Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Всъщност въпроснта айдъска с въпросният блутут го ползвах успешно в бмв е60 на заводската му система а в момента и 2 аудита, връзва се успешно и с beats by dre pills колонка и т.н....... проблеми = 0 

това за хард драйв-а признавам че е така ако нямаш файл мениджър на лаптопа/телефона. 

пс : това ли бяха хилядите ограничения ?  :thumbsdown:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това са на прима виста, които ме отвратиха. Има и още, но не съм си правил труда да ги класифицирам. Нямам време и нерви за глупости. Само първата ми е достатъчна да пратя Айдъските у лево.

Браво - с годините са открили все пак и нЕкои други приложения на блутуута, макар че по-скоро другите техники започнаха принудително да се нагаждат специално И към тях. И все пак ако застанем аз, ти и една Експерия кой с кого ще може да се връзва, хм?

Дай да си пиеме питиетата и да не се занимаваме с глупости. Аз нито искам, нито мога да те откажа от Ай, ти мен НИКОГА не можеш ме убеди, че може да стъпи на Андроид и толкоз. На английски му викат agree to disagree. Наздраве.  

На картингите бях пред тебе..... а и тогава бях 100+кг сега съм 85-6 най-вероятно на 20 обиколки ще ти сложа 1 за у вас....  :thumbs-up:

На картингите бях пред тебе..... 

Това насън някъде....   :laughing:

Колко кила си бил не е важно. То и онзи малкия слдур бе наполовина на нашето тегло и ни накъса в следващото състезание, но никой не е търсил оправдание в това...

И еър хокей може да се понаучиш да играеш, че и там падна...   :beer:

@Vetim те вече php не го водят програмиране, та к'во да говорим за html :lol:

Абе програмиране си е, въпреки, че аз никога не съм го харесвал защото предполага програмиране в стил "насипване на нещата на 1 място"...

Как сте на тема Блутуут с новите модели? Става ли вече за нещо друго освен за слушалки и то Айски? Хм? Защото на мен Алпина в колата ми е и хендсфри система. Познай какво става като опитах да го вържа с Айталпа - кОр. Пробвал ли си Айдъска да вържеш през блутут с каквото и да е? Нещо не става, нали?

Чудно си бачкат. Аз поне не съм имал проблем със слушалките. Виж последно се нервирах с windows - 3 донгъла смених докато тръгне. Накрая работи известно време после започва някакво яко буфериране и като се опитам да сменя станцията захапва след 10тина секунди че съм я сменил... т.е. цъкам да свири друго радио - според компютъра станцията е сменена, но продължавам да слушам старите неща. Без да пипам нищо след 10тина секунди се сменя...

Хайде почвай. Любопитно ми е кое точно те ограничава и как?

Ще ти отговоря аз щото Раптора и Злобил явно не могат да водят културна дискусия без "дъски" и ''пластмасарник'' :grin:

Имах Айфон 4s и 5(за много малко,него не го броя) сега ползвам Galaxy s4.Първо да кажа,Айфон 5S ми пасва перфектно на габарити,тегло и размер на екрана,ако съществуваше човешки начин да махна идиот ОС от него и да си кача примерно Cyanogenmod щях да съм с него много дълго време,въпреки другите му недостатъци.Защо се отказах от айфон и си купих галакси s4:

На първо място батерията,това че не се сменя при айфон в движение за мен е голям минус.В много ситуации телефона е на първо място телефон освен всичко друго...При Самсунга проблема се решава на момента,вадя втората батерия и след 30 секунди имам отново пълноценен телефон.Което в определени ситуации е безценно,в планината примерно пет дена на палатки на голям Беглик,колите далече ток няма.Айфона загива в края на деня,най-много ден и половина...За Галакси-то усилени батерии на корем,http://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-s4-7500mah-extended-battery-black-extended-tpu-protection-case/  аз имах до скоро на Anker:http://www.ianker.com/product/70SMGLXS4-B6B78A Пет пълноценни дни имаш телефон.За Айфон или пауър банк или някакъв зареждащ кейс,и двата случая не може да достигнеш стенд бай-я на Sgs-a.Това е и една от причините да предпочета Самсунг пред Нексъс примерно...В новия модел несменяемата батерия е крачка назад за мен.

