galaxi Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Ще се спиртосате,бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Те вече са се спиртосали...особено Виден: ....в който ходя повече от 10 години с всички напи коли.... ...каквото и да пише, все на пиене го избива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7Xrw0gbnNuU Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Шшшшшш кви са тия цени на Пампорово бе - 3 фасула, 1 бира, 1 кола и 1 татарско кюфте - 50лв Наем на шейна за 2 часа - 5лв Кафе, газирана вода и кола - 10лв... Тия хора взимат по-скъпо и от Новотел Пловдив бе... егати... нали народа ужким бил беден ПС: Прощавайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Аз лично винаги в аванс съм ти простил, прости ми и ти Кому чепа дириш в тая клоака? Пак евтино шейна са ти дали.. =============================== Васе, гледам едни селфита в опасна близост до бързеи... Едни измъчени, бледи фиНОзомии, сякаш кОпали лозе на 50+ на сянка... Яко е да с чилват джака и водката в реката, но - бъдете по-осторожни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Шшшшш , Видене, пак взе да пишеш някък неразбираемо, това от мохитото по обет лие или другото следобед Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Като те гледам как ти пишеш, разбирам защо ти идва неразбираемо Кое не ти е ясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Кому чепа дириш в тая клоака? Пак евтино шейна са ти дали.. A къде да ида за един следобед (няма и толкова) малко на въздух и малкия да покара шейна? Хижа Здравец нещо не ме кефи особенно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 ОсобеНо там трябваше да идеш - от снимки на приятели видях чудесни неща миналата седмица, а и съм сигурен, че няма да ти свалят 3 кожи. И за един следобед??? До Пампорово? Никога не бих тръгнал по никакъв начин... Ти си минал деня в път.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Шшшшшш кви са тия цени на Пампорово бе - 3 фасула, 1 бира, 1 кола и 1 татарско кюфте - 50лв Наем на шейна за 2 часа - 5лв Кафе, газирана вода и кола - 10лв... Тия хора взимат по-скъпо и от Новотел Пловдив бе... егати... нали народа ужким бил беден ПС: Прощавайте И народа "беден", и търговците алчни... По-добре да си бяхте направили някаква храна отколкото да ги правите богати тея мизерници. П.С.Добро утро.Не ми се работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Дедо...как можа там бе?! Виден е прав. Аз само на Боровец ходя по изключение и то щото ползваме служебна база, в която можем да си готвим и прочие. Отдавна зимните КУРорти съм ги зачеркнал, а това лято като гледам, ще отеба и морските. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Като те гледам как ти пишеш, разбирам защо ти идва неразбираемо Кое не ти е ясно? Е, та и аз съм вече на няколко ичкии по това време та за това Тази сутрин вече всичко ми е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 И народа "беден", и търговците алчни... По-добре да си бяхте направили някаква храна отколкото да ги правите богати тея мизерници. П.С.Добро утро.Не ми се работи. A беше пълно с "бедни гърци". Пампорово ме кефи и ми се ходеше на кулата да изпия 1 кафе ама времето беше кофти и така и не стигнахме дотам. Фасула иначе си беше прекрасен ама цените на студенец бяха 7 звездни... пък нали ужким народа много беден... и заведението беше пълно... и видях 2ма от моите съученици от началното училище, които се оплакваха как няма работа, парите са малко и т.н. В същото заведение. Някак ако заведението не беше пълно можеше да се съглася че народа е беден, ама като за капак видях и моите 2ма апапи нещо ми идва прекалено объркано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Той народа колкото и да е беден - това няма да го спре да се напъва да демонстрира просперитет и лъскавина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ми Дедо не си бил в Правилното заведение.Има едно точно до котвата. Фасула вътре е 4лв.пърленката е към 2.50.Малко по-нормални цени 4 човека се наядохме за 40-50лв. Ти си седнал на централните пейки,а там дерат яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Шшшшшш кви са тия цени на Пампорово бе - 3 фасула, 1 бира, 1 кола и 1 татарско кюфте - 50лв И аз никога не успях да си обясня този феномен, докато живях в България. Тук на другия край на света не забелязвам такива контрасти. Навсякъде си е почти еднакво скъпо. В повечето ресторанти в града да речем вечеря за двама души с леко пиене (две-три наливни Стели) в приличен ресторант излиза около $70. Буквално същата цена (в рамките на грешката от около $5) ми идва и в ресторантите на ски курорт номер едно в света. Бъргърите и бирата в барчетата по пистите във високите части идват разбира се по-скъпо, но разликата е около 20-30%, а не в пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Миналия ден четох статия, в която описваха картинката в другата клоака - Банско. И много правилно споменавах - в най-елитни ски курорти в Австрия и Швейцария, цените на място не прескачат с повече от 10-15% тези в градчето. У нас обаче ден година храни и много обичат знака Х в математиката. Тва по Х2, Х3, някога по Х5 и нагоре отива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 За това догодина 1 седмица в Австрия.Един приятел беше намерил няква къща за 4души Запазил съм този апартамент за каране в ски в Mayrhofen, Австрия, от 1ви до 7ми март (6 нощувки), доста удобно с неработния 3ти март. Две спални по две места всяка. Заради неприятна контузия няма да мога да отида. Курорта е страхотен и карта за 5 дни каране там е 180 евро. Ако някой иска да го вземе, цената е около 1070лв за целия период (265лв / човек), нека ми пише, ако не до няколко дни го канселирам. Мои приятели ще са в друг апартамент в същата къща, евентуално могат да осигурят и транспорт. https://www.airbnb.com/rooms/2796492 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 =============================== Васе, гледам едни селфита в опасна близост до бързеи... Едни измъчени, бледи фиНОзомии, сякаш кОпали лозе на 50+ на сянка... Яко е да с чилват джака и водката в реката, но - бъдете по-осторожни Споко, всичко беше изчислено.....бледите физиономии са в следствие на гайдарите и стабилното количество алкохол който спомогнаха да се изпие първата вечер.... пс : тва е най-хубавото нещо на тоя свят, кОр за Галакси и всички други дупки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Няма нужда да ми се мазниш с твоите дадености RaptoR-е,в Лидл продават чехска бира Argus MAESTIC и по мое скромно мнение си заслужава. P.S.Трябва да ми дадат някъв бонус,че им хваля стоката тез... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Някой да е бил до магазина за бира на центъра? Много хвалби, много нещо, аз не знам на какво мяза изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Аргуса пък е ебахти лоу левъл пикнята Това ако е бира, аз съм прима балерината на Болшой театър. Никой в Чехия не пие Аргус, само разни смотани имигранти, че е тънка лайсна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Тоест ти си бил в Чехия и ги знаеш нещата от първа ръка ,така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Аргуса пък е ебахти лоу левъл пикнята Това ако е бира, аз съм прима балерината на Болшой театър. Никой в Чехия не пие Аргус, само разни смотани имигранти, че е тънка лайсна. Звучи идеална като за... сещате се кой. Този който уж пие "бира". Не се сдържах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 галакси, ти да не я купи от новооткрития лидл на източен? Аз одеве минах от там и видях, че са го отворили вече, а до преди месец и нещо беше още на основи о_ОНо пък е супер, че точно там има лидл, защото ми е на един х*й разстояние и вече няма да пазарувам от смотаното лекси. Язе си ляйквам лидл и тва си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.