Gerasim Panteleev Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 По-интересното е че преди точно тая на Д.Николаев беше по-добрата но не съм ходил доста време и в двете. На Д. Николаев много сменят персонала, та е според зависи. Но само по себе си това не говори добре. До Каменица са си същите и си спокоен, че няма да има изненади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Не съм съгласен, цените в повечето ресторанти са мнооого далече от качеството което се предлага, просто се гони печалба от 300-400%. Абсолютно точно!Във въпросната Елеа именника плати пари с които щяхме в Гърция да идем поне два пъти на истински гръцки ресторант.Отделно чакахме поне 50 мин.да ни сервират.На Тасосос за 35-40 евро вечеряме аз жена ми и детето в открит ресторант на брега на морето,първокласна кухня и всичко го носят на моментаТиха гръцка музичка на живо,узо,кеф пълен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Ресторантите са на такова ниво, защото и нивото на клиентите е такова - всички искат меню от 100 страници, а цена над 7-8лв на каквото и да е вече е неприемлива, нищо че само пакетче нормално масло гони 4лв в магазина. Пък ако може и порциите да са по половин кило, за да се чувства изобилието, пък било то и от ярма. Пушенето също изискване на клиентите. Това не е така. В София има точно един такъв ресторант за който трудно може да се вредиш.Големи порции,евтини.Бе яко плюскане Вкусно е.Пък и при такова текучество на хора продуктите са пресни Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Беше за ресторант "Джоана" аз бях другия на масата... посъветваха ни да си ходим и то доста неучтиво.A платихте ли ? С цялата си глупост, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Буеното наистина става, в Сол и Пипер не съм бил жената ме е заврънкала да ходим та сигурно скоро ще го посетя. В Тонитата съм си обещал никога ама никога да не стъпвам. Наясно съм че в повечето кухнята е ужас и си имат плъхове....ама там го и видях......няк'си е по-различно. Отиваме една вечер с приятели да хапнем и да пием по бира, както си хапвам сладко пил.крилца поглеждам небрежно към окаченият таван (направен от опушени pvc плоскости) и виждам как огромен плъх се разхожда, ма явно си беше и похапнал добре та спираше и да почива..... За Даяните мнението ми е подобно, само като видя накичените китайски неонови надписи навсякъде + етно бг стайл и ми става едно такова тежко... Сол и Пипер не е лишо, но и там е скъпичко, иначе само там има конско май в Пловдив. Хемингуей-а на центъра си е добро ресторантче, в Бачи и в Вижън кухнята не е лоша въпреки, че са кафенца не ресторанти. На джумаята бившето Фешън кафе са го направили нещо ново с нелоша кухня Брент петрола се качи 15 $ и вдигнаха цените по бензиностанциите 30 стотинки, падна 10 $ и цените не мръднаха... Направо са за трепане Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Ресторантите са на такова ниво, защото и нивото на клиентите е такова - всички искат меню от 100 страници, а цена над 7-8лв на каквото и да е вече е неприемлива, нищо че само пакетче нормално масло гони 4лв в магазина. Пък ако може и порциите да са по половин кило, за да се чувства изобилието, пък било то и от ярма. Пушенето също изискване на клиентите. Клиентите имат малко общо в случая. Идея си нямаш, над 95% от т.н. ресторантьори какви съдрани, селски цървули са! Видял се селчо с двадесетина хилки в ръцете и си повярвал, че може да отвори нещо с претенции за повече от кебапчийница. И понеже е достатъчно тъп, наистина го прави това нещо и хем си губи кинтите бавно и болезнено, хем стъжнява живота на още пет-шест човека, хем руши здравето на неизвестен брой, излъгали се клиенти.... Лошото е, че такивата селтаци са болшинството в този бранш и понеже предлагането на качество е ограничено... и следователно по-скъпо, си възпитават клиентела, която от своя страна започва да приема помиярщината за норма. Нещо като политиката на Мак Доналдс, но възприета по случайност и в съвсем балкански вариант. П.