Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И още преди тва имаха някав windows телефон с мнооого подобна форма - идвал ни е клиент с такъв. Се тая, щом вече OnePlusOne ще се продава в БГ официално, не мога да бъда мотивиран да дам повече от неговата цена за какъвто и да е телефон, освен ако няма нещо "изключително".

Някакво по-малко до 5 инчово братче няма ли този OnePlus One? :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И още преди тва имаха някав windows телефон с мнооого подобна форма - идвал ни е клиент с такъв. Се тая, щом вече OnePlusOne ще се продава в БГ официално, не мога да бъда мотивиран да дам повече от неговата цена за какъвто и да е телефон, освен ако няма нещо "изключително".

Мен не ме кефи нещо. Много е голям. Сега, след като ще си разработват и собствена операционна система базирана на Андроид, а няма да работят с Cyanogen като в първя .... нещо не отиват на добре нещата.

5 пари не давам, най-много 3 дни да съм ползвал сток системата на Самсунг. Не ме интересува кой каква си прави, винаги ги сменям. И на таблети и на телефони, не виждам никакъв смисъл от сток творенията на който и да е при положение, че мога да си сложа такава която съм си избрал по мой избор (стига за дадения телефон да има избор - или таблет).

OnePlusOne съм го разцъквал само да го разгледам от клиент, приятен ми се видя. Напълно адекватен на парите си.

И дори да не са тия ... все ще има някой производител с приемлива цена и качество. Не съм им "фен" или квото и да е на която и да е марка.

OnePlus One e хубав избор, но ме дразни, че е прекалено голям. Бърз е, не забива. Батерията кара по ден като го чоплиш и по два ако го ползваш като телефон. Специално моя има и един предполагам е проблем...не  винаги се отключва  от първото натискане на копчето или аз нещо не го натискам както трябва. Това е. Други забележки нямам.

Да поясня - не съм го купувал чисто нов, а на 2, 3 месеца. С къстъм ромове не се и няма да се занимавам никогИ :D

Лично за мен големината на Galaxy S2 e идеална. Не знам какво всички са луднали да правят джобни телевизори. OnePlus One буквално е неудобен за носене в джоб и сега още няма калъф. Но пък за цената си...няма сила на тая земя, която да ме  накара да дам над 2 пъти повече пари за Айфон или за Самсунг....пък ако ще с логото на Ферари да са.

A djadomraz щом толкова му имаш доверие и толкова много му харесва всичко що е Apple, защо не го питаш защо ползва Самсунг, а не iPhone?

SwiftKeyX и второто е, че не съм сигурен iPhone като го навра в сауната какво ще му се случи, докато с Active си влизам спокойно и 10тина минути издържа. Горе-долу когато и на мен ми се прииска да излезна и телефона става толкова топъл, че почва да ми пари на пръстите :)

Ползвал съм, Advance, S2, S2+, S3 и сега ползвам S5 от 9 месеца, еми мога да ви кажа, че има защо да е по-скъп. То е същото както и при колите, компютрите, жените  (опа, тва е друга тема) все едно да сравниш voleex c10 със Audi S8 едното струва 20к а другото 200к и има защо.

Току що забелязах, че съм направил над 14'500 поста. И осъзнах, че пиша в тоя форум вече 11 години... Да не говоря, че "тук" се запознах с настоящата си съпруга... Баси...

SwiftKeyX и второто е, че не съм сигурен iPhone като го навра в сауната какво ще му се случи, докато с Active си влизам спокойно и 10тина минути издържа. Горе-долу когато и на мен ми се прииска да излезна и телефона става толкова топъл, че почва да ми пари на пръстите :)

Ако можеш да ми кажеш защо аджеба цъкаш на телефона докато си в сауна,а не се кефиш на жегата?   :D

Младенски има и хубави евтини жени.Скъпите не могат да готвят мусака ! 

Типични, типични колко пък да са типични...... Самсунг откраднаха дизайна на iphone-a, откраднаха и Apple Pay и го прекръстиха на Samsung Pay (тва сигурно щото Google Pay се оказа супер "успешен" и го ползваха 4-ма човека в световен мащаб)   :Facepalm:, светнаха се че е време да си повишат качеството ама с повишаването на качеството няк'си са решили да си повишят драстично и цените та...... в крайна сметка тряаа си мнооого много глупав за да дадеш толкова пари за Самсунг а.к.а. най-бъгавата разновидност на Андроид, тва тоя ТъчУиз незнам как успявате Самсунгаджиите да го изтърпите. 

