dvdrw Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Кръговото не е виновно, а някои тъпанари, които или го изправят, или карат без мигачи или не разчитат знаците точно преди кръговото...Всеки ден минавам оттам, понякога по няколко пъти на ден, проблеми съм нямал никакви. Не мога да разбера какво толкова ви пречи - преди, за да завиеш на ляво към Водната палата или на ляво от водната палата, трябваше да чакаш маса време + рискът някой рацер да те нацели челно, карайки със 70-80 км/час. Да не говорим, че, карайки по бул. Марица, нямаше как да пресечеш Цар Борис 3ти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Кръговото не е виновно, а някои тъпанари, които или го изправят, или карат без мигачи или не разчитат знаците точно преди кръговото...Всеки ден минавам оттам, понякога по няколко пъти на ден, проблеми съм нямал никакви. Не мога да разбера какво толкова ви пречи - преди, за да завиеш на ляво към Водната палата или на ляво от водната палата, трябваше да чакаш маса време + рискът някой рацер да те нацели челно, карайки със 70-80 км/час. Да не говорим, че, карайки по бул. Марица, нямаше как да пресечеш Цар Борис 3ти.. Самия факт, че днес има натоварване на трафика и катастрофа там е достатъчно показателен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Ем то всеки ден е натоварено. Както казах - неграмотността и наглостта на някои индивиди са виновни за повечето задръствания и някои ПТП-та. По тази логика трябва да махнат и следващото кръгово на Панаира, защото там пак има задръствания и катастрофи ката ден. Трябва да се направи и нова организация на светофарната уредба на кръстовището на 6ти Септември и Цар Борис 3 Обединител, но това е друга бира. Преди нямаше толкова задръствания на кръговото, защото движението направо към Тунела ставаше в дясната лента, докато в лявата винаги имаше чакащи за ляв завой по Марица (на водната палата) Чакайки за влизане в кръговото, трябва да се пускат мигачи, за да се ориентираме по-добре. Пример - движа се към Тунела от Панаира. Отсреща идва друга кола, която е от Тунела към Панаира. АКО отсрещният, преминавайки през кръговото си пусне десният мигач, аз ще се ориентирам накъде ще се движи и ще тръгна, съответно ще се изтегля от кръговото за няколко секунди. Обаче, КОГАТО не пуска мигач, стоя и чакам, докато не видя накъде ще се движи, като през това време след него вече е тръгнала друга кола и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Еми то и на слизането от надлеза на Билла в Кючука се праскат редовно... и на сумати други места... ама космоса, кръстовищата и кво ли не са виновни да "състезателите" дето си търсят белята и всякакви "батки" правещи се на мъже с кошове от по 2тона носещи се със скорост с която не могат да маневрират или спират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Искам да поздравя отново всички роднини от женски пол на проектанта на "гениалното" колело, дано и той лично се хлъзне докато се къпе и си надене нещо надълбоко в дивия!!! Дори в днешния почивен ден, без особен трафик по улиците одеве имаше задръстване там + катастрофа която стана пред мен... Едно пежо видях качено в/у бордюра и съборило знак.....помислих,помислих как точно се е случило ма не успях да си го обясня.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Едно пежо видях качено в/у бордюра и съборило знак.....помислих,помислих как точно се е случило ма не успях да си го обясня.... Е как двама човека в супер широкото колело, пежото във външната лента и тоя от вътрешната тръгва рязко да излиза от колелото и тоя с пежото се дърпа настрани и се забива в бордюра Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Е как двама човека в супер широкото колело, пежото във външната лента и тоя от вътрешната тръгва рязко да излиза от колелото и тоя с пежото се дърпа настрани и се забива в бордюра И колелото ли е виновно в тая ситуация или тоя дето е влезнал в лява лента и е искал да излезе в дясна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 И колелото ли е виновно в тая ситуация или тоя дето е влезнал в лява лента и е искал да излезе в дясна? То е очевидно кой е виновен, но и ширината на колелото също допринася за това... В такъв случай да те питам като минава рейс дали той е виновен, че е широк и едва минава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Няма как да наложим вина на статичен, неодушевен обект, както и да го завъртиш. Той може да е само обстоятелство и/или предпоставка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Преди малко, прибирайки се с кафе и сандвич от Тим Хортънс, бях изпреварен последователно от едно такова Ферари 485 Спайдър: и едно такова Мазерати Грантуризмо Конвъртабъл: И двата звяра управлявани от китайци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Кой пиянгур е сложил на връх 3ти март филм за.... битката при Сталинград? Превключвам канала и попадам на интервю с "Добърските баби", чиито уникални гласове са известни и ги