Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дъска, прецакан, талпа и нищо конкретно......типични приказки за средностатистическият ползвател на телефон от рециклирани кофички за кисело мляко.....  :bowdown:  :bowdown:

И в крайна сметка какво се оказва че не си имал айфон а си взел айфон за баща ти, който пък ти бил казал че бил дъска, сигурно и баща ти много го ограничава iOS и не може да си къстъмизира устройството до откат вечер.....  

ps : в момента не плюя андроид, хейта ми е насочен основно към Гнуснас-ите..... 

Не, имам Айфон, защото аз съм този, който има нещастието да се разправя с тоя добре изработен боклук. И се излъгах да го взема именно поради съветите, че уж бил по-подходящ за неразбиращи хора като баща ми в ония години. Тотална скопена дъска. Аз също се притеснявах, че ще ми е сложен Андроид, точно докато не поопадна в ръцете ми и осъзнах колко съм се прецакай с Айдъска. Ти си налапал тия лаладжйиски тъпанарщини на тотално неграмотни Айселяни и ги повтаряш като латерна вече 3 години. Смешно е. Нищо сложно няма в Андроид, нито има нужда нещо да се пипа, но когато поскаш - МОЖЕШ да пипаш. А с Айдъска си вързан за кОла доживот - е честито, теб така яко са те вързали, че ще ги храниш дълго. 

То оттам ти идва и хейта - явно си започнал да осъзнаваш какво куцо магаре яздиш, но сектата държи. И кило сол ще изядеш, но няма да признаеш очевадното. Само че никой не те и кара - вече всички знаят и статистика Андроид - Айтраш е показателна с всяка измината година. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Освен че повтори за 2131231 път скопен и дъска общо взето нищо съществено и конкретно..... никога не съм твърдял че андроид ми е сложен ползвам го без никви драми, просто НЕ МИ Е НУЖЕН телефон по който да барам абсолютно всичко, заводските екстри на айфона са ми напълно достатъчни, смешното в случая е че ми говориш за ограничения а не си споменал нито едно такова..... 

Мен не са ме вързали, имам достатъчно акъл да преценя кое ми харесва и кое не в случая - iphone/mac ми задоволят потребностите на 200% и никога няма да се върна към Windows примерно, изобщо не говоря по тоя начин ча ябълките щото са ме вързали и т.н. 

Андроид - Айфон статистиката е напълно нормална андроид да имат повече продажби все пак имат хиляда производителя и  устройства от по 50лв. Само че ако погледнеш статистиката (вярвам се справяш с гугъл) самсунг-айфон няк'си няма да си толкова надъхан да обясняваш кое се продава повече по простата причина че на Самсуняците им залежават хиляди бройки С5 (сигурно щото е много хубав) и продажбите са им доооста под тези на С3/С4, същевременно ако погледнеш ябълките ще видиш че обявяват рекордни продажби на 6/6+..... нЕма кво да коментираме повече. 

Освен че повтори за 2131231 път скопен и дъска общо взето нищо съществено и конкретно..... никога не съм твърдял че андроид ми е сложен ползвам го без никви драми, просто НЕ МИ Е НУЖЕН телефон по който да барам абсолютно всичко, заводските екстри на айфона са ми напълно достатъчни, смешното в случая е че ми говориш за ограничения а не си споменал нито едно такова..... 

Аааааа - ами като не ти е нужно - недей коментира. На повечето хора им е нужно. 

Ограниченият да почвам ли изобщо да ги изреждам? Правиш се, че ни ги знаеш ли?

Хайде почвай. Любопитно ми е кое точно те ограничава и как?

Самсунг вече чупят рекорди с pre-orders от 20 млн. за двата нова телефона. И тоя edge е просто ненормален, като му видя изкривения дисплей и направо мед! Да не говорим за различната по тип рам памет и новия зашеметяващ процесор Exynos 7420, които си е тяхна разработка, кърти миФки :). И новото безжично зареждане на телефона за 10 минути! ...

същевременно ако погледнеш ябълките ще видиш че обявяват рекордни продажби на 6/6+..... нЕма кво да коментираме повече. 

