Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То е така като всеки инсталира "Next,Next,Next,Ok" :)

Обаче Васко така категорично го заявява, че направо се притесних, че съм нечий миньор...  :grin:

Това е все едно да прочетеш в Булфорум, че няма глобално затопляне и да си помислиш, че е истина....  :laughing:

Там е работата че всъщност не е.......  :thumbs-up:

Просто копирах новината от бг форума за биткойн, в bitcointalk-a в момента се разразява буря..... не съм го очаквал от utorrent чесно....

А добрутро. uTorrent от поне година насам е пълен с лайна. GOM Player също. Тръгне ли някой софтуер да ми предлага "partner offers" работата е отишла в реката.

Васе, още в третия коментар пише, че е лъжа.  :laughing:

И къде го видяхте тоя сняг? Сняг има в Банкя - половин метър от обед. Тука още вали смес от дъжд и ситнеж и вън като гледам е до глезен вода... Интересно че вали различно над различни зони в града... 

Тамън преди мъничко си попсувах, че утре ще чистя колата от сняг...., Шаран с шаран!

Обаче Васко така категорично го заявява, че направо се притесних, че съм нечий миньор...  :grin:

Това е все едно да прочетеш в Булфорум, че няма глобално затопляне и да си помислиш, че е истина....  :laughing:

Естествено, че няма! Както няма и глобално застудяване (или поне такова, което да не служи за нечии търговски интереси). Прочети малко за слънцето, земята, циклите, живота, вселената и всичко останало бе, мисир с мисир!

Видене - ето ти още статии на темата: http://www.engadget.com/2015/03/06/utorrent-bitcoin-miner/?utm_source=Feed_Classic_Full&utm_medium=feed&utm_campaign=Engadget&?ncid=rss_full

А за приемането - споко те са майстори на "предлагането". Ти сигурен ли си, че винаги, всички съобщения, които ти вади компютъра ги четеш от-до? Дори когато приличат на нещо, с което си свикнал да те пита и отговаряш леко по инерция? Хммм? Не ми говори глупости моля те

Мислихме си утре да ходим на ски на пампорово,но ако вали до утре ще е малко трудно да стигнем.За тва в неделя ще се пуснем.

Тамън преди мъничко си попсувах, че утре ще чистя колата от сняг...., Шаран с шаран!

Естествено, че няма! Както няма и глобално застудяване (или поне такова, което да не служи за нечии търговски интереси). Прочети малко за слънцето, земята, циклите, живота, вселената и всичко останало бе, мисир с мисир!

А! А! Откога се опитвам да му го набия в чутурата ама той ни приема ни предава.

А за приемането - споко те са майстори на "предлагането". Ти сигурен ли си, че винаги, всички съобщения, които ти вади компютъра ги четеш от-до? Дори когато приличат на нещо, с което си свикнал да те пита и отговаряш леко по инерция? Хммм? Не ми говори глупости моля те

Много ясно, че когато инсталирам нещо чета! Що за тъп въпрос??? Няма как да ми влезе софт без да съм го искал. И винаги, когато инсталирам софт, инсталирам само и единствено него, никога "добавките" му. Остава варианта Битторент да лъжат, като тогава би следвало да има изключително тежки последствия за тях.

Абе мисир, тотално си се омисирчил с тия самолети.... Па и там си слаб...  Вземете се хванете с Ники на един нежен танц - еднакво сте неграмотни явно.  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Много ясно, че когато инсталирам нещо чета! Що за тъп въпрос??? Няма как да ми влезе софт без да съм го искал. И винаги, когато инсталирам софт, инсталирам само и единствено него, никога "добавките" му. Остава варианта Битторент да лъжат, като тогава би следвало да има изключително тежки последствия за тях.

Ама само когато инсталираш. А какво ще кажеш когато то ти предложи да инсталира нова версия? Или ей тъй без да искаш цъкнеш някъде по рекламите, които показва и то набързо пльосне нещо? Или ти ВИНАГИ ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ цъкаш изключително внимателно и преди да цъкнеш много внимателно позиционираш мишката....

моля ти се бе Видене, дръж се сериозно, схвана още одеве какво имам предвид ама си се закеркенечил като кокичка на гъз

Абе мисир, тотално си се омисирчил с тия самолети.... Па и там си слаб...  Вземете се хванете с Ники на един нежен танц - еднакво сте неграмотни явно.  :laughing:  :laughing:  :laughing:

_)_

Ела там да ми го кажеш това,  Sissy!

А с Ники можем да изтанцуваме много такива, нежни танци, (ако той играе мама), докато ти се пукаш от завист към него.....

Ама само когато инсталираш. А какво ще кажеш когато то ти предложи да инсталира нова версия? Или ей тъй без да искаш цъкнеш някъде по рекламите, които показва и то набързо пльосне нещо? Или ти ВИНАГИ ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ цъкаш изключително внимателно и преди да цъкнеш много внимателно позиционираш мишката....

моля ти се бе Видене, дръж се сериозно, схвана още одеве какво имам предвид ама си се закеркенечил като кокичка на гъз

Ники ти какво не разбираш бе, човек? Да, когато инсталирам МНОГО ВНИМАТЕЛНО чета какво се случва. Искаш да излъжа, за да ти угодя ли? Ти нещо недоспал ли си? Айде ти ми кажи тогава - не четеш ли като инсталираш??? Баш ти с твойта професия! 

