Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе и със сок от касис доста добре влиза ;) И със сельодка и херинга става :)

Злобиле виж Xiaomi Note.Почти като айфон е.

Абе и със сок от касис доста добре влиза ;) И със сельодка и херинга става :)

Злобиле виж Xiaomi Note.Почти като айфон е.

Разглеждах ги ксиомитата както и оне+оне, не са никак лоши телефони (особено тоя 1+1 издевателствахме 2 дена над него докато му бутнем батерията, спор нЕма китайците разцепват напоследък) но няк'си я няма цялата система от устройства която ябълките ми предлагат. Може би ако никога не бях ползвал mac/iphone щях да съм с андроид но в момента ако мина на такова устройство по-скоро ще го пиша като крачка назад. 

Водчицата най я тача с доматен сок + черно пиперче и маринована херинга за мезе, нема такава благинка, литърчето си го правя и си лягам като пич, а сутрин съм като свеж като краставичка. 

Айде НАЗДРАВЕ, тази вечер с  ракийка и зелени мариновани домати с чесън. И 4 вида мезелък луканчица, бабек, филенце и конски щпек.  :drunk:

Е, ти да не мислиш, че тая шия е от туршия  :grin:

Айде и аз да пусна една снимка на нещо простичко за обяд, което обаче не знам защо много ме кефи и в момента ми минава през главата. Най-добре става с домашните версии на въпросните произведения, но няма как, трябва да се задоволя с купешкия им вариант. Основната съставка в случая е италианско прошутини. :)

mezeta.jpg

Питката изглежда интересна. Кво има в нея?

ЕДИТ: Я кажете някво прошуто дето да става за ядене. В смисъл марка, от къде да го купя и т.н....

Кръстник, верно ли имате Дерони у ваше село?

За щастие имаме - една българка организира редовен внос, та поне това си имаме, както и от еднокилограмовите буци сирене в тенекии и някои други хубавини, като люти чушлета "пукана шипка" примерно. :)

Тва дерони лютеница ли му викате?!

Аз нямам голям избор, освен продукцията на Дерони има само една друга лютеница, някакво "хорце" от Първомай мисля беше, която изобщо не ми допада. От тези на Дерони най-много ми харесва "Велика".

Лично мнение Булконс правят най-близко до инстинска лютеница. За извън БГ, ясно че избора е ограничен. Но тук да се консумира това недоразумение изработено от китайско пюре...няма нужда.

Ние си правим хляб чабата ;) Много добър става в домашната хлебопекарна с повече маслини :P

Тая лютеница само 1 път съм я ял :lol: 

Не е истина. В един ден получавам две признания от жени, че не знаят какво искат и на едната дето и бях наострил патето ми вика, че е лесбийка. Физиономията ми е била 1 на милион сигурно. Не ми стигна смелост да кажа, че нямам против да съм между нея и приятелката й :D :D

Нека носим йоще срама по челото,

синила от бича, следи от теглото;

нека спомен люти от дни на позор

да висне кат облак в наший кръгозор;

нека ни отрича исторйята, века,

нека е трагично името ни; нека

Беласица стара и новий Батак

в миналото наше фърлят своя мрак;

нека да ни сочат с присмехи обидни

счупенте окови и дирите стидни

по врата ни още от хомота стар;

нека таз свобода да ни бъде дар!

Нека. Но ний знаем, че в нашто недавно

свети нещо ново, има нещо славно,

що гордо разтупва нашите гърди

и в нас чувства силни, големи плоди;

защото там нейде на връх планината,

що небето синьо крепи с рамената,

издига се някой див, чутовен връх,

покрит с бели кости и със кървав мъх

на безсмъртен подвиг паметник огромен;

защото в Балкана има един спомен,

има едно име, що вечно живей

и в нашта исторйя кат легенда грей,

едно име ново, голямо антично,

като Термопили славно, безгранично,

що отговор дава и смива срамът,

и на клеветата строшава зъбът.

Както винаги и Гугъл се е сетил за нас - заря в цветовете на трибагреника. :))

Слабо изпълнение според мен, можеше да се справят доста по-добре. Има достатъчно материал по темата за да направят нещо доста по символично.

Искам да поздравя отново всички роднини от женски пол на проектанта на "гениалното" колело, дано и той лично се хлъзне докато се къпе и си надене нещо надълбоко в дивия!!! Дори в днешния почивен ден, без особен трафик по улиците одеве имаше задръстване там + катастрофа която стана пред мен...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...