Алуминия-за мен е крайно неподходящ за телефони материал.Да,изглежда добре на витрината ама в боя дава фира първи.Ако си кифла за в мол-а става.Имах Htc sensation xe страхотен за времето си телефон целия...алуминиев.На втората седмица приличаше на войнишко канче,очукан принудих се да му търся кейс.Нов алуминиев капак струваше маса пари.Зимата в студа ми залепва за ръката,лятото в жегите се пързаля...Ако телефона ще е метален бих предпочел титан или стомана...Иначе поликарбоната,носи на бой,сменя се бързо и не е скъп.Верно не съм фьешън с ама това е и последното дето търся в телефон.

Епълския конектор е другото дето ме дразни особено-целия нормален свят прави телефоните с микро usb само тия на опаки.Пада ми батерията и около мен в офиса никой с айфон,обаче зарядни с микро usb на корем,сонита,самсунги,хтц-та,хауей,квото се сетиш...пълна греда.Да не говори че смениха вафлата с лайтинг конектор и прецакаха всички дето си бяха накупили зарядни от стария модел.За идиотщината с контролера в 5-цата да не говорим,дадох 20 кинта за смотания кабел и се оказа че не го ще щото не бил оргиналдъ...не "поддържан аксесоар" Ай сиктир,Самсуняка работи с всичко,нема кабел дето да не съм му го забучил и да не е тръгнал,кеф ти usb-то в колата,кеф ти външна батерия,кар чарджър,даже и соларно зарядно...всичко работи от раз без никви мрънкания.

Операцинната система обаче ме дразни най-много заедно с гнусния и смотан айтюнс.За да добиеш някаква що годе функционалност близка до Андроид,трябва джейлбрейк...За да си кача примерно едно iGO,трябва да правя сумати гимнастики.За сравнение-лятото пиейки бира с един приятел вечерта дето щеше да тръгва за Гърция на другия ден,му прехвърлих цялата навигация по блутуут барабар с картите,всички лични poi точки на плажове и хотели,дето съм ги събирал сумати време.Инсталирах я,запали от раз и човека отпраши да търси плажовете в Гръцко щастлив и доволен...С айфон а дано ма на дали,от всички опити да накарам блутуут-а да тръгне(джейлбрейк-нат инсталирах от сидиа де що има туик-ове)така го сбъгясах че...

Ir порт-а при Самсунг-а е другата готина опция,имаш универсално дистанционно навсякъде,управлява всичко,климатици,осветление,тв и аудио техника,даже и Алпин-а в колата...Седя и си пия бирата в Графит-а,почва нещо интересно по тв.дето искам да го чуя-вадя си телефона и увеличавам звук-а :laughing: В хотела дето бяхме последния път на Тасос ми се падна неработещо дистанционно,никви грижи...

За картата с памет не отварям изобщо дума,за nfc също usb on the go хептен :grin: Имам дуал порт флашка на Sandisk:

usb-dualdrive-product.jpg

Върши ми прекрасна работа,вярвайте ми...

