Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Къде може да им се намерят продуктите?

Амии...Хъм. Добър въпрос. Аз лично си купувам от производствения им цех, понеже е близо до мойто село. Но би трябвало да предлагат и в търговската мрежа. Доколкото знам, имат магазини само в Пазарджик...

http://evromes.com/

Офф, шибанярска работа, но парите които давам за здравни, предпочитам да не ги давам, а като ми се наложи - вадя и плащам...

Снощи пред хирургии беше лудница...един пациент - 2-3 часа..постоянно идват спешни, един кабинет за цяла Пловдивска област, трагедия, абсолютна трагедия.

Насе благодаря, ще проуча.

Честита Баба Марта! Бъдете здрави... И близките ви хора също :)

Офф, шибанярска работа, но парите които давам за здравни, предпочитам да не ги давам, а като ми се наложи - вадя и плащам...

Въпреки, че съм здравно осигурен (някъде от времето Френската революция до момента... :P ), винаги съм си плащал когато ми се е налагало да се обърна към доктор....добре поне, че ми се случва сравнително рядко. Всичко това си има логично обяснение - системата е на "солидарен принцип", а 99% от циганите и повечето от социално слабите българи не се осигуряват и някой трябва да поеме и тяхното лекуване. Обаче ме е яд когато чуя, че на поредната циганска сватба, пияна тумба цигани са се сбили с ножове и после половината трябва да лежат по болниците сумати време и да харчат парите на всички, дето си внасят здравните осигуровки... :ghost

Както и да е, честита ви Баба Марта! :))

Амии...Хъм. Добър въпрос. Аз лично си купувам от производствения им цех, понеже е близо до мойто село. Но би трябвало да предлагат и в търговската мрежа. Доколкото знам, имат магазини само в Пазарджик...

http://evromes.com/

Ето чичо гугъл какво показа, нз колко е актуално https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CEQQFjAE&url=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fmaps%2Fd%2Fedit%3Fmid%3DzoOYVMjs9em0.kWUaz2U8KfOc%26msa%3D0&ei=SPryVPaQG8mxUdT7g7gE&usg=AFQjCNEvcSMbVn6pOeadAmy2nhpT6gVmPw&sig2=ihak2sTXv4qeTIZB8spU4A

Показва ерор 404 :D 

1 път трябваше да ходя в болница и отидох в Каспелата.През лятото щях да си пукясам там в тия хирургии. 

Галя и вие да сте живи и здрави :) И всички ваши близки хора :P 

На гугъл картите съм спрял да им вярвам тотално!

Разчитането на тях, по някога дори може да бъде опасно за живота.

П.п. Отделно, че съвсем на скоро пак същата недомислица ме изпрати да издирвам фирма в единия край на града, докато тя всъщност се оказа в противоположния ( и не защото хората са си сменили адреса... или поне не са го правили през последните 15 години) :)

The theory of everything

Няма нищо за обяснение, филмът си го бива!

Безапелационно печелиш ЗЛАТНА МАЛИНКА ако има такъв приз за форумно участие :laughing:

Чакай и аз да се включа със закъснение в "скандала" за цветовете: на CRT монитор (Fujitsu Siemens, добре оценен от човек занимаващ се с графичен дизайн) се виждат като златисто-лайняно (едно време имаше такъв цвят в блокчетата за апликации) и бяло, осветено със синя/неонова светлина. Иначе казано: е*ал съм ви фотографията... успех да разбереш какво е при това осветление.

Показва ерор 404 :D

Оправих грешката. Сега би трябвало да работи. В случая мисля, че самата фирма си ги е добавила. На сточна съм сигурен, че има месарски магазин, но не знаех, че е на тази фирма...

Аман от роклята де. Обяснението е, че цветовете са ужасно близки и в зависимост от светлината и как е настроен white balance-a отива леко в единия или леко в другия. Т.е. ако леееко се изсветли става жълто и бяло ако лееко се затъмни (т.е. се направи white balance по най-светлата точка) става синьо и "черно". Нито синьото е толкова синьо нито черното е толкова черно. Ако бяхме като онези скариди дето различаваха емнайсе милиарда цвята сигурно друго щяхме да виждаме ама с нашите възможности - толкова. Това какво всеки вижда на монитора си пък хептен не е показателно какъв е реалния цвят на роклята, защото както вече уточнихме - всичко зависи и от монитора и от фотоапарата и от баланса и от яркостта на екрана и какво ли не още.

Поне да беше някакъв вид "хамелеон" като онзи червеникаво-кафяво-зеления телефон на Нокия

Алооооуу.....вие двамата - стига вече, че вдигнах температура от ваш'те климатични промени! ill.gif

Ти си мислиш, че обръщам внимание на подобни откровени глупости?  :laughing:

============================================

Честита Баба Марта на всички!

==============================

Повече няма да пия!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

На мен нещо пешеходеца не ми харесва. Пил съм червен, черен, син, пембян...просто не е моето питие.

Пий вода, тюленче....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Всеки, който ми има профила във фейса, да се чувства поканен в приключението "Познай къв цвят е ракията?".

Всеки, който ми има профила във фейса, да се чувства поканен в приключението "Познай къв цвят е ракията?".

Патешки дрисък или цвят каки ;) 

Хайде вече НАЗДРАВЕ, че укасняхме. Тази вечер съм на Руска водка, мммехлем :bowdown:  и черни маслинки Regina S.S. Mamut

А иначе за после, котлетите се мариноват.  :grin:

790709.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...