Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И за 3 от 4-те начина на работа - root. Щом с една не става, значи и с другите няма. Те не могат да прескочат ограниченията заложени в ОС. Някои от устройствата идват с промени от производителя и на тях може и да става. Но както писах още в началото по темата - самите Гугъл премахнаха това заради правни проблеми в чистия Андроид.

Точно така е. Нито една от тези не записва друго освен само моя глас. Иска руутване за да работи всичко

Вече го споменах, явно си го пропуснал - $100. С цели три порта, един нормален USB, един HDMI и един USB-C за зарядното. Разбира се ако се налага да използваш повече от 1 USB порт, просто закачаш към цялата въролица допълнително един (слава Богу нормален, а не поредното безумно скъпо i-недоразумение) USB хъб. :lol:

Викам да заложим на стартова цена от 100$  :laughing:

Видене, ти днес си чукча-писател, нали?

Едно от хубавите неща на i-железата е, че винаги можеш да се отървеш от тях на безумно добра цена като за техника на старо. Аз разкарах две i-машини на почти 70% от оригиналната цена в магазина. Поне тук е така и бях особено доволен. Единственото, което остана е айфона, ама него сина го ползва.  :)

Айде то снимки почти всеки има на телефона, ама с толкова заета памет не ти ли става по-бавен?

Ами не. Защо да де забавя? Нищо му няма.

Днес за сефте се бръснах с бръснач. Да се похваля - не ми липсват уши, не успях да си прережа гръкляна и не си отрязах носа... При това ползвайки евтин бръснач и четка от космите на мъдята на бангладешко говедо. И... разбрах защо евтиното е евтино...

Като каза бръснач и на мен ми се подмотава един тука, чисто нов. Ама все не мога да му се наканя..да видим дали ще ми остане нещо по главата след това..:lol:

И аз бях тръгнал да пиша дъъълъг пост но се отказах.....не ми се коментират безмислените ви писания относно apple, просто нЕма смисъл, живейте с мисълта че apple user-ите сме прецакани щом ви става по-спокойно.

Единствено за iWatch-a съм съгласен че е ненужно нещо, въпросът е че повечето други компании пуснаха и нямаше как и apple да не пуснат......естествено качеството на изработка/материали и т.н. отново е несравнимо и въпреки че е безмислен продукт най-вероятно пак ще има опашки и apple ще избият рибата.

Днес за сефте се бръснах с бръснач. Да се похваля - не ми липсват уши, не успях да си прережа гръкляна и не си отрязах носа... При това ползвайки евтин бръснач и четка от космите на мъдята на бангладешко говедо. И... разбрах защо евтиното е евтино...

Един приятел ме заведе на бръснар миналото лято, зарибих се и викам шЕ мога и сам....отворих ebay, купих си средно хубав бръснач, четка, крем и т.н....... на първото бръснесе се нарязах като прасе, отказах се за момента :)

Ама пък ходя при Турчето 1-2 пъти месечно да ме лъсне. 

Прецакани сте бре, Васко - отвсякъде сте прецакани. Просто не го виждате и осъзнавате. Което е по-лошо - не го и признавате и ставате смешни.

Тоя финт с големите постове ме кефи - я вземете ги напишете бе, макя му и прАсе... Щяли ма не щяли - у лево, младежи 

Точно пА ти ли заговори за постове......вчера се беше овъртолил като прасе у тикви да се чудиш каква тъпотия да измислиш та опряхме и до "Бащата и той каза че е дъска".... добре че дойдоха тука двама трима които наистина са нясно с минусите на apple да та можеш да повтаряш след тях..... ай стига глупости вече. 

