jozo Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Но щом го подкрепяш да те питам - тези пари дето ги е раздала държавата като субсидии според теб откъде идват? Появяват се магически някак? Държавата ги печата? Или ги взима от нас под формата на данъци? Същите данъци, които все не стигат за това и онова? Що не вземат да намалят безумните харчове че да почнат да стигат егати? Идват от ЕС, ние си имаме вноски към ЕС, които си плащаме така или иначе. Обаче ако се бяха договорили вместо да дават по 20 мил. на година да речем, сега щяха да дават 200 без да ни са различни вноските. Тея пари щяха да ги платят пак германци или другите там, както плащат на Испания, Португалия дори и на Гърция. Ама нашите нали бързаха да затварят глави на килограм без значение дали ни е изгодно или не.... Еми аз се чудя, що купуват нови Аудита (А8 дето били без никакви екстри, горкинките им те), а не роторни снегорини за почистване, ама това го решават нашите тикви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Филмът, който България не направи. Кога ще ги стигнем.....румънците...Въпроса е риторичен...няма нужда от явния за всички ни отговор.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Кога ли ще стигнем когото и да е... Мин. заплата по-ниска от Китай, мин. пенсия сравнима с третия свят, БВП по-зле и от третия свят... Баба ми разправя едно време като минавала през Румъния, че били толкова оскотяли и умирали от глад там, както в момента някоя африканска държава. Клатили им автобуса, за да им пуснат някаква храна като минавали оттам. Сега трудно можеш да видиш румънец с 10-15 годишна кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Дедо , верно дано не стигаш до власт. Работещите бачкат не само за сухо, но и за някоя и друга придобивка, която началството трябва да осигури щото на края на месеца джобовете не са еднакво пълни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Идват от ЕС, ние си имаме вноски към ЕС, които си плащаме така или иначе. Обаче ако се бяха договорили вместо да дават по 20 мил. на година да речем, сега щяха да дават 200 без да ни са различни вноските. Тея пари щяха да ги платят пак германци или другите там, както плащат на Испания, Португалия дори и на Гърция. Ама нашите нали бързаха да затварят глави на килограм без значение дали ни е изгодно или не.... Еми аз се чудя, що купуват нови Аудита (А8 дето били без никакви екстри, горкинките им те), а не роторни снегорини за почистване, ама това го решават нашите тикви. Да видим до кога ще е това с ЕС, щото на германците вече взе да им писва да издържат лентяи като гърците, испанци и италианци... Аз лично не виждам никакъв начин гърчолята да върнат тия 320 милиарда евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Току-що бях на демонстрация на новата серия 9500 SUHD 65'' извити телевизори на Самсунг. Технологията използва някакви нано-кристали, вместо традиционните LED филтри. Баси цветовете вади това чудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Що не направят някви очила като Окулус се чудя аз ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Мен ми се иска да видя това, дето М$ извадиха - техните очила с добавена реалност, които ще вървят с вин 10-ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Сега трудно можеш да видиш румънец с 10-15 годишна кола... Изсили се малко. Що не направят някви очила като Окулус се чудя аз ? Те имат. Valve/HTC, Oculus, Sony, Samsung - всичките работят по технология за виртуална реалност като хората казват, че тези на HTC/Valve са най-хубави за момента. Мен ми се иска да видя това, дето М$ извадиха - техните очила с добавена реалност, които ще вървят с вин 10-ката То е концепция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 То е концепция. Концепция, концепция - искат да го изкарат заедно с windows-a, Колко да е концепция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Концепция, концепция - искат да го изкарат заедно с windows-a, Колко да е концепция? Ами не съм видял някой до сега да го демонстрира или да го е видял на живо. Един вид, няма Developer Preview. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Аре, вее... Бабите Ви все с такива очила с добавени нереалности са въртели чорапите на една кука, ще рече човек.... П.п Наздраве, Мисире! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Наздраве, Мисир! П.