Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ако минат качествено към Андроид, аз ще си купя Нокиа без да се замислям.

ДА, аз за това се отказах от нокия, то не бе забиване не бе мислене не бе чудо.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти сериозно ли го предлагаш като алтернатива това? Искам да видя как хората обикалят с тамагочитата си и с по един OTG адаптер и са забили външен диск.

Аз нищо не предлагам - чета какво е писано по въпроса. А и при тия обеми на новите модели пространството е напълно дотатъчно. Аз не нося филмова колекция в телефона.... И в момента 16ГБ ми СД на телефона е почти празно - надали съм напълнил и 2ГБ.

Както каза Ангел опцията е напълно достатъчна за прехвърляне на информация при нужда. Нещо, което май още не са го "открили" от Епъл.

Както каза Ангел опцията е напълно достатъчна за прехвърляне на информация при нужда. Нещо, което май още не са го "открили" от Епъл.

Ще го открият до 2 години. И ще е РЕВОЛЮЦИОННО!!

В интерес на истината, аз лично нямам нужда от подобно нещо, но в интерес на спора..

На мен ми се случва често да пренасям информация (предимно документи и неща, които не ъплоудвам по жицата) с телефона и липса на побна опция в тия времена за мен лично е пълна трагедия. Все пак 2015 е. 

Аз на няколко пъти съм виждал май месец да ни вали...

Дано само не стане както преди няколко години. Аз бях в подобна ситуация, но не за да си изкопая колата, а да си изкопая паркомясто. Часове ринах с лопатата.

Снимката е правена от един колега.

attachicon.gifsnow.jpg

Кефи ме този сняг. Ще ми се някой ден и в Плд да завали толкова.....да се нарадва човек... :grin:

Преглед на мотор в Пловдив 2015 :

на този етап само сервиз "мираж" -Кичука, "Формулата" засега няма лиценз.

докуенти:

-шоф.книжка

-голям, малък талон

-данък(актуален)

-гражданска(актуална)

-35лв.кеш

-талон стар преглед

Препръчително е всичко да е работещо по мотора,иначе трябва да се ходи до хипермаркет"Рила" за части. Проверява се всичко вкл.гуми.

ПС.

Пиша това за да излиза в гугъл инфо .а не както досега информация само от 2013г.

Това с хвърляне на боб ли го откри?

Не е нужен боб в случая!

И аз мисля, че момичето е свястно ;)

Това с хвърляне на боб ли го откри? Или само прочете трите коментара?

То си и личи... Според мен е сътрудник в БАН и консултант в БНБ

Имам 6-то чувство. По токовете ги преценям.

Свястно момиче изглежда.

:rofl:

И според мен е много свястно момиченцето. И скромно. И търси скромно барда апартаментче, докато учи висшОто си образУвание!

Мидекс, нищо не разбираш!

На ви ся по-здрав!

Самсунг с тия цени могат да ме хванат за ... шлифера. :lol:

Щом Oneplus One може да се докара до цена от $300, да го духат другите. 

Самсунг с тия цени могат да ме хванат за ... шлифера. :lol:

Щом Oneplus One може да се докара до цена от $300, да го духат другите. 

Този Oneplus One ми харесва, ама много голяма джапанка 5.5... Не знам как са ви удобни да ги носите по джобовете

И аз съм така, но наистина тази цена АКО е истинската, е твърде висока. Това са типични Епълски номера, баш като при тяхната дъска, за която малоумниците и 2000$ са готови да дадат. Като има армия от такъв добитък и се почват спекулациите. Иначе и аз повече гледам към Ноут 4 или съответно ако дойде 5, защото вече ми се вижда малък дисплея на Ес-ките  :grin: Другите телефони, които заглеждам са големите Експерии. Мой приятел вече е доста време с него и е жестока машина. Батерията му няма душене, а една от снимките му попадна в списание за фотография... Освен това и водоустойчив... 

А иначе скърцат им главите на някои хора ако питаш мене.... 

Типични, типични колко пък да са типични...... Самсунг откраднаха дизайна на iphone-a, откраднаха и Apple Pay и го прекръстиха на Samsung Pay (тва сигурно щото Google Pay се оказа супер "успешен" и го ползваха 4-ма човека в световен мащаб)   :Facepalm:, светнаха се че е време да си повишат качеството ама с повишаването на качеството няк'си са решили да си повишят драстично и цените та...... в крайна сметка тряаа си мнооого много глупав за да дадеш толкова пари за Самсунг а.к.а. най-бъгавата разновидност на Андроид, тва тоя ТъчУиз незнам как успявате Самсунгаджиите да го изтърпите. 

ps : за пореден път относно дъските "apple", дедото преди няколко поста се опита да ти обясни че машинките дори леко надценени си заслужават всяка една стотинка аз заставам също зад тези думи, @netroo съм сигурен че ще го потвърди, не оспорвам че Андроид има някои неща които ми налагат да ползвам и такъв телефон но айде стига сте обяснявали колко глупави са всички потребители на apple щото вече е смешно. 

ps2 : за разлика от повечето андроидаджии които са ползвали apple точно за 10-15мин. аз както и повечето apple-джии сме ползвали/ползваме и андроид и имаме няква реална преценка над нещата която ТИ и повечето андроид фен бойчета НЯМАТЕ.  :thumbsup:

ps3 : Кога да очакваме прекъсване на разговора за кратка рекламка ?  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:

.... in the next few weeks, we will begin piloting sponsored search results on Google Play, bringing our unique expertise in search ads to the store."

