w00x Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 За секунди, дето се вика... Бе за секунди няма да стане, защото SMS-ите и снимките не се прехвърлят (освен ако снимките не са ти на Google Drive), но за 20 минути ще прехвърля всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Едно от най-безумните ограничения на i-екосистемата е, че не можеш просто ей така да си закачиш телефона за компютъра и да почнеш да си прехвърляш информация като от външен диск, а трябва задължително да използваш недоразумението iTunes (част от същата тази велика i-екосистема). Точно този факт, след като ме остави iPhone4 32GB да кютам цяла седмица на морето, без да мога да си гледам сериалчета и музичка, ме накара като се върнах да го продам в рамките на седмица... От друга страна Apple са марката с най-голяма капитализация в света, така че явно правят нещо както трябва. Да.... маркетингът е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Точно този факт, след като ме остави iPhone4 32GB да кютам цяла седмица на морето, без да мога да си гледам сериалчета и музичка, ме накара като се върнах да го продам в рамките на седмица... От друга страна Apple са марката с най-голяма капитализация в света, така че явно правят нещо както трябва. Да.... маркетингът е! Очевадните неща никой не ги отрича, освен такива като Васко... Стадото е огромно, несъмнено.... ========================== Ангеле, визирах времето за физическата манипулация. Естествено, че в зависимост от обема информация то варира. Кой по дяволите пази и прехвърля смс-и?!?!? В смисъл след 17 годишна възраст.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Очевадните неща никой не ги отрича, освен такива като Васко... Стадото е огромно, несъмнено.... ========================== Ангеле, визирах времето за физическата манипулация. Естествено, че в зависимост от обема информация то варира. Кой по дяволите пази и прехвърля смс-и?!?!? В смисъл след 17 годишна възраст.... Аз. Имам 25 000 СМС-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Аз. Имам 25 000 СМС-а. Няма проблеми, ще се оправиш.... Даже няма да питам "защо".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 По повод скорошната дискусия за utorrent, компанията поднася извинение на потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 "Само" 6% - е берекет начи! Че и да ги подкрепяме! Ай сиктир! Ако това е истинската ситуация (т.е. инсталация без питане), то тия кретени трябва да отнесат такава глоба, че да ги върне в първи клас в гаража на тати... И там полезно да оползотворяват полезната мисия на полезния червей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Намерих едно приложение, коеот поне в описанието си казва за кои от по-известнит емодели иска или не руут https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall&hl=en= търсете си се, за който го интересува. на мен за Нексус-а ми иска да го рутвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Коста, я кажи къде да закарам за ремонт Самсунг SCX-4300 за ремонт? Някаква зъбчатка е строшена по скенера май. ЕДИТ: Кажи ми как по дяволите попадна на това?!?!?? Носи го при нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Аз. Имам 25 000 СМС-а. Защо по дяволите са ти тези СМС-и??? Някаква важна информация ли пазиш там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Защо по дяволите са ти тези СМС-и??? Някаква важна информация ли пазиш там? Добър въпрос! Сега го питай и защо има 9ГБ снимки в телефона.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Защо по дяволите са ти тези СМС-и??? Някаква важна информация ли пазиш там? Защото така е преценил...Има избор,ако иска ще ги пази ако иска не.Аз също имам няколко стотин смс-а с различна информация,уведомления,смс-и от банки,разписки,честитки за рожден ден и коледа,поздравления за раждането на детето ако щеш.Някои поздравления са от приятели които загубих .По някога асоциирам определени събития по датата на съобщението. Добър въпрос! Сега го питай и защо има 9ГБ снимки в телефона.... Аз имам към 12гб Просто снимам без да трия,като свърши картата слагам в четеца и архивирам...Дропбокс за общи неща,лично инфо и снимки не припарват до никой облак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Вие сте нек'ва патология, честно... Не съм превишавал 50-на МБ без да се случи да ги източа.... Сега като се замисля - не съм ги и стигал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Намерих едно приложение, коеот поне в описанието си казва за кои от по-известнит емодели иска или не руут https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall&hl=en= търсете си се, за който го интересува. на мен за Нексус-а ми иска да го рутвам ЕТО го работещо без да иска рут, автоматично се включва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Това записва само моя говор, не и този на отсрещния. Поне на Некус 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Не за да ти е гадно, за пари..