Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Изчисти ли го с оня код?

кой код?

Не го отчиташ като проблем,защото работиш вероятно в офис :-) Аз живея на колела,сменям нонстоп возила,коли,бусове,пикапи...винаги съм в движение.

Е същите токмаци батерии има и за iPhone, даже case-овете са по-готини. Верно телефона заприличва на тухла но кара по 1 седмица. Имам приятели с такива.

@RAPTOR спокойно може да се довериш на продукцията на ANKER http://www.ianker.com/ имат магазин в Амазон,читави са много.Поръчвал съм батерии за HTC и Самсунг,както и зарядно за кола с два изхода всичко работи на 6.

Видене, надявам се това за тухлата си го видял, защото няма как да влезе на мястото на стандартната батерия - тази дето е 5000+mAh. Може само с допълнителен/друг капак отзад. И телефона ти става точно 2но на дебелина... и 4но като тежест.

Aко някой знае за такава,моля съвсем сериозно да сподели.

Ако може една и за андроид ама да не се изисква да е root-ван телефона и да са слагани разни други модове...

И аз така нищо не може да ме накара да го сменя...

Мене пък нищо не може да ме накара да си сложа каквото и да е на ръката. Жена ми даже се примири че не нося халката. Дразни ме каквото и да било по ръцете и пръстите ми

Не се сещам някой някога да е предлагал ънлимитед разговори за 20кинта за частни абонати...

Да,ама Виваком парира:

избери Net&Call XL с 1 000 минути към всички и 4 000 MB

на максимална скорост само за 14.99 лв./месец

Не намирам смисъл от повече минути-приложения като Viber вършат чудесна работа и при мен все повече хора от указателя го инсталират.

Ха,това е интересно.Бърза справка показва че и Вивател вадят някакви супер оферти.Както и Боб,които ги ползвам от началото.Забелязвам някаква бясна конкуренция там,което е добре-ще се върна май пак към Мтел.

И аз съм на този Андроид на смартфона.Странно--в настройките при Диспечера на приложения за повечето програми има бутон,с който е възможно да се местят на картата памет.Но има и програми,при които това НЕ МОЖЕ да стане.

Естествено. Фабричните не дава да се пипат. И аз го имам на телефона местенето и затова останах така опулен, защото при таблета го няма! На картата можело само медия файлове да се местят! И с тия програми се подлудих и пак нищо не става...

кой код?

Видене, надявам се това за тухлата си го видял, защото няма как да влезе на мястото на стандартната батерия - тази дето е 5000+mAh. Може само с допълнителен/друг капак отзад. И телефона ти става точно 2но на дебелина... и 4но като тежест.

Ако може една и за андроид ама да не се изисква да е root-ван телефона и да са слагани разни други модове...

Дразни ме каквото и да било по ръцете и пръстите ми

1. A simple way to free up storage space is by deleting all the log files in the device memory. Just dial *#9900# on your phone and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” in the prompted menu. It's not necessary to root your phone either. I restored 1.4 gig of space after doing this.

2. Не го бях видял и приключваме с тия батерии  :grin:

3. И аз съм любопитен, че вече стана важно да има такава програма. 

4. Като го вземеш в ръка дразни ли те?  :laughing:

Злобил-е, кажи кое е, че ми стана интересно де. Съвсем сериозно питам.

Той говори за цялата екосистема и как си се синхронизира всичко. Те гугъл имат подобно според мен - контакти, календари, cloud storage и т.н. Аз не намирам особенна разлика, но пък аз не синхронизирам нищо освен контакти, а календар не ползвам

....

Открих нещо много ценно на SGS 5 телефона зареждан с оригиналното micro USB от Глобул(Теленор) ми караше най-много 3 дни след като си купих двойно зарядния кабел, след третото зареждане батерията ми държи 10, да 10 дни с 7-8 разговора и 5-10 мин интернет на ден. 

Все още не мога да повярвам.  :thumbsup:

1. A simple way to free up storage space is by deleting all the log files in the device memory. Just dial *#9900# on your phone and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” in the prompted menu. It's not necessary to root your phone either. I restored 1.4 gig of space after doing this.

Не помогна. Лагав е нещо напоследък. А ме мързи да го връщам във factory default и да нагласям всичко.

4. Като го вземеш в ръка дразни ли те?  :laughing:

Да. И жената я дразни даже, щото вика "ууу вкарай го по-бързо, че не мога да го гледам" :lol:

Да,ама Виваком парира:

Не намирам смисъл от повече минути-приложения като Viber вършат чудесна работа и при мен все повече хора от указателя го инсталират.

Тоя Viber трябва да го забранят! Рядко се среща по-тъпо приложение. Липсва всякаква оптимизация.