Once the ads are active, searching Google Play for terms like "travel" or "shopping" will bring up the usual listings, topped by the new sponsored result—clearly labeled with the yellow "Ad" label.

6caf8cbcde990c7b80530eaf283d794f.jpg

ps : за пореден път относно дъските "apple", дедото преди няколко поста се опита да ти обясни че машинките дори леко надценени си заслужават всяка една стотинка аз заставам също зад тези думи, @netroo съм сигурен че ще го потвърди, не оспорвам че Андроид има някои неща които ми налагат да ползвам и такъв телефон но айде стига сте обяснявали колко глупави са всички потребители на apple щото вече е смешно. 

Google Wallet. Не Google Pay. :)

A djadomraz щом толкова му имаш доверие и толкова много му харесва всичко що е Apple, защо не го питаш защо ползва Самсунг, а не iPhone?

И стига с това, че който бил ползвал iPhone не искал да се връща на Android устройство. Несериозно звучи. :)

Цената не е фактор вече. Андроид устройствата стигнаха iPhone по някаква причина, което е нелепо.

Васе, стискай си здраво дъската и дерзай... Смях в залата с тия "кражби". Тва Ифанатиците са голям смях, честно... И тия 10-15 мин и преценки ги повтаряш като Епълска латерна и така и не запомни, че имам една дъска 4 отпреди моя Самсунг даже. Излагаш се. Цял свят знае, че болшинството поребители на Идъска са лумпенизирани американци, които маат на сляпо. И не - Идъска по никакъв начин не си заслужава цената, ти естествено ако искаш дай 3000 за следващия и ги брой оползотворени на място.

Всъщност тук не видях един да не каза, че и цената на новия Самсунг е неоправдано висока, АКО това е наистина цената. Някак си не оставам учуден. Кога ли ще видим обаче някое фанатиче да си признае, че Идъска е също така безбожно надценен и то доста отдавна? Някак си знам отговора на тоя въпрос... 

ЕДИТ: Ангеле, причината е, че има хора, които ще платят, въпреки че цената е твърде висока, само и само да са с тоя телефон... 

Не че нещо, ама ми се чини, че Самсунг имаха още миналата или по-миналата година телефон, който в основата си по дизайн прилича на това, което изкараха сега - тънук, объл, ала бала. И беше преди да се пръкне епълската 6-ца. Та за дизайн може да се поспори - винаги ще кажат доразвихме съществуващия ни преди това, Епъл го изкопираха от нас.

Те че Самсунг копират Apple, на всички е ясно. Дори на презентацията им, всичките нови функции биваха сравнявани с iPhone 6. Само по себе си това е доста показателно.

Мен операционната система ме дразни. Не iPhone като устройство.

Типични, типични колко пък да са типични...... Самсунг откраднаха дизайна на iphone-a, откраднаха и Apple Pay и го прекръстиха на Samsung Pay (тва сигурно щото Google Pay се оказа супер "успешен" и го ползваха 4-ма човека в световен мащаб)   :Facepalm:, светнаха се че е време да си повишат качеството ама с повишаването на качеството няк'си са решили да си повишят драстично и цените та...... в крайна сметка тряаа си мнооого много глупав за да дадеш толкова пари за Самсунг а.к.а. най-бъгавата разновидност на Андроид, тва тоя ТъчУиз незнам как успявате Самсунгаджиите да го изтърпите. 

ps2 : за разлика от повечето андроидаджии които са ползвали apple точно за 10-15мин. аз както и повечето apple-джии сме ползвали/ползваме и андроид и имаме няква реална преценка над нещата която ТИ и повечето андроид фен бойчета НЯМАТЕ.

Това,че Самсунг копират тъпотиите на Епъл си е техен проблем,няма нищо общо с Андроид общноста.В момента ползвам Самсунг S4,с къстъм ром,защото точно отговаря на определени Мои критерии,следващия ако не ги покрие просто няма да е Самсунг.Кое точно ще ме накара да дам двойно повече пари за айфон при положение че мога да имам примерно Сони Експерия Z3 компакт?И не е като да не сме ползвали айфони за повече от "10-15'' мин. ;) Коя компания от кой краде не ме касае изобщо ама хич,гледам при избора на телефон да ми пасне на Мен.А"леко надценените" айде молим не на нас тия...оня ден демонстрирах на един приятел гордо разнасящ айфон6 как леко пипнатия ми Самсунг(на две години модел без тъчуиз,и с пластмаса от рециклирани кофички :laugh: ) не е нито по-бавен нито "бъгващ" и отнася айфона като възможности...С влажен поглед в очите взе да пита за колко може да го продаде :P ясно осъзнавайки че е набил илядо и пестин лева в тая пръчка дето е наполовина функционална...И не,повечето айфенбойчета не сте глупави,просто лееееко неориентирани и с промити мозъци от рекламата на епъл...в това са добри спор няма. :laugh:

И още преди тва имаха някав windows телефон с мнооого подобна форма - идвал ни е клиент с такъв. Се тая, щом вече OnePlusOne ще се продава в БГ официално, не мога да бъда мотивиран да дам повече от неговата цена за какъвто и да е телефон, освен ако няма нещо "изключително".

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...