ps : за пореден път относно дъските "apple", дедото преди няколко поста се опита да ти обясни че машинките дори леко надценени си заслужават всяка една стотинка аз заставам също зад тези думи, @netroo съм сигурен че ще го потвърди, не оспорвам че Андроид има някои неща които ми налагат да ползвам и такъв телефон но айде стига сте обяснявали колко глупави са всички потребители на apple щото вече е смешно. 

ps2 : за разлика от повечето андроидаджии които са ползвали apple точно за 10-15мин. аз както и повечето apple-джии сме ползвали/ползваме и андроид и имаме няква реална преценка над нещата която ТИ и повечето андроид фен бойчета НЯМАТЕ.  :thumbsup:

ps3 : Кога да очакваме прекъсване на разговора за кратка рекламка ?  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:

То хубаво си копират пей аповете, но поне да можеха да се ползват в Европа. И нека не забравяме, че в Андроид имаше пеймънт апове още преди Епъл дори да се сетят, че съществува NFC. S3-то ми има NFC, та епъл са закъснели с 3 години ... :)

Относно качеството. Аз лично не съм особено щастлив от идеята на Самсунг да пляснат стъкло на задният панел. Телефоните имат тенденцията да падат, предпочитам задният панел леко да се издраска благодарение на пластмасата пред това да се стане на звезден прашец. Та дано следващият Ноут не е стъклен. От друга страна, каквото и да си говорим, S2-то ми се ползва спокойно от майка, а е вече 4 годишно телефонче. Никога не ми се е налагало да ползвам сервизи, да чукна на дърво така и да си остане. 

И все пак, всеки влизайки в магазина може да види всичките моделчета телефони, да направи избор и да си тръгне с това което му допада най-много. Хората общо взето имат тенденцията да ценят парите си та едва ли биха си взели нещо което не им харесва или не им върши работа. А защо на човека Х му харесва телефона Y е друга тема. И е абсолютно безмислено да се плюнчим за това, просто критериите на едните не се препокриват с критериите на другите.

То и аз съм линукс и юникс админ, но повечето ми колеги ме гледат странно защото въпреки, че вкъщи имам повече линукс машини от тях, за десктоп посмъртно не бих си сложил линукс. Всеки с предпочитанията си.

https://itunes.apple.com/app/swiftkey-keyboard/id911813648?ls=1&mt=8

Купи си да ползваш един iPhone, щом това са причините само. Искам да видя колко ще изкараш с ограниченията и недоразуменията.

Не съм сигурен защо ползваш SwiftKey. Откакто излезе Android Lollipop, нужда от друга клавиатура аз нямам.

Ако можеш да ми кажеш защо аджеба цъкаш на телефона докато си в сауна,а не се кефиш на жегата?   :D

Чета книга.

Купи си да ползваш един iPhone, щом това са причините само. Искам да видя колко ще изкараш с ограниченията и недоразуменията.

Не съм сигурен защо ползваш SwiftKey. Откакто излезе Android Lollipop, нужда от друга клавиатура аз нямам.

Аз съм замислил някой от идните месеци да взема и iPhone и Windows Phone и по един нов таблет с android и ios че да имам пълен комплект, като правим нещо да гледам как е.

Като взема телефоните ще споделя :)

Аз съм замислил някой от идните месеци да взема и iPhone и Windows Phone и по един нов таблет с android и ios че да имам пълен комплект, като правим нещо да гледам как е.

Като взема телефоните ще споделя :)

Аз се замислям над ей тоя таблет: http://n1.nokia.com/en

Злобиле, честно, все едно слушам търговец на стари коли, да се опитва да ми продаде bmw 3-ка :lol:

Възможно е, просто съм доволен от apple-ската техника, осъзнавам че може би звуча като сектант но е факт че всичко що имам и е apple работи абсолютно безпроблемно. Особено ако говорим за цялостна система таблет-лаптоп-телефон-телевизор просто не виждам  android-ски заместител, евала на Майкрософт/Нокиа че поне се опитват да си създадът собствена система с няква идентичност, гледах скоро че ще се опитат да направят нещо като icloud при apple за устройствата им които ползват Windows 10, с интерес очаквам да видя какво ще постигнат.

