Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не ме разбирай грешно. И аз снимам като ми скимне и то много, ама МНОГО, но - толкова ли са ти далече стационарите, че да държиш всичко в мобилния? Защо?  

Навик вероятно..зимата не е проблем,лятото обаче нямам грам свободно време,всяка свободна минута прекарвам с детето.Екшън нонстоп..До скоро пътувах много-както по работа така и за кеф,в къщи се прибирам да спя горе долу :grin:Цяло лято уикендите изкарахме в Гърция,плажове острови море...някои пъти и само за ден.Телевизия лятото не ползвам изобщо,комп крайно рядко...та така.Тая година ако си купя и мотор...Стига сме ги чоплили тея телефони айде една топла снимка от мен в това гадно време и който има под ръка Узо да си сипе спешно :grin:

2yko19x.jpg

п.п.Снимката я публикувам под GNU лиценз (идва от Гнусмас) :laughing: къде си бе Zlobil,закачам се :P

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Амии, носталгия главно. Пазя си разни пожелания и други. Системните съобщения за фактури и т.н. ги трия. :)

От къде знаеш, че имам 9ГБ снимки в телефона?

Имам 7, вчера точно това гледах. И имам 7, защото във всеки нов телефон прехвърлям снимките от стария. От 4 телефона снимките са ми в галерията. Само клиповете махам, за да не ми заемат място.

Много е вероятно ти да си ми казвал, не мислиш ли?  :shy:

Навик вероятно..зимата не е проблем,лятото обаче нямам грам свободно време,всяка свободна минута прекарвам с детето.Екшън нонстоп..До скоро пътувах много-както по работа така и за кеф,в къщи се прибирам да спя горе долу :grin:Цяло лято уикендите изкарахме в Гърция,плажове острови море...някои пъти и само за ден.Телевизия лятото не ползвам изобщо,комп крайно рядко...та така.Тая година ако си купя и мотор...Стига сме ги чоплили тея телефони айде една топла снимка от мен в това гадно време и който има под ръка Узо да си сипе спешно :grin:

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Много хубава снимка.

"Само" 6% - е берекет начи! Че и да ги подкрепяме! Ай сиктир!

Ако това е истинската ситуация (т.е. инсталация без питане), то тия кретени трябва да отнесат такава глоба, че да ги върне в първи клас в гаража на тати... И там полезно да оползотворяват полезната мисия на полезния червей!  

Понеже се оказа, че и аз съм инсталвал въпросната версия още средата на януари се позаинтересувах и открих следното инфо:

При инсталация питало това: http://cdn1.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2015/03/Epic-Scale-730x735.jpg

Ето така изглежда ако е инсталнато https://arabigeeks.files.wordpress.com/2015/03/epic-scale-removal-1.jpg?w=558

Не е било задължително.

Много е вероятно ти да си ми казвал, не мислиш ли?  :shy:

Ми не си спомням. Може. :)

Ама да. Плюшкин съм си. Събирам си снимки и СМС-и и си ги влача с мен.

Понеже се оказа, че и аз съм инсталвал въпросната версия още средата на януари се позаинтересувах и открих следното инфо:

При инсталация питало това: http://cdn1.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2015/03/Epic-Scale-730x735.jpg

Ето така изглежда ако е инсталнато https://arabigeeks.files.wordpress.com/2015/03/epic-scale-removal-1.jpg?w=558

Не е било задължително.

Значи няма защо да ги псуваме хората... Поне не тези.

Ми не си спомням. Може. :)

Ама да. Плюшкин съм си. Събирам си снимки и СМС-и и си ги влача с мен.

Едва ли колкото мен, но аз ги влача по хардовете, не в телефона.... На теб той ли ти е най-големият драйв???

Значи няма защо да ги псуваме хората... Поне не тези.

Едва ли колкото мен, но аз ги влача по хардовете, не в телефона.... На теб той ли ти е най-големият драйв???

