Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 През мобилния пак ми дава грешка.Докато България е мръсна, грозна и разхвърляна, няма как да стане известна културна дестинация, независимо от ценностите, които притежава! http://kultura.bg/web/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 SCV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 chkforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Баш пък тая логика е.... Ми дай да се връщаме в пещерите, щото те едно време и мръвките сурови само са ги яли подпряли се на камък. Пък и даже и чорапи на една кука са нямали Потвърждавам - нямаше плетени чорапи на 1 кука, плетяхме ги с клонче...и много добре си беше покрай огъня в пещерата. П.П. Дано вече няма проблем с базата данни на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Пламене, трябва да обсъдим нЕкои съображения около регистратора, че ме дразнят съществено някои неща. Иначе качеството е УБИЕЦ просто. Дебна момент да тествам нощна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 В една и само една точно определена точка от кухнята мирише на умряло. Една крачка в която и да е страна - нищо. WHAT THE FUCK?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Възможно е нещо да е умряло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Дебна момент да тествам нощна.Пробвай да караш нощно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Пламене, трябва да обсъдим нЕкои съображения около регистратора, че ме дразнят съществено някои неща. Иначе качеството е УБИЕЦ просто. Дебна момент да тествам нощна. Ами ако не умре пак форумът, пиши на ЛС. То и в моя ме дразни това, че бъгва яко като го пусна на 1280Х720@60fps, но за щастие 'фулейчдито' му записва като пушка на 30fps и това напълно ме урежда. Ама всъщност то и на твоя има по-голяма вероятност нещо да не е догледано софтуерно - едно, че пускат новите модели през 2-3 месеца, но и моделът ти е с доста повече неща, дето могат да те подразнят ако не са много наред - я GPS-a, я това, че не писка когато се отклониш от осевата линия или пък приближиш опасно оня отпред и др. такива....ама хубаво, че поне от качеството си доволен, че като помня оная химикалка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Нищо й няма на химикалката бре Туй за осевата линия и предния хич не съм го и видял. Както ти казах, упътването е изключително "УМНО", типично по китайски. Всичко е 6, само дето в един момент решава да прекъсва записа по свое усмотрение на напълно рандъм интервали от време... Ще се видим, ще говорим. Слакър - не ми беше хрумвало да ти кажа честно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Към хората които прекарват по много време на компютър - ползвате ли някакви очила и дали имат някакъв ефект? Чудя дали да си взема и какви, някои очни лекари ми казаха, че за новите монитори реално няма смисъл, докато други твърдят, че има.... Та споделете личния си опит Вчера се натъкнах и на такива някой да е ползвал подобни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Истината е в монитора. Никога не съм слагал никакви очила и не бих го направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Отговора е качествен ips панел и добро леко жълто осветление в стаята, плюс горния край на мотора да не е над очите при ползване. Нищо сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @RaptoR - след около седмица се прибирам за известно време в Пловдив и ще го пробвам с моята micro SD карта. Твоята не знам какъв клас е, но въпреки че за резолюции по-високи от 1920x1080 препоръчват да е поне клас 10, чел съм отзиви на потребители, че някои модели (май и моят, а и твоят влизаха в тая група) не записвали коректно на клас 10, а противно на логиката се справяли прекрасно с клас 6. Аз и затова купих клас 6 карта, че да си нямам евентуални проблеми и нямам, освен на по-ниска резолюция & 60fps, но не съм сигурен дали е от картата, защото досега не съм пробвал с друга. @NEO, и си готов да дадеш 140 кинта за такива очила? Аз не бих хвърлил толкова пари само за да пробвам и да се убедя, че вероятно няма да имам положителен резултат, понеже след това очилата почти сигурно си остават вечно мои. То и затова е най-добре ако може да си вземеш от познат, който вече има, за да ги пробваш за ден-два, но според мен са много малко хората, които са си купили подобни очила. Преди време аз бях вземал от ония със ситните дупчици вместо стъкла - не забелязах някаква полза, освен че всичко ти става 2 нива по-тъмно и при продължително ползване това определено започва да уморява и да дразни..и поради тази причина ги зарязах и вече не ги слагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @RaptoR - след около седмица се прибирам за известно време в Пловдив и ще го пробвам с моята micro SD карта. Твоята не знам какъв клас е, но въпреки че за резолюции по-високи от 1920x1080 препоръчват да е поне клас 10, чел съм отзиви на потребители, че някои модели (май и моят, а и твоят влизаха в тая група) не записвали коректно на клас 10, а противно на логиката се справяли прекрасно с клас 6. Аз и затова купих клас 6 карта, че да си нямам евентуални проблеми и нямам, освен на по-ниска резолюция & 60fps, но не съм сигурен дали е от картата, защото досега не съм пробвал с друга. @NEO, и си готов да дадеш 140 кинта за такива очила? Аз не бих хвърлил толкова пари само за да пробвам и да се убедя, че вероятно няма да имам положителен резултат, понеже след това очилата почти сигурно си остават вечно мои. То и затова е най-добре ако може да си вземеш от познат, който вече има, за да ги пробваш за ден-два, но според мен са много малко хората, които са си купили подобни очила. Преди време аз бях вземал от ония със ситните дупчици вместо стъкла - не забелязах някаква полза, освен че всичко ти става 2 нива по-тъмно и при продължително ползване това определено започва да уморява и да дразни..