HEMO Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Не ме разбирай грешно. И аз снимам като ми скимне и то много, ама МНОГО, но - толкова ли са ти далече стационарите, че да държиш всичко в мобилния? Защо? Навик вероятно..зимата не е проблем,лятото обаче нямам грам свободно време,всяка свободна минута прекарвам с детето.Екшън нонстоп..До скоро пътувах много-както по работа така и за кеф,в къщи се прибирам да спя горе долу Цяло лято уикендите изкарахме в Гърция,плажове острови море...някои пъти и само за ден.Телевизия лятото не ползвам изобщо,комп крайно рядко...та така.Тая година ако си купя и мотор...Стига сме ги чоплили тея телефони айде една топла снимка от мен в това гадно време и който има под ръка Узо да си сипе спешно п.п.Снимката я публикувам под GNU лиценз (идва от Гнусмас) къде си бе Zlobil,закачам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Амии, носталгия главно. Пазя си разни пожелания и други. Системните съобщения за фактури и т.н. ги трия. От къде знаеш, че имам 9ГБ снимки в телефона? Имам 7, вчера точно това гледах. И имам 7, защото във всеки нов телефон прехвърлям снимките от стария. От 4 телефона снимките са ми в галерията. Само клиповете махам, за да не ми заемат място. Много е вероятно ти да си ми казвал, не мислиш ли? Навик вероятно..зимата не е проблем,лятото обаче нямам грам свободно време,всяка свободна минута прекарвам с детето.Екшън нонстоп..До скоро пътувах много-както по работа така и за кеф,в къщи се прибирам да спя горе долу Цяло лято уикендите изкарахме в Гърция,плажове острови море...някои пъти и само за ден.Телевизия лятото не ползвам изобщо,комп крайно рядко...та така.Тая година ако си купя и мотор...Стига сме ги чоплили тея телефони айде една топла снимка от мен в това гадно време и който има под ръка Узо да си сипе спешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Навик вероятно..зимата не е проблем,лятото обаче нямам грам свободно време,всяка свободна минута прекарвам с детето.Екшън нонстоп..До скоро пътувах много-както по работа така и за кеф,в къщи се прибирам да спя горе долу Цяло лято уикендите изкарахме в Гърция,плажове острови море...някои пъти и само за ден.Телевизия лятото не ползвам изобщо,комп крайно рядко...та така.Тая година ако си купя и мотор...Стига сме ги чоплили тея телефони айде една топла снимка от мен в това гадно време и който има под ръка Узо да си сипе спешно Много хубава снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 "Само" 6% - е берекет начи! Че и да ги подкрепяме! Ай сиктир! Ако това е истинската ситуация (т.е. инсталация без питане), то тия кретени трябва да отнесат такава глоба, че да ги върне в първи клас в гаража на тати... И там полезно да оползотворяват полезната мисия на полезния червей! Понеже се оказа, че и аз съм инсталвал въпросната версия още средата на януари се позаинтересувах и открих следното инфо: При инсталация питало това: http://cdn1.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2015/03/Epic-Scale-730x735.jpg Ето така изглежда ако е инсталнато https://arabigeeks.files.wordpress.com/2015/03/epic-scale-removal-1.jpg?w=558 Не е било задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Много е вероятно ти да си ми казвал, не мислиш ли? Ми не си спомням. Може. Ама да. Плюшкин съм си. Събирам си снимки и СМС-и и си ги влача с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Понеже се оказа, че и аз съм инсталвал въпросната версия още средата на януари се позаинтересувах и открих следното инфо: При инсталация питало това: http://cdn1.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2015/03/Epic-Scale-730x735.jpg Ето така изглежда ако е инсталнато https://arabigeeks.files.wordpress.com/2015/03/epic-scale-removal-1.jpg?w=558 Не е било задължително. Значи няма защо да ги псуваме хората... Поне не тези. Ми не си спомням. Може. Ама да. Плюшкин съм си. Събирам си снимки и СМС-и и си ги влача с мен. Едва ли колкото мен, но аз ги влача по хардовете, не в телефона.... На теб той ли ти е най-големият драйв??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Значи няма защо да ги псуваме хората... Поне не тези. Едва ли колкото мен, но аз ги влача по хардовете, не в телефона.... На теб той ли ти е най-големият драйв??? Не. Аз си ги имам и по хардовете. Просто си ги държа и на телефона. Можеби трябва да поразчистя малко, че вече нищо не може да се намери, особено след последното копиране, когато вече не ги познава и по дата, а ги слага всичките на датата, когато са сложени на паметта на телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Няма проблем,плащам си като поп ама за кое?За нов иновативен конектор???При положение че предната година удряха чело в земята и твърдяха "те тоя е връо"Да махнат usb порта и да ми го продават отделно с кабелче...не са познали майна.Имам лаптоп IBM на сто години,яка машина работи до ден днешен,има 5 usb порта,магнезиево шаси и о небеса изненада-зарядното става на чисто новото Леново на мой приятел...