alchemy Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Пийни го това за успокоение на нервите... и ако ти е останал от моя мехлем, може и от него два пръста..... За успокоение на нервите може би по-скоро Бах, Хендел, Григ... и за десерт Вивалди, поднесен от Юлия Фишер Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Е той тогава кво ще коментира Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Сега се зачетох малко по-сериозно по темата за велоалеите из Пловдив, няк'си бях пропуснал че сметката е 14 000 000лв за 48км или по около 300 000лв/км. и пак така няк'си не мога да си я обясня тая цена, вижда ми се безумно много с оглед на това което правят, а може и да бъркам ама така като гледам картата няма и да са особено "логични" а просто ей така "да се приберат парите пък квото е"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Сега се зачетох малко по-сериозно по темата за велоалеите из Пловдив, няк'си бях пропуснал че сметката е 14 000 000лв за 48км или по около 300 000лв/км. и пак така няк'си не мога да си я обясня тая цена, вижда ми се безумно много с оглед на това което правят, а може и да бъркам ама така като гледам картата няма и да са особено "логични" а просто ей така "да се приберат парите пък квото е"..... Е ти съмняваш ли се... На колелото на водната палата кое точно му струва 1 милион? Или на градската градина 11-12 милиона? Важното е парите да се усвоят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 В такъв случай ти не коментирай бира и антивирусни... Що бе?!??! Пиринското си е най-добрата бира в БГ за момента, виждали ли сте напоследък колко народ пие "ПИРИНСКО" а защо ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Мани велоалеята, глей Империала как расте..във всички посоки. Абе някой някъде дава ли отчет за какво се харчат парите на данъкоплатците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Сега се зачетох малко по-сериозно по темата за велоалеите из Пловдив, няк'си бях пропуснал че сметката е 14 000 000лв за 48км или по около 300 000лв/км. и пак така няк'си не мога да си я обясня тая цена, вижда ми се безумно много с оглед на това което правят, а може и да бъркам ама така като гледам картата няма и да са особено "логични" а просто ей така "да се приберат парите пък квото е"..... Същия цирк е навсякъде. Едни усвояват едни пари и накрая правят нещо, което пречи на водачите, а на колоездачите е неудобно... В София върха беше стълба на светофар по средата на "велоалеята"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ... виждали ли сте напоследък колко народ пие "ПИРИНСКО" а защо ли??? Щото е.... еФтинко, пък 'АстиГа-та, Болнярката и Диарияната са още по-големи пикни? ....вероятно това е единствената причина.... То кат гледам..., мангалите от Тракия папир, когат имат малко повечко с'тинки само нея пият, ама па те и само боб-чорба муат (щот е най-тънкана), та едва ли тяа точно би..., ъъъ... пикоч я сърбат щот е неква хипер яка (егати, пак щях да кажа - БИРА)... нещо си-там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @Raptor-e какво стана със скъпите "apple" дивайси ? http://smartnews.bg/цена-на-galaxy-s6-и-s6-edge/ Galaxy S6 ще започне от 699 евро за версията с 32GB вградена памет, моделът с 64GB ще може да се закупи за 799 евро, а вариантът със 128GВ може да е ваш за 899 евро. Не е изненадващо, че Galaxy S6 Edge с извит от двете страни дисплей е по-скъп – 849 евро (32 GB), 949 евро (64 GB) и 1 049 евро (128 GB). + вече задният капак не се отваря и нямате слот за SD карта.... Самсунг ви отнеха всичките "предимства" които изтъквахте всичките притежатели Поне най-накрая са се светнали че дори и die-hard феновете им рано или късно ще искат да държат нещо качествено в ръка с хубави материали а не скърцаща сапунерка от рециклирани кофички за кисело мляко Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Ми да ме фанат за шлифера След 2 години си зимам http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_pro-6952.php с 4 гб рам за 400$ А сега видях,че има и fast charge А тоя С6 с такава малка батерия не знам колко често ще тряа да се зарежда.