Antares Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Във фейса ми имам една позната англичанка, луда фенка на Челси, която не пропуска да се заяжда с феновете на останалите отбори. Днес я поздравих с Depeche Mode - Enjoy the Silence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Май, за да си шеф, дори малък, е задължително да си яко просД... Как ще кажеш, че фирмата, в която работиш, продава база, на смешна цена, с публичен търг, без да провериш дори в гугъл, да не говорим за собствените ти документи, че поръчката е за стопанисване, а не за продажба... Няям думи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Във фейса ми имам една позната англичанка, луда фенка на Челси, която не пропуска да се заяжда с феновете на останалите отбори. Днес я поздравих с Depeche Mode - Enjoy the Silence. Колкото и да ги побутна съдията не успяха да пробутат автобуса напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 What's the difference between Sasha Gray and Chelsea?Sasha Gray can handle 10 men at home!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Ето така се прави клип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Ето така се прави клип Абе и аз подозирах, че за да снимаш клип ти трябва нещо, с което да го снимаш...ама сега се уверих напълно. П.П. И аз имах от тия кубинските кафеварки навремето...някои сигурно и не знаят, че не са от Куба, ама аз знам - напоследък всичките са от Китай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Е да де,но не от всеки става режисьор То кой ли няма такава кафеварка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Аз. Иначе приятно парче. Може се слуша, ама не всеки ден и нон стоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Специално за zlobil: Столетие-100 години.Десетилетие-10 години.Петилетка-5 години.Вечна любов-2 години."Вече няма да пия"-2 дни. Дедо, не си прав. Тук не става въпрос за кисело грозде. Става въпрос за "логика" да платиш $17 бона за нещо, което представлява златна отливка с микрочип и някакъв софтуер, като в същото време за същите тези пари можеш да вземеш ИСТИНСКИ часовник, който да притежава ИСТИНСКИ стил и уникална ръчна изработка на още по-уникалния механизъм за отмерване на времето. Този i-часовник е абсолютен кич, както и да го гледаш, докато ето този Bvlgari Diagono Chronograph струващ същите пари вече е непреходен истински стил: Мисълта ми беше, че това е луксозна стока. Тъпо е да се сравнява какво друго можеш да си купиш за тази цена. Хората, които ще ги дадат тези пари няма да гледат точно това. Останалото е въпрос на вкус. Аз не бих си го взел този часовник, нито ме кефи нито пък бих дал толкова пари за него вместо за някой tag heuer, rado или ниския клас на зенит. Дали епъл са се надценили - пазара ще покаже. Мисълта ми е, че да се сравнява това с някакви бюджетни серии е меко казано обяснение в стил "гроздето е кисело". Хората носещи такива часовници карат бентли и то не защото цена/качество е добра. И не им е втора ръка на малко километри, карано от някой дядо в германия и стояло в гараж 5 години. Схващаш какво имам предвид, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Днес на 66 годишна възраст почина един от най-великите автори Тери Пратчет. Светла му памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Реално погледнато реакцията срещу този златен часовник е пресилена. Има един куп примери за свръх-скъпи лимитирани продукти, например булчински рокли на Vera Wang, костюми на Brioni и т.н., които са насочени само и единствено към свръх-богатите. Който има пари, да купува. От една сума нагоре вече не съществува логика и практичност, само "имидж". Очаквам скоро ъпдейт на снимката с бичетата, похапващи на капака на Бентли, този път с навити ръкави, за да се вижда часовникът Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 What's the difference between Sasha Gray and Chelsea? Sasha Gray can handle 10 men at home!!! Това е ПРОСТО ДОБРО Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Не знам за картела ама явно държавните регулации не помагат. Свободната конкуренция е това, което движи прогреса. Държавата ако може да пречи по-малко. И да не се меси на бизнеса. И да не прави бизнес, защото не е нейна работа това. Принципно си прав ама само принципно...Кога щяха да направят единна цена за роуминг в ЕС?Ако не ги натиснаха от ЕС щяхме пак да плащаме безумни пари.На пазар като телекомуникациите регулациите няма как да ги няма,даже нашите "комисии" спаха твърде дълго.Освен всичко друго "бизнес" по нашите ширини е много разтегливо понятие,ясно си спомняш надявам се Мтел как драха безогледно хората сума ти години...Как въртяха номерца на конкуренцията,спъваха търговете за лицензи и честоти,сумати врем е ритаха срещу преноса на номера.Тогава регулации нямаше НИКАКВИ.Едно от хубавите неща на членството в ЕС е че натискат от вън държавата да си влезе в роля и да регулира нещата.