канели ама видиш ли те нямали пари да идат до Виена... ай стига бе - канят някой да изнася концерт някъде ама ей тъй за без пари - ела да ми попееш да те чуя защото ми е интересно. Аз ли нещо съм се комерсиализирал или света се е побъркал, но да поканиш някой да дойде да пее освен че следва да му покриеш разноските по транспорта и хотела следва да му дадеш и някакъв хонорар егати. Какви са тези "ела да пееш ама ще си платиш"??? Спирам го този телевизор че за 10 минути достатъчно успя да ме нервира Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Кой пиянгур е сложил на връх 3ти март филм за.... битката при Сталинград? Превключвам канала и попадам на интервю с "Добърските баби", чиито уникални гласове са известни и ги канели ама видиш ли те нямали пари да идат до Виена... ай стига бе - канят някой да изнася концерт някъде ама ей тъй за без пари - ела да ми попееш да те чуя защото ми е интересно. Аз ли нещо съм се комерсиализирал или света се е побъркал, но да поканиш някой да дойде да пее освен че следва да му покриеш разноските по транспорта и хотела следва да му дадеш и някакъв хонорар егати. Какви са тези "ела да пееш ама ще си платиш"??? Спирам го този телевизор че за 10 минути достатъчно успя да ме нервира Пийни го това за успокоение на нервите... и ако ти е останал от моя мехлем, може и от него два пръста..... https://www.youtube.com/watch?v=aPDyuulIZ1Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Няма как да наложим вина на статичен, неодушевен обект, както и да го завъртиш. Той може да е само обстоятелство и/или предпоставка. Не думай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Не думай... Ами колкото и да се пляскаш цитирайки мнението ми, няма как да отречеш факта, че обвиняваш кръговото движение, а не шофьорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Преди малко, прибирайки се с кафе и сандвич от Тим Хортънс, бях изпреварен последователно от едно такова Ферари 485 Спайдър: и едно такова Мазерати Грантуризмо Конвъртабъл: И двата звяра управлявани от китайци. Ще трябва да свикваме с това,че китайци забогатяват П.С.А бе кой е Тим Хортънс и какви са му сандвичите?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Ами колкото и да се пляскаш цитирайки мнението ми, няма как да отречеш факта, че обвиняваш кръговото движение, а не шофьорите. Да не говорим пък, че отдавна сме коментирали какви са шоферите в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 EMAG са включили прахосмукачки в каталога с промоции за 8-ми март Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 П.С.А бе кой е Тим Хортънс и какви са му сандвичите?! Този. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 пс2: Гледах представянето на Gnusmas Galaxy S6.....тоя телефон е най-големият epic fail.....тва индЖинеритИ на самсунг вече тотално са вдигнали ръце и директно си копират айфон, Samsung Pay бате..... нЕам думи, тотално загуба на идентичност Намери първата бетонна конструкция с остър ръб и се засили челно... Пред себе си дръж боклука, който наричаш телефон... Водчицата най я тача с доматен сок + черно пиперче и маринована херинга за мезе, нема такава благинка, литърчето си го правя и си лягам като пич, а сутрин съм като свеж като краставичка. Айде НАЗДРАВЕ, тази вечер с ракийка и зелени мариновани домати с чесън. И 4 вида мезелък луканчица, бабек, филенце и конски щпек. Тъй, тъй - водката си иска мезе и е добре да е тежко, особено ако пият аматьори. Опитните можем да минем са маслинки и някоя лека салата или рибка, но начинаещите трябва да внимават. Различните видове хапки със сирена и т.н. са добра идея, висш пилоташ са тези с хайвер или аншоа. Аз нямам голям избор, освен продукцията на Дерони има само една друга лютеница, някакво "хорце" от Първомай мисля беше, която изобщо не ми допада. От тези на Дерони най-много ми харесва "Велика". ВЕЛИКА е може би най-близкото нещо до лютеница изобщо. Почти всичко е боя и нишесте.... Радвай й се, добро попадение е. Да не говорим пък, че отдавна сме коментирали какви са шоферите в Пловдив. Каквито са навсякъде в страната. А ти шофьори те съветвам да не коментираш. Първо трябва да осъзнаеш думата какво значи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Бях виждал само в нета, но сега видях на живо въздействия 6+ огънат. Не знам как е точилка на английски, за да ебавам колегата. Силно доволен съм, че вместо айфоня взех китайчугата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ROLLER PIN , удри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ти шофьори те съветвам да не коментираш. В такъв случай ти не коментирай бира и антивирусни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 В такъв случай ти не коментирай бира и антивирусни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 В такъв случай ти не коментирай бира и антивирусни...И браузъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 И телефони смартфони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.