Моя с 3000 mAh с доста ръчкане кара по ден и нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ша ма извинявате, ама както А3, А5 така и S6 са със неотваряеми панели, ама си имат слот за micro SD карта и са с Nano SIM кати, имат си една пи*ка дет се ръга там и си вадиш слотчето и си ръгаш кой каквото има, а вие дет си нямате, ръгате чушки в боба Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Е ти съмняваш ли се... На колелото на водната палата кое точно му струва 1 милион? Или на градската градина 11-12 милиона? Важното е парите да се усвоят Държавна работа. Това ако трябваше някой лично от джоба да си го плати нямаше да е така. Но държавата като харчи гледа по документи нещата да са изрядни за да не ги притесняват. Виж кое и как се е получило е друга тема. ДукИментите като са ок, значи те са чисти. А пък как - ами имало е конкурс - такива са цените. @Raptor-e какво стана със скъпите "apple" дивайси ? http://smartnews.bg/цена-на-galaxy-s6-и-s6-edge/ Тихо бе фенбой. Ти нищо не разбираш. Сега ще ти обяснят поне 3ма колко по-евтини, здрави и качествени са самсунзите. Я кажи твоята ябълка огъва ли се? ПС: Още работят перфектно iPad 1 и 2... особенно 2ката не е истина какъв бой яде у нас ежедневно, когато нещо не успее да направи моя хубосник. Последно му гледах едни синини по краката и го питах с кой се е бил в училище и чак мислех да говоря с някой учител, да питам дали всичко е наред (мислех, че той нещо не казва) и го гледам малко по-късно, какъв бой му хвърли на ipad-a при това с ръце и крака едновременно... и цъфнаха 2 нови синини над коляното малко след това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 На мен от виваком ми подариха Леново А328 и ми върши чудесна работа. Батерията ми държи 5 дена, уай-фи-то си се свързва без никакъв проблем и като дизайн не е лош. До сега не е имало случай да ми забие или да не ми свърши работа, която биха ми свършили и по-скъпите тояги. Някак си немога да схвана кво е това поклонничество към разни смартфони да го еВа. И с кво по-точно един ейпъл ще ми свърши по-хубава работа или един Самсуняк S6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Аз отдавна разправям, че цената не е определящият фактор при самсунзите И при сходна цена пак си купувам Самсунг, а не Епъл Като за последните 4 години съм купил S2, S3, Note 3, Note 4 ...Тази година най-вероятно ще се вземе Note 5-ца когато се появи От любопитство - вие кфо аджеба правите с телефоните си, че стигате до скърцане? Дори не си представям как бих постигнал такъв ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Тази сутрин ринах повече сняг отколкото кой да е друг ден тази зима . image.jpg image.jpg Еми типично за баба ви Марта...последните години редовно се случва...все е вкисната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Отдавна не беше валял сняг Някои хора и летните галоши си туриха Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ша ма извинявате, ама както А3, А5 така и S6 са със неотваряеми панели, ама си имат слот за micro SD карта и са с Nano SIM кати, имат си една пи*ка дет се ръга там и си вадиш слотчето и си ръгаш кой каквото има, а вие дет си нямате, ръгате чушки в боба S6 няма слот за SD. Тия от Самсунг с тия цени, направо са скъсали със здравия разум. Просто си го забиха в гърба. Докато Епълските устройства нямат аналог и ако искаш iOS, трябва да даваш много пари за iPhone, то Андроид устройствата са стотици и не виждам реална причина да дам 1700лв за Самсунг, при положение, че другия топ телефон със същите параметри е 800-900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Подкрепям w00x. Oт трезва гледна точка, не виждам никаква причина s6 да е толкова скъп, па бил той и с едж дизайн на екрана. Ако беше със супер амолед плюс и оптична стабилизация... Може би. Финикийския принцип си го тачат много, и без тва правят 50 телефона само самсунг.... Барем някой се излъже. Аз бих изчакал флагмана на микромек с вин10 и ако преди края на годината Нокия пуснат пак телефон. Другите не ме интересуват особени, винаги може китайски телефон за 400долара да си викне чивек. OnePlusOne са обявили че почват официално продажби в Европа, Бг е включена в списъка... Още една причина да не кихва човек така прибързано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ами за същите пари май излиза Note Pro Или Note,но го няма в Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Това са нереални цени за телефони. Още повече, че откакто руутнах Нексус-а, няма абсолютно никакво забавяне. Ама никакво. Никъде. С изключение на камерата и тихия звук, не виждам друга причина да го сменя в близките 2 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Аз отдавна разправям, че цената не е определящият фактор при самсунзите И при сходна цена пак си купувам Самсунг, а не Епъл Като за последните 4 години съм купил S2, S3, Note 3, Note 4 ...