Дали съм прецакан не сте вие тука хората 2-ма, 3-ма специалиста да ми обяснявате как съм се прецакал. Повторих около 12000 пъти не ми обяснявайте как съм зомби, овца и т.н. щото леко почва да става досадно и дразнещо, правил съм доста по-важни избори в живота си от това да реша кой лаптоп/телефон ми харесва повече така че мога да преценя дали съм се прекарал като не съм избрал "по-добрият" продукт СПОРЕД ВАШИТЕ ПРЕДСТАВИ ! Наистина не мога да схвана какъв точно ви е проблема против apple ? В смисъл умирате си всичките да обяснявате как ябълките са най-голямото зло а реално повечето от вас са се сблъсквали с тях за по 10-15мин.  :wtf:

ps : не се хабете да отговаряте, ползвайте си техниката със здраве и си мислите че сте наеВали дявола у въздуха като не сте се прекарали с apple продукт.  :thumbs-up:

Мен не ми се занимава за бръснач, че ще се вманиача и ще почна и за тва като хоби да давам пари (по-хубав бръснач, по-хубава четка и т. н.)... Теглих една майна на жилет и си купувам ножчета олдскуул (старите остри от 2те страни) и една елементарна дръжка и тва е.

За ай продуктите няма смисъл, всеки да си ползва квото му е кеф. Личното удоволствие е незаменимо нещо, човек да му е комфортно и густо да ползва нещо.

Нито едните ще убедят другите, нито нищо.

Васе, пий некви медикаменти, моля те. Почни със зелева чорба, ако не действа, минавай на хардкор - такава трагедия няма... Овъртолил съм се бил хахахахахахаха сладур миличък.....

Що не взе да отговориш на тва овъртолване? Между другото баща ми скоро ще има повод - ще му взема ПРАВИЛНА техника. Много е възможно да видите как смазвам Айдъска 4 с ръжен за камина. Толкова много ми се иска, че може да не дочакам датата.... 

Automatic Call Recorder-a записва ВСИЧКО и то без руут директно от декодера. На Хтс уан не иска и предлага от микрофона. Всекидневно го ползвам на Галакси 3. Пробвано е и на Г2. За по-новите, не знам. Само се стартира, не дава никакви индикации на отсрещния, настройва се къде и какво да пише, едно от най-добрите апове които съм ползвал. На Хуауей води до грозно зависване на ОС.

....

Mrod====. Тоест, пИдал....

Бараш моите кесии в момента ;)

П.п. И не ми разправяй, че когат ти Саймън и Гарфънкъл, едиквоси-едищоси аз съм бил едикъдеси, щот съм по-дрът от тебе и хубу, че ти отворих очите за арна музика, та леко отлепи от ония нечестиви, компютърни скрибуцания, вой на изпушили кондензатори и жужене на заминаващи си импулсни, та да не си отидеш и ти с отворени очи от този свят...

Мисир с Мисир.....

Е-е-е-й,много страсти,много спорове за няква си електроника.Да беше жена да воювате :smile1:

Няма лошо форОма да се раздвижва от време на време с някой от вечните спорове. :lol:

Мен не ми се занимава за бръснач, че ще се вманиача и ще почна и за тва като хоби да давам пари (по-хубав бръснач, по-хубава четка и т. н.)... Теглих една майна на жилет и си купувам ножчета олдскуул (старите остри от 2те страни) и една елементарна дръжка и тва е. За ай продуктите няма смисъл, всеки да си ползва квото му е кеф. Личното удоволствие е незаменимо нещо, човек да му е комфортно и густо да ползва нещо. Нито едните ще убедят другите, нито нищо.

Тази реклама виждал ли си я? Аз като я гледах първия път се попиках да се хиля.

Е колко да си гол бре, Стефче....  :laughing:

е па по пате :D. Да не сакаш да видиш :D :D :D.

Тази реклама виждал ли си я? Аз като я гледах първия път се попиках да се хиля.

Аз искам да видя такава джаджа да бръсне по-гладко от "контра". На мен не ми вършат работа, аз винаги си офорям брадата, че и с различни форми...да се сменя стайлинга :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...