Като идва в нас не мъкне адаптер... Именно де, и аз това казвам.Добре смазана машина за пари.... Виден днес е решил пак да става рекордьор Кажи ми, кога не е бил.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Не. Аз си ги имам и по хардовете. Просто си ги държа и на телефона. Можеби трябва да поразчистя малко, че вече нищо не може да се намери, особено след последното копиране, когато вече не ги познава и по дата, а ги слага всичките на датата, когато са сложени на паметта на телефона... Ей за туй се сваля на тухлата, турга се в директория с дата и събитие... Казвам събитие, защото само с дата и уред и аз се боря да търся..... Кажи ми, кога не е бил.... Нещо имаш да ми казваш ли, Митенце? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Програмата за която иде реч е тази: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=bg платена е обаче.Според колеги,дето я ползват активно е без аналог... Да, ама в Blackmarket не е и може да се свали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Чичо Видене... не че нещо ама днес ли щеше да носиш принтера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Нещо имаш да ми казваш ли, Митенце? Мдааам, мга шса напием? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Чичо Видене... не че нещо ама днес ли щеше да носиш принтера? Ти газ ли си пил, опа - бензин? Мдааам, мга шса напием? Закъснял си - водя те с поне три обиколки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Кажи ми, кога не е бил.... Ама е и много мил днес Иначе аз експериментирам сега с някво пиле Уок. Да видим дали ще стане за ядене после. Ето ви и по-здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Добро, но https://www.youtube.com/watch?v=ypr18UmxOas&list=PL14984BC8FC29AD81&index=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Амии, носталгия главно. Пазя си разни пожелания и други. Системните съобщения за фактури и т.н. ги трия. От къде знаеш, че имам 9ГБ снимки в телефона? Имам 7, вчера точно това гледах. И имам 7, защото във всеки нов телефон прехвърлям снимките от стария. От 4 телефона снимките са ми в галерията. Само клиповете махам, за да не ми заемат място. Айде то снимки почти всеки има на телефона, ама с толкова заета памет не ти ли става по-бавен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Специален Поздрав за Виден (който вече е много обиколки напред....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Галицин - хой хой... Къде и кога реши, че това заслужава внимание? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ми щом го изтъкваш.... Аре още едно по-рахатлийско, та да ти върви глътката... плавно... https://www.youtube.com/watch?v=Kv4VPnOa0Mk Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ама така кажи - че сме в една релса Гледам новините по НОВА дрисня и ми иде да ги изколя просто. Няма такива спекулативни малоумници! БОЙ, БОЙ, БОЙ и малко еВане за по-красивите като Секси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Само моите голи снимки са 7 гиги Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Е колко да си гол бре, Стефче.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Като нищо на входа са завряли контролер дето да реве на умряло,че ме ще евтиния кабел ни иска "сертифициран" Не е като да не го видяха от Nokia това... защото те имаха напреки какви слушалки включваш и ако не бяха техни не сработваше.... Mostly empty, just like the heads of the people who buy them. Аз пък казвам ЕВАЛА! Празна е тиквата на този дето го е коментирал това. То е лесно да наринеш 1 камара платки, пробвай да го събереш на толкова и пак ще си говорим. Тая едностранна отвореност много ме дразни. Верно. Гугъл са далече по-големи педали и от Епъл и от Майкрософт. Като се замисля май майкрософт са най-свестните от всички. Мда - започват и други да им ползват методите, което е просто отвратително... Но така ще е докато има будали по света... Ами там е работата, че изобщо не бяха първи те. Просто вие сега се усещате. Същите номера ги правеха и Nokia Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ами там е работата, че изобщо не бяха първи те. Просто вие сега се усещате. Същите номера ги правеха и Nokia Когато бяха на практика единствени.... Ако Васко не беше вакло сукалче ( в тия години е играл на джамини), убеден съм щеше да скочи как Моторола нали, такова, едни, големи...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Не искам да поглеждам колко ще струва хъб-а за новия Макбук, защото ще ти е необходим 100000%. Вече го споменах, явно си го пропуснал - $100. С цели три порта, един нормален USB, един HDMI и един USB-C за зарядното. Разбира се ако се налага да използваш повече от 1 USB порт, просто закачаш към цялата въролица допълнително един (слава Богу нормален, а не поредното безумно скъпо i-недоразумение) USB хъб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.