Основният минус за мен е ,че не мога да сменя иос със друга,не успях да подкарам айтюнс под убунту линукс(знам че има начин със сигурност,просто аз не можах).Не успях да свикна с мисълта че трябва да ползвам тая скопена ос,айфона за мен е като спортна кола с голям двигател,бърза и красива ама трябва да я карате само на първа скорост щото гуру-то така казал(царство му небесно на S.J.)...Някой по нагоре беше писал,че Тъч уиз е бавен и тежък.Да така е.Също така е фрашкан с всевъзможни неща дето не ползвам.Само че имам избор-мога да го сменя.Мога да го направя Гугъл едишън примерно,ако искаме да е като Нексъс.Така и съм направил,ползвам чудесния хардуер на Самсунг с инсталиран последния за него Cyanogenmod.Телефона просто лети,няма грам лаг,където и да е.Има опции дето стоково ги няма-примерно мога да ползвам хардуерните бутони за различни приложения-вдигане,затваряне,стартиране на фенерчето при заключен телефон(особено ценно за мен) времеви профили и много др.

Та така...сигурно съм изпуснал нещо ама...опитах се да бъда кратък :grin: Нищо лично към Епъл,Айфоните ми допадат като изработка,ако не е иос-а :thumbsdown:

Я вземете малко се поразсейте с Die Antwoord - уникално перверзни,нестандартни и ненормални.Лейди ГАГА може да се гръмне :lol:

Тази русичката в някои моменти ми изглежда доста извънземна - Yo-Landi Visser

81627327v5169zaj8W721l31E28r0I45730e16k1

Та така...сигурно съм изпуснал нещо ама...опитах се да бъда кратък :grin: Нищо лично към Епъл,Айфоните ми допадат като изработка,ако не е иос-а :thumbsdown:

Тъй тъй, и аз съм на това мнение. Ама толкова време като тебе не ми се отделя, не и за Айфон... Сега да видим какво ще ти измислят насреща, че да се посмеем.

Трябва да ме светнеш за тия батерии - има ли ги на нашия пазар? Защото като си купувах попитах, но ми казаха, че няма нищо над смешния оригинал, а ако имало нещо над 2000 било измама. Ти показваш чудеса тука... За Ес2 питам... 

ЕДИТ: Абе Ники, чукча, аз питам става ли за нещо друго ОСВЕН слушалките? 

Хм ще ме накарате да си модна накрая телефона, че напоследък как лагва това лайно не е истина...

За зарядното, кабелите и т.н. също съм съгласен, въпреки, че не го отчитам като кой знае какъв проблем. Аз батерия на самсунга не съм сменял, а пък е по-зле сравнена с тези на iPhone 

Софтуер такъв кракнат не ползвам и не искам - все пак от колегиалност си плащам на колегите както се надявам и на мен да ми плащат когато ползват моя софтуер.

Изчисти ли го с оня код? 

Аз моята батерия още есента я смених - то не се траеше вече... Но пък не е и като да не бях я побъркал вече... 

За зарядното, кабелите и т.н. също съм съгласен, въпреки, че не го отчитам като кой знае какъв проблем. Аз батерия на самсунга не съм сменял, а пък е по-зле сравнена с тези на iPhone 

Софтуер такъв кракнат не ползвам и не искам - все пак от колегиалност си плащам на колегите както се надявам и на мен да ми плащат когато ползват моя софтуер.

Не го отчиташ като проблем,защото работиш вероятно в офис :-) Аз живея на колела,сменям нонстоп возила,коли,бусове,пикапи...винаги съм в движение.Вервай ми много пъти съм искал да го засиля в стената айфона с тия тъпи кабеляци.От сто и кусур човека само аз и една колежка в офиса имахме аифони.Зарядни по колите бол,ама всичките с микро усб...Софт аз също не ползвам кракнат вече,някой неща си ги купих с кеф(Cam scanner,Poweramp и др.)за навигация оставих след малко тестове Nokia Here.

@RAPTOR спокойно може да се довериш на продукцията на ANKER http://www.ianker.com/ имат магазин в Амазон,читави са много.Поръчвал съм батерии за HTC и Самсунг,както и зарядно за кола с два изхода всичко работи на 6.

п.с.Сетих се още нещо,до колкото знам(може и да греша разбира се) до ден днешен за IOS няма програма за автоматичен запис на разговори без известяване на събеседника,която да старира незабавно с вдигане на отсрещната страна.Дори и с джелбрейк.