Не. Аз си ги имам и по хардовете. Просто си ги държа и на телефона. Можеби трябва да поразчистя малко, че вече нищо не може да се намери, особено след последното копиране, когато вече не ги познава и по дата, а ги слага всичките на датата, когато са сложени на паметта на телефона... :)

Няма проблем,плащам си като поп ама за кое?За нов иновативен конектор???При положение че предната година удряха чело в земята и твърдяха "те тоя е връо"Да махнат usb порта и да ми го продават отделно с кабелче...не са познали майна.Имам лаптоп IBM на сто години,яка машина работи до ден днешен,има 5 usb порта,магнезиево шаси и о небеса изненада-зарядното става на чисто новото Леново на мой приятел...Като идва в нас не мъкне адаптер...

Именно де, и аз това казвам.Добре смазана машина за пари.... :)

Виден днес е решил пак да става рекордьор :D

Кажи ми, кога не е бил.... :spam:

:lol:

Не. Аз си ги имам и по хардовете. Просто си ги държа и на телефона. Можеби трябва да поразчистя малко, че вече нищо не може да се намери, особено след последното копиране, когато вече не ги познава и по дата, а ги слага всичките на датата, когато са сложени на паметта на телефона... :)

Ей за туй се сваля на тухлата, турга се в директория с дата и събитие... Казвам събитие, защото само с дата и уред и аз се боря да търся.....

Нещо имаш да ми казваш ли, Митенце?  :effemine2:

Програмата за която иде реч е тази: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=bg платена е обаче.Според колеги,дето я ползват активно е без аналог...

Да, ама в Blackmarket не е и може да се свали.  ;)

Чичо Видене... не че нещо ама днес ли щеше да носиш принтера?

Ти газ ли си пил, опа - бензин? :laughing: 

Мдааам, мга шса напием? :beerchug  :drunk:

Закъснял си - водя те с поне три обиколки  :grin:

:lol:

Ама е и много мил днес :D

Иначе аз експериментирам сега с някво пиле Уок. Да видим дали ще стане за ядене после.

Ето ви и по-здрав!

Амии, носталгия главно. Пазя си разни пожелания и други. Системните съобщения за фактури и т.н. ги трия. :)

От къде знаеш, че имам 9ГБ снимки в телефона?

Имам 7, вчера точно това гледах. И имам 7, защото във всеки нов телефон прехвърлям снимките от стария. От 4 телефона снимките са ми в галерията. Само клиповете махам, за да не ми заемат място.

Айде то снимки почти всеки има на телефона, ама с толкова заета памет не ти ли става по-бавен?

Специален Поздрав за Виден (който вече е много обиколки напред....)

Ама така кажи - че сме в една релса  :laughing:

Гледам новините по НОВА дрисня и ми иде да ги изколя просто. Няма такива спекулативни малоумници! БОЙ, БОЙ, БОЙ и малко еВане за по-красивите като Секси....  

Като нищо на входа са завряли контролер дето да реве на умряло,че ме ще евтиния кабел ни иска "сертифициран" :laughing:

Не е като да не го видяха от Nokia това... защото те имаха напреки какви слушалки включваш и ако не бяха техни не сработваше....

Mostly empty, just like the heads of the people who buy them.

Аз пък казвам ЕВАЛА! Празна е тиквата на този дето го е коментирал това. То е лесно да наринеш 1 камара платки, пробвай да го събереш на толкова и пак ще си говорим.  

Тая едностранна отвореност много ме дразни.

Верно. Гугъл са далече по-големи педали и от Епъл и от Майкрософт. Като се замисля май майкрософт са най-свестните от всички.

Мда - започват и други да им ползват методите, което е просто отвратително... Но така ще е докато има будали по света...

Ами там е работата, че изобщо не бяха първи те. Просто вие сега се усещате. Същите номера ги правеха и Nokia

Ами там е работата, че изобщо не бяха първи те. Просто вие сега се усещате. Същите номера ги правеха и Nokia

Когато бяха на практика единствени.... Ако Васко не беше вакло сукалче ( в тия години е играл на джамини), убеден съм щеше да скочи как Моторола нали, такова, едни, големи...... :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Не искам да поглеждам колко ще струва хъб-а за новия Макбук, защото ще ти е необходим 100000%.

Вече го споменах, явно си го пропуснал - $100. С цели три порта, един нормален USB, един HDMI и един USB-C за зарядното. Разбира се ако се налага да използваш повече от 1 USB порт, просто закачаш към цялата въролица допълнително един (слава Богу нормален, а не поредното безумно скъпо i-недоразумение) USB хъб. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...