п Щеше цени на палетни колички да ми казваш... ЕДИТ: Is this Paul McCartney before the beatles? АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Аре, вее... Бабите Ви все с такива очила с добавени нереалности са въртели чорапите на една кука, ще рече човек.... Баш пък тая логика е.... Ми дай да се връщаме в пещерите, щото те едно време и мръвките сурови само са ги яли подпряли се на камък. Пък и даже и чорапи на една кука са нямали Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Баш пък тая логика е.... Ми дай да се връщаме в пещерите, щото те едно време и мръвките сурови само са ги яли подпряли се на камък. Пък и даже и чорапи на една кука са нямали Ти недей, че Галин е корав. Сега ще извади кожите и бухалката и тръгва на лов за мечки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Аре вее... Те едно време за мечки все с кожи и бухалки са ходели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Дедо , верно дано не стигаш до власт. Работещите бачкат не само за сухо, но и за някоя и друга придобивка, която началството трябва да осигури щото на края на месеца джобовете не са еднакво пълни... Чефо - само 2 въпроса ще ти задам - ти ходеше на училище заради ваканциите и междучасията или за да научиш нещо? Също така кое според теб е по-добре - да взимаш по-малка заплата и твоя шеф да преценява вместо теб къде да се храниш, къде да ходиш на почивка зимата и лятото при това доста евтино или да получаваш по-висока заплата и сам да преценяваш къде да си харчиш парите? Има го момента, че ако твоя шеф сключи сделка със стола да готвят за 200 човека ще е по-изгодно така отколкотода си плащате поединично, но ако главния готвач напусне и те вземат някой некадърник на негово място ти си обречен да му ядеш помиите, защото в името на евтинкото си загубил избора си. Аналогично с почивката в станция на учреждението или завода - имаш избор от 1 - т.е. или ходиш или не. Верно евтино е, но пък е и мизерно (обикновенно). Идват от ЕС, ние си имаме вноски към ЕС, които си плащаме така или иначе. Обаче ако се бяха договорили вместо да дават по 20 мил. на година да речем, сега щяха да дават 200 без да ни са различни вноските. Идват ама една част. На БДЖ кой плаща субсидиите? Европа ли. Ами субсидиите за тютюнопроизводителите всичките ли идват от ЕС? И изобщо според теб абсолютно всички субсидии ли идват от ЕС? Аре вее... Те едно време за мечки все с кожи и бухалки са ходели... Ти мълчи, че те сега ще изкарат кожата и бухалката, а ние с теб както сме добили меча форма вземат да се объркат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Базата на ФорОма вече е оправена и не сгъва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Аз забравих вече какво ми мина през главата за 5 дни... Едит: даде ми грешка с базата и ми публикува поста 2 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Чефо - само 2 въпроса ще ти задам - ти ходеше на училище заради ваканциите и междучасията или за да научиш нещо? Също така кое според теб е по-добре - да взимаш по-малка заплата и твоя шеф да преценява вместо теб къде да се храниш, къде да ходиш на почивка зимата и лятото при това доста евтино или да получаваш по-висока заплата и сам да преценяваш къде да си харчиш парите? Има го момента, че ако твоя шеф сключи сделка със стола да готвят за 200 човека ще е по-изгодно така отколкотода си плащате поединично, но ако главния готвач напусне и те вземат някой некадърник на негово място ти си обречен да му ядеш помиите, защото в името на евтинкото си загубил избора си. Аналогично с почивката в станция на учреждението или завода - имаш избор от 1 - т.е. или ходиш или не. Верно евтино е, но пък е и мизерно (обикновенно). Идват ама една част. На БДЖ кой плаща субсидиите? Европа ли. Ами субсидиите за тютюнопроизводителите всичките ли идват от ЕС? И изобщо според теб абсолютно всички субсидии ли идват от ЕС? Ти мълчи, че те сега ще изкарат кожата и бухалката, а ние с теб както сме добили меча форма вземат да се объркат.... Чакай малко ся. Има ли смисъл да ти обяснявям с какво се опитват да привлекат кадърни хора на хубави позиции тука. Не са парите. Те са си много така или иначе. Брата американец си бръсне по твоята система в 80 процента от случаите и робите бачкат щото не знаят, че има и друга страна на медала. За тва се отказах да се напъвам да уча и да се мъча да им играя по свирката. Тръгвам по друг път, който е бая намачкан вече ама ще го мъчим. В тоя ред на мисли продавам Челинджър 2012 и 600 коня 350z. Отивам да правя тема, че да не ме хокат тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Я! Вено се е преборил явно с тая база най-сетне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Я се пребройте всички дали сте налични след blackout-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Е няма такъв outage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Пак малко цикли Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 То е така ся докато загрее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.