Чакай да излезне S6 и тогава сравнявай, иначе ето ти първото сравнение от гугъл S5 vs IP5 

Пълен гърч, че даже и тука S5 vs IP6

Не виждам какво те смущава. В чужбина е често срещано явление, а и винаги можете да сложите съответната клауза, в случай че не става, и дори да го изкрънкате за по-малка заплата, така че за една година (примерно) да сте на плюс.

Смущава ме, че ние не търсим някакъв супер тесен специалист от другия край на света, дето да го hunt-ваме ние. Кандидатстват по обява, за която кандидатстват 100-120 човека.

Освен това, разноските по настаняването се оправят по друг начин, а не с авансови заплати. Той едва ли не искаше да му платя и билета за автобуса, за да дойде на интервюто, на което още не го бях поканил.

Самсунг вече чупят рекорди с pre-orders от 20 млн. за двата нова телефона. И тоя edge е просто ненормален, като му видя изкривения дисплей и направо мед! Да не говорим за различната по тип рам памет и новия зашеметяващ процесор Exynos 7420, които си е тяхна разработка, кърти миФки :). И новото безжично зареждане на телефона за 10 минути! ...

Зареждането го имат и други телефони. Моя мп3 плейър СОНИ от 2006-та година го има. Не безжично, но реално няма значение.

@ARPAnet, проблема на TouchWiz не е само Launcher-а. Другите неща няма как да ги махнеш.

А кои неща по-точно ви дразнят с тоя тачуиз?

На мен лично ми е претрупан. Дизайна не ми харесва, а претрупаността го прави лагав, дори на чисто нови телефони. Микро лага ме дразни.

Да, това е softshell.Отиваш в Декатлон и си купуваш, има читави за до 120лв. Ако искаш да гъзарееш, си вземаш нещо за 200-250лв. Моя съвет е да търсиш задължително с качулка, защото масово са без.

@ARPAnet, проблема на TouchWiz не е само Launcher-а. Другите неща няма как да ги махнеш.

Винаги има опцията да се смени рома, ако смяната на лънчара не е достатъчна за някого.

Не бих казал, че чувствам какъвто и да е лаг с ноута.

И голям праз като Exynos 7420 бил по-бърз от Snapdragon 810. Пак тая дъска не си заслужава 1400лв...

За кво реално трябват 3или4гб рам ?  

Винаги има опцията да се смени рома, ако смяната на лънчара не е достатъчна за някого.

Не бих казал, че чувствам какъвто и да е лаг с ноута.

Ако ще сменям РОМ-а, защо да купувам Самсунг изобщо?

Това е за тези които вече имат Самсунг :)

То се подразбира, че ако нещо не ти харесва, просто няма да си го купиш. Нали ? :)

Дъска, прецакан, талпа и нищо конкретно......типични приказки за средностатистическият ползвател на телефон от рециклирани кофички за кисело мляко.....

Ся... не стигай и ти до прекомерните обобщения :) Един ни стига :D

Аз лично от година и половина ползвам Galaxy S4 mini и трябва да кажа, че е най-добрия смартфон, който съм имал. Умишлено е дребосък, че обичам да мога да ползвам телефона с една ръка, все по-големните дъски, които изкарват не ме кефят. Не съм имал айфон и имам доста причини да не желая да ползвам iOS. Доста неща има, които ме дразнят в телефончето, но не са достатъчно, за да се откажа от него или от операционната система. Не виждам защо този спор се води в стил телефон Х е добър, защото телефон Y е такъв и онакъв. Всяка платформа си има и плюсовете и минусите, в края на краищата всеки сам си избира кое предпочита и сам си решава. А единия ръси суперлативи, като продавач на стари коли, другия... не знам, другия му чета само цитираните мнения, че е по-здравословно. Ся не мога да разбера що се опитваш да убедиш човек, който си пада по блондинки, че трябва да харесва брюнетки. Тая тема е малко като религиозните войни...

Според мен е много важно и друго - колко пари си склонен да дадеш. За какво точно ще се ползва телефона и евентуално някакви предпочитания за ОС, апликации и т.н. Аз повече от 300 лева не бих дал за някаква пластмаса, която от едно изпускане и е аут. Затова от 3 години съм заебал всякакви по-известни марки с надути цени и си карам на китайчета и до момента нямам оплаквания. Даже най-доброто ми попадение беше един никому неизвестен Cubot C9+, който ако нямаше ужасна камера, още щеше да си е с мен. Сега съм с друго китайче - Шиоми и съм доволен.