Aко някой знае за такава,моля съвсем сериозно да сподели.

В тон с тазвечершните коментари:

В момента се боря с Галакси Таб 2 7.0 и ми идва да го засиля в стената. Детето от известно време ми мрънка за нови игри и днес отидох весел-весел и закупих една карта 32ГБ. Прибирам се, слагам я и с ужас разбирам, че не мога да местя апликации на нея! Излиза ми дим от ушите вече, боря се някакъв Мини Туул Партишън Уизърд и Link2SD, за който и платих къде 4 лева и още не успявам да го излъжа.... Сега гледам гони 21.30, трябваше поне една ракийка бабина да съм си сипал... Още много малко ще го търпя...

Мтел просто са на път да сцепят мрака:

от 10.03.2015

Мтел трансфер L:

16.03лв./ месец

-1200 към всички с прехвърляне

- 0,00лв./минута към Мтел

- 3000МБ интернет

Мтел Трансфер XL:

20.94лв./месец

- Неограничени разговори към всички

- 5 GB Трафик

Като се сетя за първата ми сим карта купена на "промоция" за 130лв...и минута струваща лев и нещо... :o

Да ви пикам на проблемите. Аз ще се лекувам с греян спиртак и пушена рибица с чесън и люто.

Батерията на Iwatch ще кара само 18 часа...

Хахаха, култово. Тия "умни" часовници, дето трябва да ги слагаш през два часса да се зареждат, по-добре да си ги сложат там, където слънцето не огрява. Не знам какво може да ме накара да си сменя Касиото, който се синхронизира с атомен часовник по радиосигнал и се захранва от слънчева батерия, т.е. никога не ми се е налагало да го зареждам, откакто го ползвам. Що за глупост е това, да получаваш тъпи нотификации на часовника си от телефона, който ти е в джоба?

Андроид кой е?

4.1.2

НЕ мога да го излъжа и това си е не знам къде е причината и за тая вечер съм му е*ал майката! 

Да ви пикам на проблемите. Аз ще се лекувам с греян спиртак и пушена рибица с чесън и люто.

НАРЗДРАВЕ! И аз почвам, само да си доям ребърцата....

...Не знам какво може да ме накара да си сменя Касиото, който се синхронизира с атомен часовник по радиосигнал и се захранва от слънчева батерия, т.е. никога не ми се е налагало да го зареждам, откакто го ползвам...
И аз така нищо не може да ме накара да го сменя:blue%20(4)28-700x700.jpg

Кое е това цялостно решение ако не е тайна и какво му е уникалното и незаменимото? И мога ли да го ползвам аз, ако само телефона ми е iPhone, или трябва да си купя всичките им скъпи джаджи?

Злобил-е, кажи кое е, че ми стана интересно де. Съвсем сериозно питам.

Мтел просто са на път да сцепят мрака: от 10.03.2015 Мтел трансфер L: 16.03лв./ месец -1200 към всички с прехвърляне - 0,00лв./минута към Мтел - 3000МБ интернет Мтел Трансфер XL: 20.94лв./месец - Неограничени разговори към всички - 5 GB Трафик Като се сетя за първата ми сим карта купена на "промоция" за 130лв...и минута струваща лев и нещо... :o

Ха,това е интересно.Бърза справка показва че и Вивател вадят някакви супер оферти.Както и Боб,които ги ползвам от началото.Забелязвам някаква бясна конкуренция там,което е добре-ще се върна май пак към Мтел.

4.1.2

НЕ мога да го излъжа и това си е не знам къде е причината и за тая вечер съм му е*ал майката! 

И аз съм на този Андроид на смартфона.Странно--в настройките при Диспечера на приложения за повечето програми има бутон,с който е възможно да се местят на картата памет.Но има и програми,при които това НЕ МОЖЕ да стане.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...