То хубаво си копират пей аповете, но поне да можеха да се ползват в Европа. И нека не забравяме, че в Андроид имаше пеймънт апове още преди Епъл дори да се сетят, че съществува NFC. S3-то ми има NFC, та епъл са закъснели с 3 години ... :)

Относно качеството. Аз лично не съм особено щастлив от идеята на Самсунг да пляснат стъкло на задният панел. Телефоните имат тенденцията да падат, предпочитам задният панел леко да се издраска благодарение на пластмасата пред това да се стане на звезден прашец. Та дано следващият Ноут не е стъклен. От друга страна, каквото и да си говорим, S2-то ми се ползва спокойно от майка, а е вече 4 годишно телефонче. Никога не ми се е налагало да ползвам сервизи, да чукна на дърво така и да си остане. 

И все пак, всеки влизайки в магазина може да види всичките моделчета телефони, да направи избор и да си тръгне с това което му допада най-много. Хората общо взето имат тенденцията да ценят парите си та едва ли биха си взели нещо което не им харесва или не им върши работа. А защо на човека Х му харесва телефона Y е друга тема. И е абсолютно безмислено да се плюнчим за това, просто критериите на едните не се препокриват с критериите на другите.

То и аз съм линукс и юникс админ, но повечето ми колеги ме гледат странно защото въпреки, че вкъщи имам повече линукс машини от тях, за десктоп посмъртно не бих си сложил линукс. Всеки с предпочитанията си.

Всичките го повтаряхте това NFC едно време като пуснаха С3-ката колко голям скок било....после в един момент се оказа че няк'си никой не го ползва и се забрави...... като излече 6-цата пак всички се сетиха разбираш ли че самсунг били първи, първи, първи....нЕма ядове нЕма спор, ама едно е да сложиш нещо в телефона, съвсееем друго е да накраш потребителите да го ползват, мисля няма нужда да спорим че андроид юзърите така и не започнаха да ползват въпросната "екстра" за друго освен да си прехвърлят картинки  :nugget:

Една от любимите ми бързи манджи - хляб, сирене и лук.

И маслини. Моя също :) Една сутрин закусвах така и жена ми ме гледаше в потрес как мога да закусвам такова нещо и после да не умра от болки в стомаха :)

За което iPhone потребителите ползват Viber/Facebook. ;)

или iMessage....но основно с Bump.  :grin:

Все тая, в момента в който си взех Nexus5 признах че андроид си имат своите предимства, хейта ми е насочен единствено и само към рециклираните кофички от кисело мляко Самсунг.....  :thumbsdown:  :thumbsdown:

пс : доживяхме да видим малко сняг и на ПлоиФ..... ще направя тая вечер май една Хижа Здравец quattro challenge.....  :ninja:

Не знаете какво е Биткойн? Никога не сте копали Биткойн? Е може би сте....

Последната версия на uTorrent инсталира миньор !!!

http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=22&t=2976

utorrent.jpeg

Васе, още в третия коментар пише, че е лъжа.  :laughing:

И къде го видяхте тоя сняг? Сняг има в Банкя - половин метър от обед. Тука още вали смес от дъжд и ситнеж и вън като гледам е до глезен вода... Интересно че вали различно над различни зони в града... 

Там е работата че всъщност не е.......  :thumbs-up:

Просто копирах новината от бг форума за биткойн, в bitcointalk-a в момента се разразява буря..... не съм го очаквал от utorrent чесно.... 

Виждам една камара незнайни сайтове, нито един от които не ми е познат и няма как да им вярвам. 

Какво казват от Битторент за тези обвинения? Някой официално да е потвърдил? За коя версия става въпрос?  

Аз виждам това: 

In a statement to The Verge, uTorrent's parent company BitTorrent confirmed that the program was bundled, but disputed that it was happening without user consent. "We have reviewed the issue closely and can confirm there is no silent install happening.... Most likely these users accepted the offer during install," a representative wrote. "Like many software companies, we have partner offers in our install path and our policy is that they are strictly optional."

Тоест какво сам си направиш - друг не може да ти го направи. 

Заинтересувах се не за друго, а защото ползвам клиента и за мен е важно. 

Виждам една камара незнайни сайтове, нито един от които не ми е познат и няма как да им вярвам. 

Какво казват от Битторент за тези обвинения? Някой официално да е потвърдил? За коя версия става въпрос?  

Аз виждам това: 

In a statement to The Verge, uTorrent's parent company BitTorrent confirmed that the program was bundled, but disputed that it was happening without user consent. "We have reviewed the issue closely and can confirm there is no silent install happening.... Most likely these users accepted the offer during install," a representative wrote. "Like many software companies, we have partner offers in our install path and our policy is that they are strictly optional."

Тоест какво сам си направиш - друг не може да ти го направи. 

Заинтересувах се не за друго, а защото ползвам клиента и за мен е важно. 

То е така като всеки инсталира "Next,Next,Next,Ok" :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...