Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

През мобилния пак ми дава грешка.

Докато България е мръсна, грозна и разхвърляна, няма как да стане известна културна дестинация, независимо от ценностите, които притежава!

http://kultura.bg/web/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82/

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Баш пък тая логика е....

Ми дай да се връщаме в пещерите, щото те едно време и мръвките сурови само са ги яли подпряли се на камък.

Пък и даже и чорапи на една кука са нямали ;)

Потвърждавам - нямаше плетени чорапи на 1 кука, плетяхме ги с клонче...и много добре си беше покрай огъня в пещерата. :moon:

П.П. Дано вече няма проблем с базата данни на форума.

Пламене, трябва да обсъдим нЕкои съображения около регистратора, че ме дразнят съществено някои неща. 

Иначе качеството е УБИЕЦ просто. Дебна момент да тествам нощна. 

Пламене, трябва да обсъдим нЕкои съображения около регистратора, че ме дразнят съществено някои неща. 

Иначе качеството е УБИЕЦ просто. Дебна момент да тествам нощна. 

Ами ако не умре пак форумът, пиши на ЛС. То и в моя ме дразни това, че бъгва яко като го пусна на 1280Х720@60fps, но за щастие 'фулейчдито' му записва като пушка на 30fps и това напълно ме урежда. Ама всъщност то и на твоя има по-голяма вероятност нещо да не е догледано софтуерно - едно, че пускат новите модели през 2-3 месеца, но и моделът ти е с доста повече неща, дето могат да те подразнят ако не са много наред - я GPS-a, я това, че не писка когато се отклониш от осевата линия или пък приближиш опасно оня отпред и др. такива....ама хубаво, че поне от качеството си доволен, че като помня оная химикалка... :laughing1:

Нищо й няма на химикалката бре  :laughing:

Туй за осевата линия и предния хич не съм го и видял. Както ти казах, упътването е изключително "УМНО", типично по китайски. Всичко е 6, само дето в един момент решава да прекъсва записа по свое усмотрение на напълно рандъм интервали от време... Ще се видим, ще говорим. 

Слакър - не ми беше хрумвало да ти кажа честно....  :moon:

Към хората които прекарват по много време на компютър - ползвате ли някакви очила и дали имат някакъв ефект? Чудя дали да си взема и какви, някои очни лекари ми казаха, че за новите монитори реално няма смисъл, докато други твърдят, че има.... Та споделете личния си опит :) Вчера се натъкнах и на такива някой да е ползвал подобни?

Отговора е качествен ips панел и добро леко жълто осветление в стаята, плюс горния край на мотора да не е над очите при ползване. Нищо сложно.

@RaptoR - след около седмица се прибирам за известно време в Пловдив и ще го пробвам с моята micro SD карта. Твоята не знам какъв клас е, но въпреки че за резолюции по-високи от 1920x1080 препоръчват да е поне клас 10, чел съм отзиви на потребители, че някои модели (май и моят, а и твоят влизаха в тая група) не записвали коректно на клас 10, а противно на логиката се справяли прекрасно с клас 6. Аз и затова купих клас 6 карта, че да си нямам евентуални проблеми и нямам, освен на по-ниска резолюция & 60fps, но не съм сигурен дали е от картата, защото досега не съм пробвал с друга.

@NEO, и си готов да дадеш 140 кинта за такива очила? Аз не бих хвърлил толкова пари само за да пробвам и да се убедя, че вероятно няма да имам положителен резултат, понеже след това очилата почти сигурно си остават вечно мои. То и затова е най-добре ако може да си вземеш от познат, който вече има, за да ги пробваш за ден-два, но според мен са много малко хората, които са си купили подобни очила.

Преди време аз бях вземал от ония със ситните дупчици вместо стъкла - не забелязах някаква полза, освен че всичко ти става 2 нива по-тъмно и при продължително ползване това определено започва да уморява и да дразни..и поради тази причина ги зарязах и вече не ги слагам.

@RaptoR - след около седмица се прибирам за известно време в Пловдив и ще го пробвам с моята micro SD карта. Твоята не знам какъв клас е, но въпреки че за резолюции по-високи от 1920x1080 препоръчват да е поне клас 10, чел съм отзиви на потребители, че някои модели (май и моят, а и твоят влизаха в тая група) не записвали коректно на клас 10, а противно на логиката се справяли прекрасно с клас 6. Аз и затова купих клас 6 карта, че да си нямам евентуални проблеми и нямам, освен на по-ниска резолюция & 60fps, но не съм сигурен дали е от картата, защото досега не съм пробвал с друга.

@NEO, и си готов да дадеш 140 кинта за такива очила? Аз не бих хвърлил толкова пари само за да пробвам и да се убедя, че вероятно няма да имам положителен резултат, понеже след това очилата почти сигурно си остават вечно мои. То и затова е най-добре ако може да си вземеш от познат, който вече има, за да ги пробваш за ден-два, но според мен са много малко хората, които са си купили подобни очила.

Преди време аз бях вземал от ония със ситните дупчици вместо стъкла - не забелязах някаква полза, освен че всичко ти става 2 нива по-тъмно и при продължително ползване това определено започва да уморява и да дразни..и поради тази причина ги зарязах и вече не ги слагам.