и поради тази причина ги зарязах и вече не ги слагам. Аз в началото се бях засилил 340 да давам за едни други, ама попрочетох и се разубедих Дневно прекарвам по 10 понякога 15 часа пред компютъра и затова... @Дядомраз да каже той сигурно прекарва и той по толкова и се е интересувал предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Минава ми през главата, че се изръсих $70 за Фотошоп, хем се бях зарекъл на тия да не им давам и цент, но пусто навик с този Фотошоп, така и не можах да свикна с друга алтернатива. Единствената утеха е, че едно време за това нещо се налагаше да се плащат стотици долари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Ей, тая случка с кърмачката за пореден път показа колко прост народ сме и колко е деградирало това общество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 В смисъл? Подкрепяш каузата и или си против? За мен е напълно нормално майка да кърми детето си, където и да е, друг е въпроса, защо баш в гъчкания мол? С жената и детето сме били на гребната на разходка и като огладня малката, жената отиде в колата и я накърми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Слакър - не ми беше хрумвало да ти кажа честно.... Знаех си. Виж, добре, че бях да те светна :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 В една и само една точно определена точка от кухнята мирише на умряло. Една крачка в която и да е страна - нищо. WHAT THE FUCK?!? Говори ми.Тука мирише така от доста време и не мога да фана от кво е.Чистих,бърсах, ко ли не правих и пак си цъка.Имам съмнение,че е от обувките на съквартиранта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Еййййй, пичуиии, появихте се ва майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Минава ми през главата, че се изръсих $70 за Фотошоп, хем се бях зарекъл на тия да не им давам и цент, но пусто навик с този Фотошоп, така и не можах да свикна с друга алтернатива. Единствената утеха е, че едно време за това нещо се налагаше да се плащат стотици долари.Къде набара такава цена? Да не е месечната такса за CC ? Тук като кажа cs версията вместо сс и ми вика 800евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Еййййй, пичуиии, появихте се ва майна. Тука сме си Младенки...., ама форОма нещо зачезна...Някой се опита да го закрие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 И тъй тъй съм тука, да ви разкажа какъв кошмар преживях тия дни, поради лекарска малоумна некомпетентност. НЯМА КАДЪРНИ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ. Единнствено по-възрастните останаха понеже няма къде вече да ходят. Всички добри лекари напуснаха "прекрасната" ни България. И така, на работа сме, майка ми е бригадир-технолог на едната бригада в шивашката фирма която работим. В сряда 18.03.2015г тя пристига сутринта на работа със силни болки в корема, към обед вече беше бяла като платно и аз се обадих на 112 за бърза помощ. След половин час пристигна линейката с една изтупана лекарка я имаше 25-26 я не. Пипа натиска и и сложи инжекция НОШПА и каза утре ако се почувства пак зле да ходим в спешното. Но при майка ми нямаше подобрение и аз не я пуснах да си пътува до Калофер. А я оставих тук при мен. На сутринта болките продължаваха и я оставих в къщи, някъде следобед тя ми звънна че вече е непоносимо, обадих се отново на бърза помощ, но понеже не съм до нея ми искаха телефона да и се обадят, какво са говорили незнам но и казали " Синът ви да ви закара в спешното" тръгнах си веднаха от работа закарах я в спешното на хирургиите. И се почна едни изледвания, ехографи, ренгини натискания мачкания и НИЩО. Казаха че има някъкво възпаление и левкоцитите са високи доста. Оставиха я в 1-ва хирургия на 7-ия етаж и така 4-ри дни тя казва на всеки де що мине че я боли много те слагат болкооспокояващи. В събота вечерта вече почти неможеше да говори от болка. Казах на един лекар да не би да има възпален апандесит, той ми отговори ти мълчи. Слава на богу в недля сутринта един възрастен лекар е минавал на визитация, и я пипнал и казал, " Какво я държите тази жена бе? Тя има спукан апендикс" Свиква спешен екип оперират я, и оставят раната отворена, с два дренажа, днес сутринта повторна операция за доизчистване и я зажиха вече, преди малко бях при нея, малко и е просветнало и започна да говори. Опериралия доктор с който говорих, ми каза " Няма страшно, жената ще живее, но ще тегли малко повече" и аз го попитах кой ще носи отговорноста за теглото и, той вдигна рамене и ми прошепна, " Има много такива купени специалисти на които им ринем лай*ата". На този доктор който ми каза да мълча, една пациентка днес към 13.00ч му почина. Верно не е голяма загуба (циганка) но все пак е живо същество. Ако го мерна тия дни там само една глава ще му бия без да говоря. Мамка му и боклука некадърен. Надявам се само по-бързо да се възстанови и да се махне от там. Ето това ми минава през главата тия дни. Тука сме си Младенки...., ама форОма нещо зачезна...Някой се опита да го закрие.... Е който и да е тоя някой, не успя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 За мен е напълно нормално майка да кърми детето си, където и да е, друг е въпроса, защо баш в гъчкания мол? Подкрепям, разбира се. А баш в гъчкания мол, защото времето е лееко скапано, а и сам знаеш, че детето не пита къде си, когато е гладно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.