djadomraz Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Последния е на Кап. Райчо. Мисля, че ето тука надолу по стълбите беше: https://www.google.bg/maps/@42.142004,24.754845,3a,69.5y,136.31h,92.6t/data=!3m4!1e1!3m2!1sl6JOFWUuoalOuQsbMg89lQ!2e0?hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Последния е на Кап. Райчо. Мисля, че ето тука надолу по стълбите беше: https://www.google.bg/maps/@42.142004,24.754845,3a,69.5y,136.31h,92.6t/data=!3m4!1e1!3m2!1sl6JOFWUuoalOuQsbMg89lQ!2e0?hl=en Хемингуей не беше ли на Главната в пресечката на Гурко? Или са отворили още един ресторант? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Там е. Имах предвид Ale House Въпреки, че там готиното беше май бирата, че си я сипваш сам, но една позната одеве ми викаше, че нещо го били развалили. Аз не съм ходил там от 2 години ПС: jegerhof не би трябвало да го знаеш, защото е нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 ПС: jegerhof не би трябвало да го знаеш, защото е нов Обърках го с бирарията "Розенхоф" на Четвърътък пазара. Това верно не го знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 В розенхоф не съм бил отдавна иначе лятото е приятно Поздрави за будуващите: http://9gag.tv/p/a5R8rd/enjoy-running-this-lady-is-one-of-them-nsfw?ref=fbl9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Изостанал си, дедо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ей, вярно бе! Тука се дърлиме андроид срещу iOS, а няма хора да проповядват Windows Phone... @alchemy - заемай се Ами!На каква база да апологетствам? Мога да споделям какво ме кефи/дразни в WP платформата. Не виждам смисъл да оспорвам нечий вкус. Щом нещо е добро, ще се поуляризира и без проповеди. П.П. Ей сега ме дразни клавиатурата, че за една запетая трябва да прехвърлям символи. Ще трябва да потърся алтернатива. П.П.П. То било въпрос на настройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Не ходи в Але Хаус....скъпа и надценена дупка + кофти подбор на меню.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 що ми се караш само ? а ти откъде се пръкна ха ее напълни се с примитивни хора НОРМАЛНО! Модератора може да го банне този поне за седмица.... П.С.Постовете са от тема във фотографския раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ееее... как развали такъв добър скандал с разумни доводи и толерантност към чуждото мнение... Тук не се прави така! Трябва да обясниш, че сме глупави, щото не сме на твоето мнение и да донесеш от десет кладенеца вода, за да го докажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 В новия сезон на House of Cards всички джиткат с такива. Явно Микромек яко са плащали на Нетфликс. Последните два ги знам, щото ги имаше още по мое време, ама този първия не съм го чувал. Jagerhof на мен не ми харесва. Прекалено е шумно. Не може да се чуе човек. Иначе бирата я бива. Предпочитам Ale House. Там приятното е, че имаш машина за наливане на бира на всяка маса. Няма нужда да си поръчваш бира. Само по една чаша в началото и това е. Лошото е, че много бира се изпива така. Което всъщност не е никак лошо де. Имам и едно предложение за теб за Бачково, хубава вила, барбекюта и т.н. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Хемингуей е доста гаден ресторант. Освен ако не отиваш да ядеш хляб. Хляба им е хубав. И един от десертите. Нещо с круша беше. Ядох някво пилешко един път - най-гадното пилешко, което съм ял. Беше сурово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ангеле, я кажи един свестен ресторант, че оставам с впечатление, че си антипатичен на сервитьорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Ангеле, я кажи един свестен ресторант, че оставам с впечатление, че си антипатичен на сервитьорите Аз изобщо не съм ценител на храната. Мога да ям цял живот хляб с чубрица/лютеница/пастет, но хляба трябва да е хубав. Затова, като кажа, че нещо за ядене не ми харесва, значи наистина е било гадно. По спомени, храната беше ок в Сомбреро единственият път, когато съм ял там. Също и в Поко Локо не е лошо. В другите тузарски заведения като Мемори и онова модерното до МОЛ-а не съм ходил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Аз лично на прима виста не мога да се сетя за наистина добра кръчка в която всичко да е хубаво....в повечето случаи определена кръчма прави определено ястие хубаво и до там.....тва е положението на ПлоиФ пс: Сомбрерото грам не ме изкефи, вътре вентилация = 0, миришех толкова на манджа че все едно аз съм си готвил, вкус = нищо общо с мексиканската кухня като цяло, доста завишени цени и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 В Solo qui ги бива нещата. В пицарията до Нептуна също (Паладиум). Говоря да имат приемлив вкус, да не е изгорено нещо, пресолено и т.н. Вече и в Далия прецакаха кухнята от около 6м. Сандвичи и супички само в КоШиЯм ми допадат. Общо взето другаде е адски зле, типично за Пловдив, всичко ни е зле и скъпо спрямо другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Да се пробва добрия стар "КЛАСИК". Не бях ходил от около 6-7 години, мога да кажа, че кухнята е такава каквато е помня. Препоръчвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 По мои наблюдения Ривиерата си държи нивото, както в кухнята така и в обслужването. Но само онази до Каменица, другата на Д. Николаев няма нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Добрия стар "Класик" още питат на миш-маш-а да слагат ли и сирене :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 От къде всички тия капризи бе пичове? Питам щото като ходя да хапна в бг заведенията и всичко е ок. Е да. Тук-таме стават фалове ама като бях на наистина хубаво място и ми стана лошо... От цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Аз лично не съм много капризен, просто искам като плащам за нещо то да става за ядене..... По мои наблюдения Ривиерата си държи нивото, както в кухнята така и в обслужването. Но само онази до Каменица, другата на Д. Николаев няма нищо общо. По-интересното е че преди точно тая на Д.Николаев беше по-добрата но не съм ходил доста време и в двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Реално в тоя Град Пловдив няма едно свястно заведение.Ale House няма нищо общо с тази в София Jegerhof беше добре,но сега били сменили готвача и кухнята не ставала Някой от тоя форум с добри идеи що не се фане да направи един хубав ресторант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Имам и едно предложение за теб за Бачково, хубава вила, барбекюта и т.н. . Хм, говори ми! Иначе основно ми се ще да наблегна на ресторантите с типично българска кухня, защото от автентични мексикански, китайски и всякакви такива отдавна ми е писнало, плюс наблягане на бирариите с хубава наливна бира естествено. Смятам да обиколя и родопските кръчми из смолянския край, защото истински качамак и смилянски боб не съм ял от векове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 А нормални домати кога за последно яде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 А нормални домати кога за последно яде Нормални домати ям, но само през лятото. Взимам ги от един унгарец, който има малка ферма за истински зеленчуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.