всичко е за пари....Искаш най-новото - плащаш си за него... Няма проблем,плащам си като поп ама за кое?За нов иновативен конектор???При положение че предната година удряха чело в земята и твърдяха "те тоя е връо"Да махнат usb порта и да ми го продават отделно с кабелче...не са познали майна.Имам лаптоп IBM на сто години,яка машина работи до ден днешен,има 5 usb порта,магнезиево шаси и о небеса изненада-зарядното става на чисто новото Леново на мой приятел...Като идва в нас не мъкне адаптер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Това записва само моя говор, не и този на отсрещния. Поне на Некус 5 без проблемно записва и двата гласа току що пробвах. С SGS5 няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Онази горната програма, която постнах по-горе в техния сайт описват за кое устройство каква схема точно работи. За нексусите иска руут. Ники да си провери неговия модел на какво дередже е и да слага Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Няма проблем,плащам си като поп ама за кое?За нов иновативен конектор???При положение че предната година удряха чело в земята и твърдяха "те тоя е връо"Да махнат usb порта и да ми го продават отделно с кабелче...не са познали майна.Имам лаптоп IBM на сто години,яка машина работи до ден днешен,има 5 usb порта,магнезиево шаси и о небеса изненада-зарядното става на чисто новото Леново на мой приятел...Като идва в нас не мъкне адаптер... Не може, брат, требе да си плАтиш, за да носиш I опред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Виден днес е решил пак да става рекордьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Това записва само моя говор, не и този на отсрещния. Поне на Некус 5 Програмата за която иде реч е тази: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=bg платена е обаче.Според колеги,дето я ползват активно е без аналог... Вие сте нек'ва патология, честно... Не съм превишавал 50-на МБ без да се случи да ги източа.... Сега като се замисля - не съм ги и стигал По отношение на снимки верно съм пристрастен.Снимам всичко,като започнеш от визитки,детето(по много)документи(CAM SCANNER е върхът,купих си го на момента в който го видях).Иначе другата ми страст е музиката имам около 800 flac файла в телефона с убийствено качество.И тук идва с гръм и трясък POWERAMP Другия софт дето го купих на секундата без да ме е грижа колко струва...Изобщо държа да отбележа,че всичко в телефона ми е или закупено или фрии.Пиратски или кракнати програми нямам вече Тъй де Андроид феновете не сме само пирати Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Виден днес е решил пак да става рекордьор Кажи, миличко... Програмата за която иде реч е тази: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=bg платена е обаче.Според колеги,дето я ползват активно е без аналог... По отношение на снимки верно съм пристрастен.Снимам всичко,като започнеш от визитки,детето(по много)документи(CAM SCANNER е върхът,купих си го на момента в който го видях).Иначе другата ми страст е музиката имам около 800 flac файла в телефона с убийствено качество.И тук идва с гръм и трясък POWERAMP Другия софт дето го купих на секундата без да ме е грижа колко струва...Изобщо държа да отбележа,че всичко в телефона ми е или закупено или фрии.Пиратски или кракнати програми нямам вече Тъй де Андроид феновете не сме само пирати Не ме разбирай грешно. И аз снимам като ми скимне и то много, ама МНОГО, но - толкова ли са ти далече стационарите, че да държиш всичко в мобилния? Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 На мен снимки,смси и контакти ми се качват автоматично на MiCloud-a 10GB.Плюс на тоя облак е че мога да си локна телефона,ако го откраднат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Програмата за която иде реч е тази: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=bg платена е обаче.Според колеги,дето я ползват активно е без аналог... И за 3 от 4-те начина на работа - root. Щом с една не става, значи и с другите няма. Те не могат да прескочат ограниченията заложени в ОС. Някои от устройствата идват с промени от производителя и на тях може и да става. Но както писах още в началото по темата - самите Гугъл премахнаха това заради правни проблеми в чистия Андроид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Защо по дяволите са ти тези СМС-и??? Някаква важна информация ли пазиш там? Амии, носталгия главно. Пазя си разни пожелания и други. Системните съобщения за фактури и т.н. ги трия. Добър въпрос! Сега го питай и защо има 9ГБ снимки в телефона.... От къде знаеш, че имам 9ГБ снимки в телефона? Имам 7, вчера точно това гледах. И имам 7, защото във всеки нов телефон прехвърлям снимките от стария. От 4 телефона снимките са ми в галерията. Само клиповете махам, за да не ми заемат място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.