Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Прочети малко повече и недей да гледаш само последните 40-50 години бе шапшал. Стига си се връзвал на паникьорските глупости, че се излагаш

Не е възможно да си толкова неграмотен..... :Facepalm:

Колко по-официална информация искаш от това, което ти написах? :D

Човека е направил pre-order на 1400лв за 32ГБ версия. От оператор.

Има само една официална информация и тя е от Самсунг, откъдето още мълчат. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

хахахах еййй пиша в тоя форум от има няма 11 години, тваа ако видя Виден да каже "Сгреших, обърках" и т.н. спокойно можем да го закрием

И на w00x-a ли не вЕрваш :)

Ако ти кажа, че комшията си купи вчера Ес6 за 650 лева ще ми вярваш ли? Или ще вярваш на производителя? 

(не казвам, че Ангел лъже, нито пък приятелят му) 

Между другото Васе - последно кое е повече - 700 евро или 700 долара?  :grin:

И не е имало случай да съм сбъркал и да не съм признал. Даже на Ванката и бас съм плащал. Просто рядко се случва да сбъркам... 

хахахах еййй пиша в тоя форум от има няма 11 години, тваа ако видя Виден да каже "Сгреших, обърках" и т.н. спокойно можем да го закрием

+1 като котка е - по гръб не пада

Ако ти кажа, че комшията си купи вчера Ес6 за 650 лева ще ми вярваш ли? Или ще вярваш на производителя? 

(не казвам, че Ангел лъже, нито пък приятелят му) 

Между другото Васе - последно кое е повече - 700 евро или 700 долара?  :grin:

И не е имало случай да съм сбъркал и да не съм признал. Даже на Ванката и бас съм плащал. Просто рядко се случва да сбъркам... 

Ми 700 доларес х 1.8лв = 1260лв.

За толкова спокойно се намира оригиналът a.k.a. Iphone 6 32GB 

Демек тук някъде приключва приказката за "евтините" самсунзи.....  :grin:

Тва е, щот не се обличаш правилно. Мен колегите ме мразят вече, щот като излезем на терасата, аз съм само по поларче, шапка и тънки ръкавици, а те се опаковат като джуджета.

Тва е, щот не се обличаш правилно. Мен колегите ме мразят вече, щот като излезем на терасата, аз съм само по поларче, шапка и тънки ръкавици, а те се опаковат като джуджета.

Танасе имам термо бело и панталон.Какво още да си сложа на гъза ??? Като вали постоянно сняг и на седалките се образува лед кво мисли ще стане като седнеш на тая седалка ;) 

Поларче или якенце ? В декатлон има хубави поларчета.Иначе аз трябва да ида да си взема една маска за лицето,че ми писна да ми влиза сняг в устата :D А иначе имам едни очила,които си слага върху моите очила и става горе-долу добре,но много се запотяват.

Ми скапан ти е панталона :D Злобиле, кво разбираш под тънко якенце? Може софтшел да си земеш, хем е тънко, хем топли.

Ми 700 доларес х 1.8лв = 1260лв.

За толкова спокойно се намира оригиналът a.k.a. Iphone 6 32GB 

Демек тук някъде приключва приказката за "евтините" самсунзи.....  :grin:

Кога някой е казвал. че Самсунг са евтини - би ли показал, защото нямам лично аз такива спомени. Айдъска е наистина оригинална дъска иначе, но няма как да попадне в здравомислещи ръце...

В смисъл ако Самсунг = Айдъска по цена - винаги ще предпочета Самсунг. Ако Самсунг е 10% по-нагоре от Айдъска като цена - пак ще взема Самсунг. И не защото е Самсунг, а защото е Андроид и не е скопена Айдъска.

Току що един кандидат ми поиска заплатата за 2 месеца в аванс, за да можел да се премести в Пловдив. Иначе нямало да може, защото нямал пари да дойде до тук и да си намери квартира.

И това преди да започна интервюто по телефона и да му кажа каквото и да било за започване.

Тия хора...

Що пък да не, по-добре от начало да се знаят важните условия на двете страни вместо да си губите времето да се интервюирате.

Що пък да не, по-добре от начало да се знаят важните условия на двете страни вместо да си губите времето да се интервюирате.

Да де ама той директно си почна да ме пита кога да идвал на интервю. 3-та реплика... Някакси....

А и мен ме смущава повече факта, че иска 2 заплати авансово, а не че го е казал преди да съм го поканил на интервю.

Слушал е нещо на тема relocation package, и е решил да се пробва :))

Глупаво го е направил, но такива моменти наистина трябва да се изясняват още на първо интервю по възможност.

Злобиле, кво разбираш под тънко якенце? Може софтшел да си земеш, хем е тънко, хем топли.

Ми нямам идея как точно се водят, говоря за такива които са като от gore-tex (дали не ги водеха wind стопери  :ninja: ) които са хем тънки хем топлят да си еВе майката, от сума време се каня да си купя ама не ми остава време да прочета из нета кое, как и какво да взема. 

