Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На мен нещо пешеходеца не ми харесва. Пил съм червен, черен, син, пембян...просто не е моето питие.

+1.. то какво да ти харесва тоз бъркоч. Не е лош от черно нагоре, ама определено има доста по-хубави. Примерно 18 годишния чивас е къде къде по-стойностно, въпреки че и той е бъркоч, а не single malt. Като за парите си - става. И дотам.

Пий вода, тюленче....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Тъй, значи освен от другите неща - виждаме че и от уиски не разбираш :P To списъка нещо много дълъг стана нещо :P :P :P

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Младенски, тая водка Volchitsa, от къде я купуваш и на кви пари?

Не знам дали я има на тукашния пазар, кумата ми е молдованка и всяко лято си ходи до Молдова и от там ми носи по едно кашонче, иначе е страхотна, 40° е, обаче е мека и пивка. това ми беше последната бутилка. Ще чакам пак лятото  :grin:

Голям майтап беше като ми я докара за първи път преди 3-4 години и аз махам найлончето почвам да въртя капачката и тя не спира да се върти, викам си кво стана бе, а то само отгоре се подава една тръбичка от която се сипва, всички умряха да се смеят в компанията. Не бях виждал такава капачка  :lol:

Иначе ЕТО от къде идва, няма и аз сега се поразтърсих из нета, но не намерих нищо.

Абе, хора почвам да си представям повечето от вас като съчленени търбух и черен дроб  :blink: Сюрреализмът ми идва в повече. 

Аз и преди си го пиех просто му вдигнах малко годинките...от време на време де. Да не съм алкохолик :D. Виж с бирите е друго. Лятото просто си вървят като вода с тия детски размери. Освен това аз от преди не съм кой знае какъв фен на водката. Много лошо в прочем най-лошото ми напиване беше с няква водка и от тогава ми е трудна. И естествено от тогава повече от 4 големи не съм пил. Ни по балове, ни по сватби :)

Много пъти сме дискутирали кое, как и с какво се пие... Хедъп, не сме бе, не сме само на едине и пийне...Някои от нас и от други ралти са интирисуват. Чат-пат да заголят някой баджяк...

Абе, хора почвам да си представям повечето от вас като съчленени търбух и черен дроб  :blink: Сюрреализмът ми идва в повече.

И гъз, и гъз. emoticon-0133-wait.gif

То не може само да се гняти......

Не знам дали я има на тукашния пазар, кумата ми е молдованка и всяко лято си ходи до Молдова и от там ми носи по едно кашонче, иначе е страхотна, 40° е, обаче е мека и пивка. това ми беше последната бутилка. Ще чакам пак лятото  :grin:

Голям майтап беше като ми я докара за първи път преди 3-4 години и аз махам найлончето почвам да въртя капачката и тя не спира да се върти, викам си кво стана бе, а то само отгоре се подава една тръбичка от която се сипва, всички умряха да се смеят в компанията. Не бях виждал такава капачка  :lol:

В Руският магазин я има, както тази с тръбичката така и разфасовки от по 500мл. миналият месец я пробвахме - добра е. 

В Руският магазин я има, както тази с тръбичката така и разфасовки от по 500мл. миналият месец я пробвахме - добра е. 

Явно нямат реклама, щом из нета не ми излезе, е значи от там може да се наваксва  :laughing:

10981950_855593367838658_721626071622501
Съботата изпих 5-6 водчици, а в неделя като се събудих все едно не бях пил... Май ще трябва да се минава на водка, макар хич да не ме кефи вкусът и

За хиляден път! - Мезето прави вкуса на водката. Ама хубавото мезе, не сокчаа и ядки.

За хиляден път! - Мезето прави вкуса на водката. Ама хубавото мезе, не сокчаа и ядки.

Що пък задължително да е с мезе??? Аз си я обичам с безалкохолно и ядки например. Не че не си правя и разни мезета, но пък съвсем не е задължително. Всъщност това е хубавото на водката, че не те задължава с нищо, можеш да си я пиеш както ти е кеф.

Жена ми пък я пие със сок от грейпфрут.

Моята също, ама си държи да е от червен грейпфрут. Женска му работа, майна.... За мен си е все същият спирт, пък с квито и засукани пропъртис да я лочиш.

И аз обичам водка... с прошуто, с цитруси, със сиренце ... със сок касис, със сок грейпфрут (всякакъв), с лайм... общо взето доста обичам водка с всякакви мезета и сокчета, само не с ядки нз що така. А по принцип не обичам риба, но херинга с водчица не отказвам. И зелени маслинки също с или без белени бадеми или чушка... въобще :D

Съботата изпих 5-6 водчици, а в неделя като се събудих все едно не бях пил... Май ще трябва да се минава на водка, макар хич да не ме кефи вкусът и

ще дойдете на моето.....водка не бях пил почти 3 години ма по 1 време просто махмурлука с тия "маркови" уискита по нашите заведения почна да ми идва в повече, след поредното напиване (май ноември беше) с Джак Даниелс горе долу 2 дни всичко което ядях имаше вкус на Джак.....без значение дали е шкембе чорба, портокал или пържоли..... пълен ужас от тогава само водка, пробвах доста видове както такива от 70-80лв/бутилката така и такива за по 20лв, при всички се чувствам значително по-добре отколкото ако съм пил уиски, а относно вкуса е въпрос на възприятия, аз лично я пия задължително с някви мечета и с вода/сода, допада ми. 

пс: съгласен съм с Гримьора аз водка без мезе не си представям да пия, да не говорим пък само със сок и ядки......но вкусове много :)

пс2: Гледах представянето на Gnusmas Galaxy S6.....тоя телефон е най-големият epic fail.....тва индЖинеритИ на самсунг вече тотално са вдигнали ръце и директно си копират айфон, Samsung Pay бате..... нЕам думи, тотално загуба на идентичност

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...