Той говори за цялата екосистема и как си се синхронизира всичко. Те гугъл имат подобно според мен - контакти, календари, cloud storage и т.н. Аз не намирам особенна разлика, но пък аз не синхронизирам нищо освен контакти, а календар не ползвам

Аз затова го питам, защото ми е интересно какво е единственото нещо, което Apple предлагат и няма аналог.

Мтел просто са на път да сцепят мрака: от 10.03.2015 Мтел трансфер L: 16.03лв./ месец -1200 към всички с прехвърляне - 0,00лв./минута към Мтел - 3000МБ интернет Мтел Трансфер XL: 20.94лв./месец - Неограничени разговори към всички - 5 GB Трафик Като се сетя за първата ми сим карта купена на "промоция" за 130лв...и минута струваща лев и нещо... :o

2200 към всички, стационарен телефон с 500 минути към всички (включително и международни), плюс два лизинга на относително висок клас телефони (съответно и втора такса), плюс флашка интернет, плюс 10 гигабайта на моя телефон.... 44Bgn  на месец....  Telenor.  Аре пак го сметни на коляно и да си говорим за оферти.

П.п. За всичкото това, горното, плащам точно по толкова :))

Аз затова го питам, защото ми е интересно какво е единственото нещо, което Apple предлагат и няма аналог.

Всичко си има аналог. Само средностатистическия i-сектант си мисли, че това съществува единствено в неговата i-екосистема. :lol:

ПП. Гледам, че сте отворили тема за мобилни далавери, я някой да ми каже коя е най-изгодната оферта на предлатен пакет с някакви минути (не много), но с прилично количество интернет, да речем към 2 GB, че имам нещо наум. :)

Всичко си има аналог. Само средностатистическия i-сектант си мисли, че това съществува единствено в неговата i-екосистема. :lol:

Няма бре! Ние съдим субективно и Айфон не сме пипали!  :laughing:

Тъй тъй, и аз съм на това мнение. Ама толкова време като тебе не ми се отделя, не и за Айфон... Сега да видим какво ще ти измислят насреща, че да се посмеем.

Трябва да ме светнеш за тия батерии - има ли ги на нашия пазар? Защото като си купувах попитах, но ми казаха, че няма нищо над смешния оригинал, а ако имало нещо над 2000 било измама. Ти показваш чудеса тука... За Ес2 питам... 

ЕДИТ: Абе Ники, чукча, аз питам става ли за нещо друго ОСВЕН слушалките? 

Тъй тъй ама добре че се появи @НЕМО да те измъкне от батака в който се беше наврял и се чудеше какво друго да кажеш освен че е дъска, тухла и т.н. Реално някои от нещата са така, НЕМО може да направи няква съпоставка защото е минал и през двете системи за разлика от тебе който просто си говориш какво си чул от тук от там....  :thumbs-up:

Злобил-е, кажи кое е, че ми стана интересно де. Съвсем сериозно питам.

Това което дядото ти обясни, цялостната екосистема която имам лаптоп-телефон, имам абсолютно всичко по всяко време от всяко устройство, в момента в който пиша мейл на лаптопа взимам телефона и продължавам да го пиша на него или обратно, обаждане и писане на есемеси през лаптопа, цялостен бек-ъп от до а не синхронизиране на контакти с гугъл и т.н. Моля не ми сравнявайте само backup-a на android и този на iOS че вече ще стане повече от смешна картинката. Ползвам и двете системи и на двете съм правил връщане от бек-ъп няма допирни точки.

Не робувам на марки ако утре някоя от другите платформи извади достатъчно добър телефон не ме бърка да се откажа от iphone-a на тоя етап обаче не виждам заместител ЗА МЕН, не ми трябват хиляди менюта и ограниченията за които говорите за мен не са реални ограничения, удобни са ми и никога не съм си мислил че евентуално мейл клиента или смс клиента не ме кефи и трябва да го сменя.... по простата причина че работи перфектно, вграденият мейл на iOS няма аналог при андроид който да работи толкова добре. 

Пак повтарям престанете с тия i-зомбите, не отричам че огромен % хора ползват ябълката защото е модерна и защото са изпушили американци, но има и доста голям % хора които ги ползваме просто защото задоволяват потребностите ни. 

пс : При положение че подчертах многократно че не сравнявам iOS vs Android а говоря основно за Самсунг защо всичките се надпреварвате да ми обяснявате какво съм зомби и кон с капаци при положение че пак многократно подчертах че съм активен потребител и при двете платформи (за разлика от 90% от андроидаджиите които са виждали iphone за 10-15 минути в някое кафене) ? Това ви е основният проблем на всичките заклети анти-апъл хейтъри, само като чуете марката и се излива цялата помия която се сетите без значение има ли общо с темата, другият е че никой не влага грам мисъл че евентуално, нали само евентуално не е задължително всеки път да обяснявате колко сме прецакани........ 

