djadomraz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 На мен нещо пешеходеца не ми харесва. Пил съм червен, черен, син, пембян...просто не е моето питие. +1.. то какво да ти харесва тоз бъркоч. Не е лош от черно нагоре, ама определено има доста по-хубави. Примерно 18 годишния чивас е къде къде по-стойностно, въпреки че и той е бъркоч, а не single malt. Като за парите си - става. И дотам. Пий вода, тюленче.... Тъй, значи освен от другите неща - виждаме че и от уиски не разбираш To списъка нещо много дълъг стана нещо :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Младенски, тая водка Volchitsa, от къде я купуваш и на кви пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Младенски, тая водка Volchitsa, от къде я купуваш и на кви пари? Не знам дали я има на тукашния пазар, кумата ми е молдованка и всяко лято си ходи до Молдова и от там ми носи по едно кашонче, иначе е страхотна, 40° е, обаче е мека и пивка. това ми беше последната бутилка. Ще чакам пак лятото Голям майтап беше като ми я докара за първи път преди 3-4 години и аз махам найлончето почвам да въртя капачката и тя не спира да се върти, викам си кво стана бе, а то само отгоре се подава една тръбичка от която се сипва, всички умряха да се смеят в компанията. Не бях виждал такава капачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Пил съм такава в Русия...та затова те питам, щото тук не съм я виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Иначе ЕТО от къде идва, няма и аз сега се поразтърсих из нета, но не намерих нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Офф изпърдях си 600те мб бърз нет за да играя игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Абе, хора почвам да си представям повечето от вас като съчленени търбух и черен дроб Сюрреализмът ми идва в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Водка, водка ама уискинцето ми идва идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Чефо, ти отиде в щатите и се научи уиски да пиеш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Аз и преди си го пиех просто му вдигнах малко годинките...от време на време де. Да не съм алкохолик . Виж с бирите е друго. Лятото просто си вървят като вода с тия детски размери. Освен това аз от преди не съм кой знае какъв фен на водката. Много лошо в прочем най-лошото ми напиване беше с няква водка и от тогава ми е трудна. И естествено от тогава повече от 4 големи не съм пил. Ни по балове, ни по сватби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Много пъти сме дискутирали кое, как и с какво се пие... Хедъп, не сме бе, не сме само на едине и пийне...Някои от нас и от други ралти са интирисуват. Чат-пат да заголят някой баджяк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Южен вятър и батальона и нещо малцово и мисля да се направя на тарамбука за утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Абе, хора почвам да си представям повечето от вас като съчленени търбух и черен дроб Сюрреализмът ми идва в повече.И гъз, и гъз. То не може само да се гняти...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Не знам дали я има на тукашния пазар, кумата ми е молдованка и всяко лято си ходи до Молдова и от там ми носи по едно кашонче, иначе е страхотна, 40° е, обаче е мека и пивка. това ми беше последната бутилка. Ще чакам пак лятото Голям майтап беше като ми я докара за първи път преди 3-4 години и аз махам найлончето почвам да въртя капачката и тя не спира да се върти, викам си кво стана бе, а то само отгоре се подава една тръбичка от която се сипва, всички умряха да се смеят в компанията. Не бях виждал такава капачка В Руският магазин я има, както тази с тръбичката така и разфасовки от по 500мл. миналият месец я пробвахме - добра е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Тоя руски магазин доста добър ще се окаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 В Руският магазин я има, както тази с тръбичката така и разфасовки от по 500мл. миналият месец я пробвахме - добра е. Явно нямат реклама, щом из нета не ми излезе, е значи от там може да се наваксва Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Съботата изпих 5-6 водчици, а в неделя като се събудих все едно не бях пил... Май ще трябва да се минава на водка, макар хич да не ме кефи вкусът и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 За хиляден път! - Мезето прави вкуса на водката. Ама хубавото мезе, не сокчаа и ядки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 За хиляден път! - Мезето прави вкуса на водката. Ама хубавото мезе, не сокчаа и ядки. Що пък задължително да е с мезе??? Аз си я обичам с безалкохолно и ядки например. Не че не си правя и разни мезета, но пък съвсем не е задължително. Всъщност това е хубавото на водката, че не те задължава с нищо, можеш да си я пиеш както ти е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Жена ми пък я пие със сок от грейпфрут. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Жена ми пък я пие със сок от грейпфрут. Моята също, ама си държи да е от червен грейпфрут. Женска му работа, майна.... За мен си е все същият спирт, пък с квито и засукани пропъртис да я лочиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 И аз обичам водка... с прошуто, с цитруси, със сиренце ... със сок касис, със сок грейпфрут (всякакъв), с лайм... общо взето доста обичам водка с всякакви мезета и сокчета, само не с ядки нз що така. А по принцип не обичам риба, но херинга с водчица не отказвам. И зелени маслинки също с или без белени бадеми или чушка... въобще Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Съботата изпих 5-6 водчици, а в неделя като се събудих все едно не бях пил... Май ще трябва да се минава на водка, макар хич да не ме кефи вкусът и ще дойдете на моето.....водка не бях пил почти 3 години ма по 1 време просто махмурлука с тия "маркови" уискита по нашите заведения почна да ми идва в повече, след поредното напиване (май ноември беше) с Джак Даниелс горе долу 2 дни всичко което ядях имаше вкус на Джак.....без значение дали е шкембе чорба, портокал или пържоли..... пълен ужас от тогава само водка, пробвах доста видове както такива от 70-80лв/бутилката така и такива за по 20лв, при всички се чувствам значително по-добре отколкото ако съм пил уиски, а относно вкуса е въпрос на възприятия, аз лично я пия задължително с някви мечета и с вода/сода, допада ми. пс: съгласен съм с Гримьора аз водка без мезе не си представям да пия, да не говорим пък само със сок и ядки......но вкусове много пс2: Гледах представянето на Gnusmas Galaxy S6.....тоя телефон е най-големият epic fail.....тва индЖинеритИ на самсунг вече тотално са вдигнали ръце и директно си копират айфон, Samsung Pay бате..... нЕам думи, тотално загуба на идентичност Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ето за дрехата и очите на хората: https://www.linkedin.com/pulse/25-people-have-4th-cone-see-colors-p-prof-diana-derval Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Не го бива тоя линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.