п. И проблемът не е толкова в абсолютната неграмотност на тия хора и в смешните средства, с които се опитват да правят нещо, а в манталитета им на тарикати на дребно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Номер 2, моля. Няма такъв човек После прочетете и коментарите. Къртят Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 С цялата си глупост, да. Любезни хора. Аз или щях да вдигна такъв скандал, че да изгоня и останалите клиенти или нямаше да си платя ако ме бяха "посъветвали нелюбезно" да се разкарам. ... Верно номер 2 е просто уникален. Егати. Както и онзи дето май 7 пъти го беше удряла светкавица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Не е вярно. За доста от бирите има разминавки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Не е вярно. За доста от бирите има разминавки. Така е. Има и нещо друго, най-продаваните бири по света почти никога не са най-хубавите такива, просто защото най-продаваните са обикновено най-евтините на дадения пазар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Това е ясно. Мо горе не пише най-хубавите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Ако щеш вярвай, но дори и най-популярните не са. Например в Украйна "Степан Разин" е по-популярна. В Русия "Балтика" е основно петербургска бира и бирата на гопниките. В Чехия, ако видят тая картинка, ще линчуват автора. За Англия "Гинес" също не е най-популярната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Който има здрава машина вкъщи, да сваля - http://www.benoitdereau.com/unrealparis.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Бахти все едно филм гледах на демото...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Днес се отбих в Данъчното: 1. МДТ на апартамент 110 кв.м. в Центъра на Пловдив - 226 лв. 2. Пътен данък на 11 годишна Шкда Октавия 131к.с. - 286 лв. Логика и чудо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Който има здрава машина вкъщи, да сваля - http://www.benoitdereau.com/unrealparis.html А това, какво е всъщност, този апартамент ли се разглежда само или има и нещо да се прави? П.П. И още нещо, 32 битовата версия ще стане ли на Win 8.1 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 А това, какво е всъщност, този апартамент ли се разглежда само или има и нещо да се прави? Демонстрация на графичен енджин, т.е. скоро може да се очакват игри с такова качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Демонстрация на графичен енджин, т.е. скоро може да се очакват игри с такова качество. Значи ако си го сваля и ще мога да се разхождам из този апартамент. Тъкмо ще по-натоваря машината малко че я бях поизоставил само с тва 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Днес се отбих в Данъчното: 1. МДТ на апартамент 110 кв.м. в Центъра на Пловдив - 226 лв. 2. Пътен данък на 11 годишна Шкда Октавия 131к.с. - 286 лв. Логика и чудо!!! Извади си ПИК ако не си го направил де,може да си ги гледкаш от вас без да се занимаваш да ходиш на място Виждат се и глобите по кат и др. вземания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Въпросът в случая не е в ходенето, както се сещаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Въпросът в случая не е в ходенето, както се сещаш Сещам се разбира се...просто казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Днес се отбих в Данъчното: 1. МДТ на апартамент 110 кв.м. в Центъра на Пловдив - 226 лв. 2. Пътен данък на 11 годишна Шкда Октавия 131к.с. - 286 лв. Логика и чудо!!! С изключение на още 280 лв. към общата сума, моите данъци са подобни, вкл. и съотношението коли-жилища...и това не е от тая година само, та не знам на какво толкова се учудваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Тази година на мен ми е за пръв път. Има бая как да се учудвам, защото това на практика е два пъти данъка ми за 2013 година. Не може да ми искаш къмто 5% от стойността на колата годишен данък. Много още има да се прави на територията на тази община, че да си позволява да иска подобни цифри! Много! Не се учудвам, че масово се започнаха регистрации на автомобили в Родопи, а пък големи машини като рейсове и камиони изобщо не се регистрират тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Моя данък е 140лв за кола 105к.с на един приятел със 125к.с. е 160лв по спомен.Не знам защо на нафтовите печки им е 260лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.