Midex Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 А кой ти е казал, че това е чай? Етикетчетата с връвчиците са само за заблуда на противника... Атанасе, не съм толкова дебел бре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Ванката(нетруут) На мен рибите ми се радват, не са под стрес . Ето и едно доказателство: https://www.youtube.com/watch?v=-S0xx3bUoxs Вярно, не е риба, а бозайник, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Ванка, имал ли си срещи с делфини наистина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Ванка, имал ли си срещи с делфини наистина? Това е почти авторско клипче. Бях на половин метър в страни. Моята камера не я бях заредил мисля. Плувал съм доста пъти с делфини в открито море. Къде под вода, къде над водата. В Черно море има много, но се плашат от хората като цяло. И даже е по - добре така. edit: И с хищни акули съм имал среща. Много близка среща. Даже преди 2 месеца за малко се размина да стане инцидент с една. Такава скорост развих под водата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Това е едно от основните неща, което може да ме накара да се гмурна. Обожавам делфините! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Това е едно от основните неща, което може да ме накара да се гмурна. Обожавам делфините! А това отдолу е едно от основните неща, което може да ме накара да не се гмурна. Обожавам акулите...но все пак ги предпочитам на телевизора или на фосили. И с хищни акули съм имал среща. Много близка среща. Даже преди 2 месеца за малко се размина да стане инцидент с една. Такава скорост развих под водата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 И даже е по - добре така. edit: И с хищни акули съм имал среща. Много близка среща. Даже преди 2 месеца за малко се размина да стане инцидент с една. Такава скорост развих под водата.... В смисъл по-добре за делфините предполагам... Акулата те е подушила, че си сочна мръвка, затова така! ================================ Откривам, че уиски с шоколад много добре лекува възпалено гърло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Ей ся ми щукна, колко си мязате по идея с тия персонажи Намери ми някоя и като за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Ало, съпорта, пак ни зависна Windows-а!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 А това отдолу е едно от основните неща, което може да ме накара да не се гмурна. Обожавам акулите...но все пак ги предпочитам на телевизора или на фосили. А що бе, и на филе ги обожавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Става щуро с подправки във фолио на скара!!! Наздраве, Младене, кефиш както винаги. Аз и днес си лекувам гърлото с топло уиски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Става щуро с подправки във фолио на скара!!! Наздраве, Младене, кефиш както винаги. Аз и днес си лекувам гърлото с топло уиски... Абе и мене ме мъчи един грип, ама го лекувам с хюмексгрип и ябълкова ракия + мезета де, даже мезетата ги рупаме и в момента в офиса, нямаме свястна дъска ама и пдч-то върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 И пафкате в офиса... Не че ние не пием де, ама тия цигари....Пушач съм, за протокола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Тая цигара верно съсипа всичко в картинката.... Ти мани в офиса - ами да се пуши и да се яде на едно място.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Не знам, хич не ми е приятно....Като ми се пуши, излизам навън....без значение дали съм у нас, в офиса или в кръчмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Цигарата си е точно на място, ама мен ме възмущава липсата на вилици. Всичко което барнеш от ежедневните ти пособия ще стане мазно и ще вони на подправки две седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Хаха, снимката обаче е култова Офис, работа, цигари, мезе, 10 литрова домашнярка Ежедневен купон Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Още малко и ще се награбят по бюрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 А що бе, и на филе ги обожавам Аз съм природолюбител...и акули не ям, предпочитам прасета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Хаха, снимката обаче е култова Офис, работа, цигари, мезе, 10 литрова домашнярка Ежедневен купон Така ами, работата трябва да върви леко, домашнярката е 7 литрова, и тя е влязла в кадъра, а пък за цигарите в нашата фирма се пуши навсякъде. няма шест пет. Иначе и колежката пуши вижда и се ръката с цигарата Още малко и ще се награбят по бюрата Много са претрупани с бумаги, компютри, мезета, ама не съм снимал на другата страна, там си има голяяям разтегателен диван Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Колежката ти като я гледам какви маникюри е отпрала не ми се мисли кво стаа на дивана! ХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Дранье на кожи за мезетата, как какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Ало, съпорта, пак ни зависна Windows-а!... Бухахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Минава ми през главата, че ако някой иска F30 328 или F10 535, сега е момента да се свърже с мен. И нека океана да не е бурен следващите седмици ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Момчета, време е за класо пийкане тази вечер: НАЗДРАВЕ от мен с моите домашни мезета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.