А с Ники можем да изтанцуваме много такива, нежни танци, (ако той играе мама), докато ти се пукаш от завист към него.....

С удоволствие ще наблюдавам, умиращ от завист....  :effemine2:

Видене - ето ти още статии на темата: http://www.engadget.com/2015/03/06/utorrent-bitcoin-miner/?utm_source=Feed_Classic_Full&utm_medium=feed&utm_campaign=Engadget&?ncid=rss_full

щом Raptor-a казва че няма проблем всички навеждаме глави и мълчим тия от engadget и те са ламери....case closed

щом Raptor-a казва че няма проблем всички навеждаме глави и мълчим тия от engadget и те са ламери....case closed

Ти прочете ли какъв е проблема? Тоест разбра ли какъв е проблема? 

Ники ти какво не разбираш бе, човек? Да, когато инсталирам МНОГО ВНИМАТЕЛНО чета какво се случва. Искаш да излъжа, за да ти угодя ли? Ти нещо недоспал ли си? Айде ти ми кажи тогава - не четеш ли като инсталираш??? Баш ти с твойта професия!

Хайде пробвай да премахнеш това подчертаното червеното и пак ми кажи как винаги и навсякъде цъкаш много прецизно. Защото тъпата програма вече има реклами и вътре в нея. И леко да цъкнеш накриво имаш шанс набързо да инсталираш някое лайно.

Абе Виден е прав и точка. Ти не си ли разбрал? Той друго мнение не приема. А каже ли нещо, дори да не е прав продължава да държи на своето кат' магаре на лед :)

Хайде пробвай да премахнеш това подчертаното и пак ми кажи как винаги и навсякъде цъкаш много прецизно. Защото тъпата програма вече има реклами и вътре в нея.

Абе Виден е прав и точка. Ти не си ли разбрал? Той друго мнение не приема. А каже ли нещо, дори да не е прав продължава да държи на своето кат' магаре на лед :)

И какво като има реклами в нея??? То е от сума време това с рекламите. Какво общо има? За толкова години веднъж не съм ги натискал, но може веднага да пробваме. Обикновено са на игри - в момента вървят на Хановете и Спарта. 

И не - глупости не приемам - верно си е, не отричам. Има два варианта в случая:

1. Битторент лъжат в официално изявление, че проблемът не е в техния клиент и нещо тайно и подмолно в него те прави нечий миньор, без да разбереш.

2. При инсталация и/или ъпгрейд с клиента вървят някакви неща, сред които има боклук, който те прави миньор, но СЛЕД като ти се съгласиш да го инсталираш. Тоест някъде има YES/NO или отметка. Нямам намерение да пробвам, клиентът ми си работи идеално. Весо го каза с три думи одеве.

Сега, обяснено като за неграмотни по-разбираемо ли е? 

Всъщност няма значение - петък вечер си губя времето с откровени тъпотии....  Ай сиктир и бира да се лее.. 

Всичките го повтаряхте това NFC едно време като пуснаха С3-ката колко голям скок било....после в един момент се оказа че няк'си никой не го ползва и се забрави...... като излече 6-цата пак всички се сетиха разбираш ли че самсунг били първи, първи, първи....нЕма ядове нЕма спор, ама едно е да сложиш нещо в телефона, съвсееем друго е да накраш потребителите да го ползват, мисля няма нужда да спорим че андроид юзърите така и не започнаха да ползват въпросната "екстра" за друго освен да си прехвърлят картинки  :nugget:
За съжаление в Европа все още не можем да го ползваме, независимо кой стои зад идеята. Въпреки, че безконтактни карти имаме от камара време, банките поне тук не предлагат плащания с нфц през тел. Досадно

И мислиш, че тоя насран сняг, ще спре расовите японски кончета

То за да ги спре тряа да е доста дълбок :D

Относно неприятната ситуация с най-популярния торент клиент-в момента ползвам qBittorent.Още преди тодини забелязах,че почнаха да развалят програмата и потърсих алтернатива.И никога не съм бил точно на µTorrent,а на нейното братче BitTorrent.Може и да се ползва и Transmission както и ABC [ Yet Another Bittorrent Client ] :))

В utorrent рекламите се махат много лесно и всичко си отива на мястото:

Turn off ALL Ads/Featured Content/Bundle Crap in Utorrent/Bittorrent:

Options > Preferences > Advanced...
Turn ALL settings to false:
bt.enable_pulse
distributed_share.enable
gui.show_notorrents_node
offers.left_rail_offer_enabled
gui.show_plus_upsell
offers.content_offer_autoexec
offers.sponsored_torrent_offer_enabled
offers.featured_content.badge.enabled
offers.featured_content_notifications_enabled
offers.featured_content_rss_enabled

Hidden menu = Options > Preferences > Hold F2/Shift while clicking Advanced:
gui.show_gate_notify
gui.show_plus_av_upsell
gui.show_plus_conv_upsell
gui.show_plus_upsell_nodes

Това го правя от години насам и съм много доволен.

a aз просто ползвам версията от преди 2-3г която е без рекламки и съм й забранил да се обновява, и без това само й скапват дизайна

Версия 3.0 , може и да не е толкова стара, не помня вече ама няма реклами

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...