Знаеш ли и аз това съм се чудил... обаче тоя момент с с2ката като я купух... ВСИЧКО в маркета беше съобразено с ТОЗИ телефон, всички поромоции на самсунг за приложения бяха само за него, всички xda dev се изтребваха кой ще пусне по-добър ром ... и сега толкова години след покупката мога да вляза и да намеря ром който да е актуален. 

Това също е нещо което получаваш за 1400лв, всеки пише OS за тоя телефон, обръщат внимание на проблеми и т.н.

Като си купиш "нещо" от "някого" ако е не популярно тва "сменям си рома" може мнооо кофти изживяване да стане. 

Инак в никакъв случай не виждам защо да проявявам лоялност към някаква марка която не ми дава нищо характерно или уникално - в това отношение напълно подкрепям юзерите на епъл, те имат нещо от производител, който никой друг не предлага и тва е опрерационната им система. 

Аз лично вероятно никога повече няма да си закупя хардуер "телефон" от "реномирана марка" в крайно клиентския смисъл. Просто защото им много популярни, с добро качество апарати на 2-3 пъти по-ниска цена. 

Принципно само Nokia имам интерес какво ще пуснат като телефони и таблети, никой друг не ме интересува.

Чакай да излезне S6 и тогава сравнявай, иначе ето ти първото сравнение от гугъл S5 vs IP5

Пълен гърч, че даже и тука S5 vs IP6

Само не разбрах това какво общо има с продажбите на Iphone6 ? Или с ниските такива на Galaxy S5? 

Не всичко е само данни на хартия и хардуер, андроид е лакома програма точно поради тая причина iphone от аналогични години със самсунг е с два пъти по-слаб хардуер но за сметка на това си бута операционната система доста по-добре, оптимизация му се казва....файда че имаш дуал кОр процесор и 4534509834 рам след като не се използва както трябва....... 

Worldwide-Smartphone-Sales-Gartner-Q4-20

The latest numbers from research firm Gartner reveal that Apple surpassed Samsung in worldwide smartphone sales during the fourth quarter of 2014 to become the world's largest smartphone maker. Samsung lost the top spot to Apple for the first time since 2011.

http://www.businessinsider.com/apple-is-an-existential-threat-to-android-2015-2

Що пък да не коментирам ? Ти си повече от заблуден но не виждам да ти пречи да си коментираш...... ограничения,дъски ала бала, 5 поста по 20 реда и накрая нищо конкретно..... аз ги знам защото ползвам паралелно и двете системи ежедневно, ти най-вероятно ще ги изровиш от гугъл защото не ги ползваш и 2те а едната си я купил за баща ти който пък ти бил казал че телефона бил дъска.....  

Да, това е softshell.Отиваш в Декатлон и си купуваш, има читави за до 120лв. Ако искаш да гъзарееш, си вземаш нещо за 200-250лв. Моя съвет е да търсиш задължително с качулка, защото масово са без.

100-120лв. да ама повече от това не ми се дават, топли ли реално ?

Ся... не стигай и ти до прекомерните обобщения :) Един ни стига :D

Аз лично от година и половина ползвам Galaxy S4 mini и трябва да кажа, че е най-добрия смартфон, който съм имал. Умишлено е дребосък, че обичам да мога да ползвам телефона с една ръка, все по-големните дъски, които изкарват не ме кефят. Не съм имал айфон и имам доста причини да не желая да ползвам iOS. Доста неща има, които ме дразнят в телефончето, но не са достатъчно, за да се откажа от него или от операционната система. Не виждам защо този спор се води в стил телефон Х е добър, защото телефон Y е такъв и онакъв. Всяка платформа си има и плюсовете и минусите, в края на краищата всеки сам си избира кое предпочита и сам си решава. А единия ръси суперлативи, като продавач на стари коли, другия... не знам, другия му чета само цитираните мнения, че е по-здравословно. Ся не мога да разбера що се опитваш да убедиш човек, който си пада по блондинки, че трябва да харесва брюнетки. Тая тема е малко като религиозните войни...

