BlackGuardian Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 намерих си яко сайтче за сигове Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Минава ми през главата че днес е един страхотен ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 И все пак... Чикатило и Килера са на различни мнения. Оверман? Дриймър? Любопитно ми е... Ако не е моя работа, спирам коментара по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 v grada e pulno s skapani neshtastnici zad volana. Vidish li rusa p*tka v kola stoj na razstoqnie min 2 metra. Ebati zganta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мисля си че Harlem всъщност е TALIBANA.Сега трябва да сте доволни или и тоя ник ви дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Имам един свободен ден, днес, сиреч, и майка ми ще купи някакъв МАЛОУМЕН нов шкаф за стаята ми, който шкаф аз НЕ ИСКАМ, но тя така решила и това била нейната къща и ев9офиуиеваиофффф-0.Л"П0 Сега ще си прекарам целия ден в сглобяване, има около 100-ина елемента и 10 листа със схеми. Еб*л съм ти и шкафлъците! Днес майката... утре жената... Затова не се задомявайте рано-рано деца Има си време за всичко Ако това те успокоява аз със моята майка водя същия спор относно нови вътрешни щори вместо гадни дантелени пердета. Тъй като стаята ми има бяло-розов цвят (обичам си го... fuck haters! ) дали според вас ще му паснат ето такива: ... супер яки виолетови щори P.S. Ако някой е започнал да се притеснява от глупости от сорта на това че едва ли не като поостарее малко и никой няма да го вземе щото бил/щял да стане по-грозен примерно... значи ... според мен човек трябва да помисли до колко възрастта има значение и до колко имаме нужда от хора които ни оценяват по това само как изглеждаме а не какви други положителни качества се крият във всеки от нас, отвъд "черупката". Коне с капаци не ни тряаат. Пътя, чантата и за хляб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 намерих си яко сайтче за сигове За сигове над 100 пиксела височина! :ph34r: Sugnature Nazi днес е благосклонен и дава първо предупеждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Въпрос на навик. Всеки би могъл да си глади всички дрехи, включително бельото, но не е необходимо, според мен. За това, че сме чешити, даааааааа, вярно е. Казах че сте мундари, не чешити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Сега трябва да си търся нов signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Deba maamu deba toz raboten den nqma krai /wrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 като всеки един работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 ...но пък тинейджърите сте си мундари по дефолт.Абе... от едно известно време вече не съм тийнейджър, от някоя-друга годинка си живея сам, но чистенето и подреждането хич не са ми сила... Доста по-рядко го правя, отколкото е добре. За готвене, пране и кърпене/шиене нямам проблеми, но за чистенето... Така че не е до възрастта, не слагай всичките младежи под общ знаменател... Аз съм щастлив! Отново съм велосипеден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 VLAK!!! sled nego edin shamar, da dojda v realnostta, i posle kup idei koito daj Boje edin den da gi napravq realni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 irinaniko атакува раздела за тя и той с 8 поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 irinaniko атакува раздела за тя и той с 8 поста syjalqvam, che dnes mi e doshla muzata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 У-мо-ре-на съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Чувствам се прекрасноо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Абе... от едно известно време вече не съм тийнейджър, от някоя-друга годинка си живея сам, но чистенето и подреждането хич не са ми сила... Доста по-рядко го правя, отколкото е добре. За готвене, пране и кърпене/шиене нямам проблеми, но за чистенето... Така че не е до възрастта, не слагай всичките младежи под общ знаменател... Аз съм щастлив! Отново съм велосипеден! То е ясно че не всички са мундари. Трябваше да сложа някакво ОГРОМНО СМАЙЛИ ли, за да се разбере че се ебавам. Ти да не мислиш че на мене в чистенето ми е силата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Чудя се защо не мога да поткарам едни чийтове за една шитава игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 То е ясно че не всички са мундари. Трябваше да сложа някакво ОГРОМНО СМАЙЛИ ли, за да се разбере че се ебавам. Ти да не мислиш че на мене в чистенето ми е силата...Touche!Наистина помислих, че го казваш буквално. Спи ми се! Ред: Талибане, пише се поДкарам :Р Виж в megagames.com... Ред2: Пффф.. а аз се заяждам за спам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Може и да не вярвате, но Елтън Джон е правил доста хубава музика навремето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Трябваше да като малък да се хвана да уча музика... Тоя Dance e-Jay ша ма сбърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 нещо ми се спи... утре имам изпит по счетоводство, а не съм учил... абе спи ми се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Днес маика ми е рожденичка, а баба ми ми и двете ми братовчетки имат имен ден. И се чудя и си мисля, на какво ще заприличам като мина през всички да им честитя и се прибера в къщи. Със съгурност ще съм подпйнал, ама колко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Не знам на какво ще приличаш , но има малка вероятност да не стигнеш до вас ако тръгнеш да честитиш на всеки ... това е изчислено или през повече от пет човека е невъзможно да се мине и прибирането да е успешно . п.п. Пускам си музика и чакам да отвори първият магазин за да се телепортирам до там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.