Само тогава може да има реална конкуренция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Мисълта ми беше, че това е луксозна стока. Дедо, това не е луксозна стока, а скъпо струващ кич. Луксозна стока са ръчно изработените швейцарски часовници. Съжалявам, но това недоразумение няма как да мине за луксозна стока, също както не може да е луксозна стока и измислицата Верту. Просто скъпо струващ КИЧ. Технологични джаджи на основата на микрочипове, произведени в китайските поточни линии НЯМА как да бъдат луксозни стоки, просто това е оксиморон. Между другото от Азус са го казали най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Today I am reflecting on the sad news of Terry's passing. His creativity bought so much inspiration and joy to so many of us. It was an honour and privilege to work with him and I owe him a great debt of gratitude. May he rest in peace. ред. Чичо Пратчет ни напусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Имам нужда от почивка, поне два три дена, с изключение на 2012 като бях за 5 дена в Унгария, не съм почивал и ден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Какво работиш ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 И аз незнам вече Да речем, търговски представител през седмицата, събота и неделя помагам в семейния бизнес(магазин за хранителни стоки и ресторант) отделно се занимаваме и със земеделие(3 оранжерии) Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Ами и твоята не е лесна Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 То май на никой не му лесно, просто се се дразня, но съдейки по познатите си, явно 90% от българите си бачкат от 8 до 17, всеки петък и събота са на кръчма, неделя си почиват, имат сумати кредити за изплащане, хора, които не могат да отделят кеш пара за една пералня да си купят, ме съдят и ми викат ти си луд да работиш за някой друг щом имаш семеен бизнес.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Бях си казал, че тук няма да пиша, но от няколко дена ме мъчи една мисъл. Някой по-начетен с държавните дела, може ли да ми каже, КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ Е АРМИЯТА И ЗАЩО НЕ СЕ ВКЛЮЧИ В БЕДСТВЕНИТЕ РАЙОНИ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Не си прав. Казва се "Твърде бедни да боядисват, твърде горди да варосват". Демек - те могат да си говорят квото си искат, ма си сигурно си зимат телефон за 1000+лв, със заплата от 400лв. Аз адски се надявам да успеем да си реализираме мечтите със жената за семеен бизнес, ма кой знае. И дори и тогава пак ще трябва да се бачка още нещо. Ква армия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Май, за да си шеф, дори малък, е задължително да си яко просД... Как ще кажеш, че фирмата, в която работиш, продава база, на смешна цена, с публичен търг, без да провериш дори в гугъл, да не говорим за собствените ти документи, че поръчката е за стопанисване, а не за продажба... Няям думи... Това, Танасе е задължително условие за ръководните кадри от средно, до средно високо ниво. От тях се изисква да са просто част от трансмисията, Докато шефчетата на най-ниско и най високо ниво вършат реалната (шефска) работа и взимат реалните решения.... С колкото и големи фирми да съм си имал работа, навсякъде е така. Доста често съм се чудил за към чеп, аджеба, са им тия кръгове от пляскачи на големите началства, като реално дребното началство е достатъчно за да се предаде двупосочно нужната информация по веригата и работата да стане лесно и бързо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Така си е мамка му, за къф кор са ми на главата супервайзори, дето знаят 20% от клиентите къде се намират на картата, не познават нуждите им и потреблението им, а ми поставят таргети и определени стоки с изтичащ срок, които да им пробутвам и не им пука грам следващия месец магазините кат са пълни с непродаваема стока, че съм с вързани вързани ръце, и че само заради черните ми очи няма да заредят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 ясно си спомняш надявам се Мтел как драха безогледно хората сума ти години... И защо? Я се сети сега ЗАЩО го правеха? Защото ДЪРЖАВАТА не даваше ... какво.... за да може и втори оператор да започне работа, не че нямаше желаещи? Хм? Точно така, деца, ЛИЦЕНЗ. Държавата не даваше лиценз и тя поддържаше монопола. Аааа ето къде бил ключа за бараката и кой бил насирал положение. Държавните чиновници и лицензите са в дъното на злото. Тогава регулации нямаше НИКАКВИ.Всъщност регулации си имаше и именно заради това не можа толкова години да започне втори оператор. Едно от хубавите неща на членството в ЕС е че натискат от вън държавата да си влезе в роля и да регулира нещата. Само тогава може да има реална конкуренция.Т.е. искаш да кажеш, да спре да пречи на конкуренцията и да не се ебава ами да допусне и втори оператор. Регулациите са с цел да пречат, а не да помагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.