Факт и двете системи си имат предимства и недостатъци, просто това категорично заклеймяване ме дразни, не за друго а защото реално Раптор-а е чул тук там че разбираш ли телефона бил такъв и такъв и го ограничавал все едно изстрелва всекидневно сувалки в орбитата през телефона, ако трябва да съм честен в момента ползвам iphone 5S, купих си 6-ца още като излезе но не ми е удобна, голяма ми е, подарих я на приятелката и си взех 5S като чакам септември евентуално да се появи 6C с големината на 5S но с камера,дизайн и т.н. на 6-ца. Аз не се мъча да убедя никой, моята златна среда съм я намерил, просто не ме кефи да ми обясняват как съм зомби само защото съм избрал дадена OS...... в момента в който някой извади по-добро цялостно решение подобно на icloud може да се замисля за смяна....а като гледам Андроид са на светлинни години от това нещо

100-120лв. да ама повече от това не ми се дават, топли ли реално ?

Да, особено с някакво термобельо отдолу. Но си прецени на място дали те устройва.

... в момента в който някой извади по-добро цялостно решение подобно на icloud може да се замисля за смяна....а като гледам Андроид са на светлинни години от това нещо

Кое е това цялостно решение ако не е тайна и какво му е уникалното и незаменимото? И мога ли да го ползвам аз, ако само телефона ми е iPhone, или трябва да си купя всичките им скъпи джаджи?

Баси мразя програмирането,но ще трябва да почвам да уча html и javascript :D За да стана Automation QA

"Програмиране"

resized_creepy-willy-wonka-meme-generato

На мен лично ми е претрупан. Дизайна не ми харесва, а претрупаността го прави лагав, дори на чисто нови телефони. Микро лага ме дразни.

Добре де Воксе как го хвана тоя микро-лаг бе човек? То ако питаме и Злобил той сигурно хваща и нано-лага  :grin:

Аз не се мъча да убедя никой, моята златна среда съм я намерил, просто не ме кефи да ми обясняват как съм зомби само защото съм избрал дадена OS...

Наясно си, че този спор е безпочвен, нали? Не виждам смисъл да водиш спор, когато срещу фактите ти излагат субективни определения и лишени от покритие голи твърдения. Щото това е обикновено "спора" с настоящия ти опонент, a и доста други в тоз' форОм. А и в края на краищата всеки сам си решава как да си харчи парите.

@Vetim те вече php не го водят програмиране, та к'во да говорим за html :lol:

Що пък да не коментирам ? Ти си повече от заблуден но не виждам да ти пречи да си коментираш...... ограничения,дъски ала бала, 5 поста по 20 реда и накрая нищо конкретно..... аз ги знам защото ползвам паралелно и двете системи ежедневно, ти най-вероятно ще ги изровиш от гугъл защото не ги ползваш и 2те а едната си я купил за баща ти който пък ти бил казал че телефона бил дъска.....  

Васко, честно почваш все по-големи глупости да говориш. 

Я да видим сега какво става като включим телефона към компютъра например, а? Моят става на USB драйв и мога да правя каквото и както си поискам с него. Коя година Айдъска ще има тази опция без да ме ЗАДЪЛЖАВА да ползвам глупости, които НЕ ИСКАМ? Говорим в най-общ план. 

Как сте на тема Блутуут с новите модели? Става ли вече за нещо друго освен за слушалки и то Айски? Хм? Защото на мен Алпина в колата ми е и хендсфри система. Познай какво става като опитах да го вържа с Айталпа - кОр. Пробвал ли си Айдъска да вържеш през блутут с каквото и да е? Нещо не става, нали?

Всъщност няма да си губя времето повече да се обяснявам. Айфанатиците нямат лечение и това е доказано с годините. Например ей го нашия все още си мисли, че за Самсунг говоря....

Имам си друга по-важна работа тази вечер, а като я свърша ме чака една мноооого специална бабина ракийка с доматки с моцарела. 

Както отдавна сме казали - всеки да си стиска каквото си е купил. Нека ние с Андроид да сме по-зле... 

ЕДИТ: А горния го съветвам да не се обажда в стил черна станция без да чете

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...