Тъй тъй ама добре че се появи @НЕМО да те измъкне от батака в който се беше наврял и се чудеше какво друго да кажеш освен че е дъска, тухла и т.н. Реално някои от нещата са така, НЕМО може да направи няква съпоставка защото е минал и през двете системи за разлика от тебе който просто си говориш какво си чул от тук от там....  :thumbs-up:

Той милият цял живот си мечтаеше да идва да ме "спасява". :laughing:  :laughing:  :laughing: 

Аз много ясно и кратко казах два основни факта, на които няма как да отвърнеш и хлъцваш. Подробни анализи като НЕМО за Айдъска няма как да ме видиш да пиша... Дори срещу пари. 

На практика човекът написа много детайлно това, което всички знаят и добави още неща в списъка, който далеч не се изчерпва с тях. Добре че поне тоя път млъкна, та да не се излгагаш ТОТАЛНО.  :grin:

===============================

Днес не ми е ден - и скенера ми се потроши БАШ когато не трябва. Явно е счупена някаква зъбчатка. Зарязвам всичко и си сипвам една ракия, дори салатата ми стои недонаправена.... Баси - половин след полунощ....  :nugget:

Ограниченият да почвам ли изобщо да ги изреждам? Правиш се, че ни ги знаеш ли?

Това са на прима виста, които ме отвратиха. Има и още, но не съм си правил труда да ги класифицирам. Нямам време и нерви за глупости. Само първата ми е достатъчна да пратя Айдъските у лево.

Викаш не успя да си вържеш блутут-а и го обявихме за дъска вече...... 

Определено трябва да благодариш на НЕМО за съпорта.

:bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:

пс : Не е нужно да ми отговаряте приключих със спора, всеки да си ползва каквото му е кеф, само не ми обяснявайте колко съм се прецакал. 

Никой никъде не ти е казал ,че си се прецакал, напротив - ти се опитваш на нас да кажеш, че сме се прецакали, та оттам тръгна приказката. 

Ела ми го вържи блутута на 4-ката като си толкова отворен, ама да не гледаш с наведена глава после.... 

Най- после - НАЗДРАВЕ от мен с една страхотна ракия. 

Коста, я кажи къде да закарам за ремонт Самсунг SCX-4300 за ремонт? Някаква зъбчатка е строшена по скенера май. 

ЕДИТ: Кажи ми как по дяволите попадна на това?!?!??

Какво е тъчуиз?. Имах галакси ес2 обаче не знам кво е тва :-D. Не съм сменял ромове там не смятам да го правя и на китайчугата. Не виждам и защо. Толкова ли свободно време имате да ръчкате тия пласмасарии? Аз дори не знам кво е ром де, освен ако няма градуси :-D

Елате ми на гости. Ще ви пусна Ф1 на 55 инча...не знам малък ли е, голЕм ли е...спорове имаше, едно друго :D :D :D. Май остана канал за гледане ама като се замисля пък, ние не си плащаме кабелната :D :D :D

Никой никъде не ти е казал ,че си се прецакал, напротив - ти се опитваш на нас да кажеш, че сме се прецакали, та оттам тръгна приказката.

Ела ми го вържи блутута на 4-ката като си толкова отворен, ама да не гледаш с наведена глава после....

Най- после - НАЗДРАВЕ от мен с една страхотна ракия.

Е как да ти го върже, като за да ти го върже, фирмата на която е устройството, трябва да е платила лиценз на Епъл да им използва "стандартите".

Zlobil-е, не мога да се съглася, че прехвърлянето на мейла го няма никой друг. С тая разлика, че на мен ми е нужен уеб браузър, за да си допиша мейла, а на теб ти е нужен OSX, че да си влезеш в iCloud-a и да ползваш Continuity-то За бекъпите на телефона може и да си прав. При Андроид настройките на отделните приложения не се пазят, докато при iPhone май си излизат и те. Ако не излизат настройките, значи са еднакви бекъпите. На мен ми се връща и тапета дори, и запазените wi-fi мрежи с паролите.

Google Drive-a e 15GB. iCloud-а е 5, ако не си платиш разбира се. Тия 5ГБ не знам за какво по-напред стигат. :)

Общо взето, трябва да се плаща яко. Операционната им система не знам как е безплатна, но пък тя си е супер basic, та нищо чудно. Даже не знам как са успели да направят iOS да работи при наличието на това чадо OSX.

Ангеле, благодаря ти и на тебе, че ме спасяваш тази вечер... Нямаше да мога да спя иначе... 

За да бъдем честни както винаги - КИЕС е боза, но и до ден днешен за нищо не ми е бил нужен, някак си ръцете ми са свободни. Ако бях вързан за него против волята си, щях да псувам до откат.... 

Едно от най-безумните ограничения на i-екосистемата е, че не можеш просто ей така да си закачиш телефона за компютъра и да почнеш да си прехвърляш информация като от външен диск, а трябва задължително да използваш недоразумението iTunes (част от същата тази велика i-екосистема).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...