Тази година най-вероятно ще се вземе Note 5-ца когато се появи От любопитство - вие кфо аджеба правите с телефоните си, че стигате до скърцане? Дори не си представям как бих постигнал такъв ефект. И аз съм така, но наистина тази цена АКО е истинската, е твърде висока. Това са типични Епълски номера, баш като при тяхната дъска, за която малоумниците и 2000$ са готови да дадат. Като има армия от такъв добитък и се почват спекулациите. Иначе и аз повече гледам към Ноут 4 или съответно ако дойде 5, защото вече ми се вижда малък дисплея на Ес-ките Другите телефони, които заглеждам са големите Експерии. Мой приятел вече е доста време с него и е жестока машина. Батерията му няма душене, а една от снимките му попадна в списание за фотография... Освен това и водоустойчив... А иначе скърцат им главите на някои хора ако питаш мене.... Подкрепям w00x. Oт трезва гледна точка, не виждам никаква причина s6 да е толкова скъп, па бил той и с едж дизайн на екрана. Ако беше със супер амолед плюс и оптична стабилизация... Може би. Финикийския принцип си го тачат много, и без тва правят 50 телефона само самсунг.... Барем някой се излъже. Аз бих изчакал флагмана на микромек с вин10 и ако преди края на годината Нокия пуснат пак телефон. Другите не ме интересуват особени, винаги може китайски телефон за 400долара да си викне чивек. OnePlusOne са обявили че почват официално продажби в Европа, Бг е включена в списъка... Още една причина да не кихва човек така прибързано. Твърде висока е тази цена, наистина. Това мисля е повече и от Ноут. И наистина при толкова стока на пазара е чудно ,че се прави такава цифра... Определено се разчита на армия верни последователи... Между другото батерията отново ми се вижда малка - 2550. Експериите са с 3100... ======================= Относно СД картата - S6 supports USB host (USB OTG). Just connect your pen drive or a MicroSD card reader to a OTG cable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 S6 няма слот за SD. Опс, моя грешка, без S6 Подкрепям w00x. Oт трезва гледна точка, не виждам никаква причина s6 да е толкова скъп, па бил той и с едж дизайн на екрана. Ако беше със супер амолед плюс и оптична стабилизация... Може би. Финикийския принцип си го тачат много, и без тва правят 50 телефона само самсунг.... Барем някой се излъже. Аз бих изчакал флагмана на микромек с вин10 и ако преди края на годината Нокия пуснат пак телефон. Другите не ме интересуват особени, винаги може китайски телефон за 400долара да си викне чивек. OnePlusOne са обявили че почват официално продажби в Европа, Бг е включена в списъка... Още една причина да не кихва човек така прибързано. А защо ми се струва че Нокия минават и те на Андроид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 А защо ми се струва че Нокия минават и те на Андроид. Пуснаха 2 телефона, които за нищо не стават. Направо си приличат на Windows Phone. Все пак са собственост на Microsoft. Ако минат качествено към Андроид, аз ще си купя Нокиа без да се замислям. Относно СД картата - S6 supports USB host (USB OTG). Just connect your pen drive or a MicroSD card reader to a OTG cable. Това не е заместител. Много телефони поддържат USB Host. Скоростите не са същите, а и няма как да ползваш USB устройството като основно на телефона. Направено е, за да си прехвърлиш някаква информация от/към телефона и да приключиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 На Боза са Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Еми типично за баба ви Марта...последните години редовно се случва...все е вкисната...Аз на няколко пъти съм виждал май месец да ни вали... Дано само не стане както преди няколко години. Аз бях в подобна ситуация, но не за да си изкопая колата, а да си изкопая паркомясто. Часове ринах с лопатата. Снимката е правена от един колега. Относно СД картата - S6 supports USB host (USB OTG). Just connect your pen drive or a MicroSD card reader to a OTG cable.Ти сериозно ли го предлагаш като алтернатива това? Искам да видя как хората обикалят с тамагочитата си и с по един OTG адаптер и са забили външен диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.