Аз в началото се бях засилил 340 да давам за едни други, ама попрочетох и се разубедих :) Дневно прекарвам по 10 понякога 15 часа пред компютъра и затова... @Дядомраз да каже той сигурно прекарва и той по толкова и се е интересувал предполагам :D

Минава ми през главата, че се изръсих $70 за Фотошоп, хем се бях зарекъл на тия да не им давам и цент, но пусто навик с този Фотошоп, така и не можах да свикна с друга алтернатива. Единствената утеха е, че едно време за това нещо се налагаше да се плащат стотици долари.

Ей, тая случка с кърмачката за пореден път показа колко прост народ сме и колко е деградирало това общество.

В смисъл? Подкрепяш каузата и или си против? За мен е напълно нормално майка да кърми детето си, където и да е, друг е въпроса, защо баш в гъчкания мол? 

С жената и детето сме били на гребната на разходка и като огладня малката, жената отиде в колата и я накърми.

Слакър - не ми беше хрумвало да ти кажа честно.... :moon:

Знаех си. Виж, добре, че бях да те светна :):):)

В една и само една точно определена точка от кухнята мирише на умряло. Една крачка в която и да е страна - нищо. WHAT THE FUCK?!?

Говори ми.Тука мирише така от доста време и не мога да фана от кво е.Чистих,бърсах, ко ли не правих и пак си цъка.Имам съмнение,че е от обувките на съквартиранта :D 

Еййййй, пичуиии, появихте се ва  :grin: майна.

Минава ми през главата, че се изръсих $70 за Фотошоп, хем се бях зарекъл на тия да не им давам и цент, но пусто навик с този Фотошоп, така и не можах да свикна с друга алтернатива. Единствената утеха е, че едно време за това нещо се налагаше да се плащат стотици долари.

Къде набара такава цена? Да не е месечната такса за CC ? Тук като кажа cs версията вместо сс и ми вика 800евро

И тъй тъй съм тука, да ви разкажа какъв кошмар преживях тия дни, поради лекарска малоумна некомпетентност. НЯМА КАДЪРНИ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ. Единнствено по-възрастните останаха понеже няма къде вече да ходят. Всички добри лекари напуснаха "прекрасната" ни България.

И така, на работа сме, майка ми е бригадир-технолог на едната бригада в шивашката фирма която работим. В сряда 18.03.2015г тя пристига сутринта на работа със силни болки в корема, към обед вече беше бяла като платно и аз се обадих на 112 за бърза помощ. След половин час пристигна линейката с една изтупана лекарка я имаше 25-26 я не. Пипа натиска и и сложи инжекция НОШПА и каза утре ако се почувства пак зле да ходим в спешното. Но при майка ми нямаше подобрение и аз не я пуснах да си пътува до Калофер. А я оставих тук при мен. На сутринта болките продължаваха и я оставих в къщи, някъде следобед тя ми звънна че вече е непоносимо, обадих се отново на бърза помощ, но понеже не съм до нея ми искаха телефона да и се обадят, какво са говорили незнам но и казали " Синът ви да ви закара в спешното" тръгнах си веднаха от работа закарах я в спешното на хирургиите. И се почна едни изледвания, ехографи, ренгини натискания мачкания и НИЩО. Казаха че има някъкво възпаление и левкоцитите са високи доста. Оставиха я в 1-ва хирургия на 7-ия етаж и така 4-ри дни тя казва на всеки де що мине че я боли много те слагат болкооспокояващи. В събота вечерта вече почти неможеше да говори от болка. Казах на един лекар да не би да има възпален апандесит, той ми отговори ти мълчи. 

Слава на богу в недля сутринта един възрастен лекар е минавал на визитация, и я пипнал и казал, " Какво я държите тази жена бе? Тя има спукан апендикс" Свиква спешен екип оперират я, и оставят раната отворена, с два дренажа, днес сутринта повторна операция за доизчистване и я зажиха вече, преди малко бях при нея, малко и е просветнало и започна да говори.  Опериралия доктор с който говорих, ми каза " Няма страшно, жената ще живее, но ще тегли малко повече" и аз го попитах кой ще носи отговорноста за теглото и, той вдигна рамене и ми прошепна, " Има много такива купени специалисти на които им ринем лай*ата". На този доктор който ми каза да мълча, една пациентка днес към 13.00ч му почина. Верно не е голяма загуба (циганка) но все пак е живо същество. Ако го мерна тия дни там само една глава ще му бия без да говоря. Мамка му и боклука некадърен.  :angry1

Надявам се само по-бързо да се възстанови и да се махне от там.

Ето това ми минава през главата тия дни.

Тука сме си Младенки...., ама форОма нещо зачезна...Някой се опита да го закрие.... :lol:

Е който и да е тоя някой, не успя  :laughing:

За мен е напълно нормално майка да кърми детето си, където и да е, друг е въпроса, защо баш в гъчкания мол? 

Подкрепям, разбира се. А баш в гъчкания мол, защото времето е лееко скапано, а и сам знаеш, че детето не пита къде си, когато е гладно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...