Нещо такова : 

images

Кога някой е казвал. че Самсунг са евтини - би ли показал, защото нямам лично аз такива спомени. Айдъска е наистина оригинална дъска иначе, но няма как да попадне в здравомислещи ръце...

В смисъл ако Самсунг = Айдъска по цена - винаги ще предпочета Самсунг. Ако Самсунг е 10% по-нагоре от Айдъска като цена - пак ще взема Самсунг. И не защото е Самсунг, а защото е Андроид и не е скопена Айдъска.

Абсолютно безмислено е да споря с тебе или пък да те убеждавам в нещо. Ти си решил че айфоните по няква причина са дъски и до там, ни приемаш, ни предаваш..... така да е. Но не обяснявай как ще си вземеш самсунг на 1200+лв в едно изречение заедно със здрав разум и т.н. щото се излагаш, от всички андроиди ти си избрал точно най-противният и бъгав телефон и обясняваш че е по-добър от айфона, щото реално Нексус 5 като плавност на работа и т.н. работи в пъти по-добре от прехваленият Галакси С5, представям си като пуснат новия Нексус колко плачевно ще изглежда С6 до него. Тия неща за скопеният айфон ги повтаряш и ти като всеки андроидаджия и до там, някви заучени фразички, сигурен съм че дори не си се сблъсквал с "ограниченията" които страшният и ограничаващ айфон ти налага, просто си говориш  :thumbsdown:

Васко - закачи си го на стената това вече - имам Айфон 4 от деня, в който излезе, преди да си купя Галаскито. Запомни ли го това вече? Или да си го сложа за подпис? 

Имаш личен такъв който ти ползваш ежедневно ? Или имаш такъв който си купил за някой ? Щото са 2 различни неща....нали да не стават грешки  :thumbs-up:

пс : Имам спомен че беше купил 4-ка за баща ти и се мъчеше да и прехвърлиш контактите..... 

пс 2 : Това не променя факта че Nexus5 пластмасарник за 450лв поставя на колене Самсунг С5 за близо 1000лв  :lol:  :lol:  :lol:

пс 2 : Това не променя факта че Nexus5 пластмасарник за 450лв поставя на колене Самсунг С5 за близо 1000лв  :lol:  :lol:  :lol:

Ами той хардуера е почти еднакъв, а софтуера на нексуса е чист, за разлика от тоя циркаджийски TouchWiz.

600лв е на свободна цена, не е 450. :)

Имаш личен такъв който ти ползваш ежедневно ? Или имаш такъв който си купил за някой ? Щото са 2 различни неща....нали да не стават грешки  :thumbs-up:

пс : Имам спомен че беше купил 4-ка за баща ти и се мъчеше да и прехвърлиш контактите..... 

Тъй, тъй и 3 месеца го псувах мащабно, защото единственото хубаво в него бяха Бесните птици и Тауър дефенса. Пълна дъска! В момента, в който си взех моята Ес2 се родих, а баща ми до днес повтаря, че съм прецакал с тая дъска. Всъщност и до днес когато и за каквото да я подхвана талпата, когато съм с него - ТОТАЛНА спъната дъска. Чувствам се осакатен. Та и твоя последния модел ако прежаля 50 лева за него - ще го продам на някой дето не го харесвам, че да му стъжня дните.  

Да де ама той директно си почна да ме пита кога да идвал на интервю. 3-та реплика... Някакси....

А и мен ме смущава повече факта, че иска 2 заплати авансово, а не че го е казал преди да съм го поканил на интервю.

Не виждам какво те смущава. В чужбина е често срещано явление, а и винаги можете да сложите съответната клауза, в случай че не става, и дори да го изкрънкате за по-малка заплата, така че за една година (примерно) да сте на плюс.

Дъска, прецакан, талпа и нищо конкретно......типични приказки за средностатистическият ползвател на телефон от рециклирани кофички за кисело мляко.....  :bowdown:  :bowdown:

И в крайна сметка какво се оказва че не си имал айфон а си взел айфон за баща ти, който пък ти бил казал че бил дъска, сигурно и баща ти много го ограничава iOS и не може да си къстъмизира устройството до откат вечер.....  

its-time-to-stop-posting.jpg

Ами той хардуера е почти еднакъв, а софтуера на нексуса е чист, за разлика от тоя циркаджийски TouchWiz.

600лв е на свободна цена, не е 450. :)

w00x-e моят дойде на 460лв от Америката. Иначе в Технополис приятел си взе + външна батерия за 560лв. Батерията ако я продадеш за 30-40лв ей ти цена от близо 500лв или пак доста по-малко от телефона с големи претенции и прецакан TouchWiz.... 

ps : в момента не плюя андроид, хейта ми е насочен основно към Гнуснас-ите..... 

Добре де, най-лесното нещо е да се смени лънчара ако на някой толкова не му допада тъчуиза. Просто си избираш някой от маркета и си готов

Въпреки, че аз не виждам какво толкова има в него което да дразни.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...