w00x Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ах-ха-ха-ха,бившата няма ли нещо против съперницата,която не само и е отмъкнала нейния,а и съжителства в един блок?!.. Ако брака е бил по "любов", не виждам защо би имала против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ташака е пълен, а Даниел съм го признал! Значи жена ми като забременя първия път, назначиха на нейно място заместница - руса, много красива, около 22-23. И оттам - разделянка с жената (която между другото беше страхотна мацка физически, за друго не знам), зимане на малката п*тка и черешата в тортата - живеят в една кооперация едни над други! Е няма такъв пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Лайма за мен е доста по-кисел... и то не толкова цитрусово, а нз ... почти стипчиво кисел. Демек - лимон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 То че е лимон - лимон е, но е с леееко по-различен вкус и аромат. Върви си с бира корона 1 идея по-добре от обикновенния лимон Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Разликата да ви кажа честно е почти никаква. Лаймът обаче определено е по-вкусен и приятен, може би и не толкова кисел. Не мога с точност да определя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Аз пък намирам голяма разлика, колкото между мандарина и портокал. Примерно риба с лайм не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ташака е пълен, а Даниел съм го признал! Значи жена ми като забременя първия път, назначиха на нейно място заместница - руса, много красива, около 22-23. И оттам - разделянка с жената (която между другото беше страхотна мацка физически, за друго не знам), зимане на малката п*тка и черешата в тортата - живеят в една кооперация едни над други! Е няма такъв пич! Наистина е много точен пич, а на сичкото отгоре е и симпатяга, те за това му се лепят като моху на лайно, а новата му е бившата му продавачка от магазина на главната. Даринчето до последно работеше долу под нас на магазина за дрехи, но сега от както е бременна не се е мяркала. Дано този път му изкара момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Видене, пак ме изкарай глупав. По материал от БНР. 1. "По думите му, заради лошото състояние на оригиналната статуя и евентуалната невъзможност тя да бъде изложена повече на атмосферните условия, на нейно място може да бъде монтирано нейно копие. Това обаче е решение на реставраторите, подчерта той. "Кацарски не отбелязва, че е един от "спомогналите" статуята да бъде изложена на лошо атмосферни влияния, след като Общината не изпълни препоръките на МК и не направи защитно съоръжение, въпреки че имаше срок за това.2. "Стойността на дейностите по реставрация на фигурата е 45 000 лева, а евентуалното копие на фигурата ще струва 100 000 лева. "Съвсем "логично" си идват да думата. Значи реставрация на творба от такъв калибър ще струва само някакви 45 000 лв. , но вместо да се съсредоточат върху оригинала ще дадат 100 000 за копие?! През годините при кой ли не кмет са правени проекти за реставрация и сумата е огромна в сравнение на тези 45 000. редовното оправдание е било "липса на средства". Днес "традицията" продължава. От ремонта за 11 милиона се отделят близо 3 милиона за пеещи фонтани. Другите потъват по странни направления и за най- ценния фонтан се дава милостиня от 45 000 лв. Да очакваме ли и резултат, като за без пари или тези пари ще стигнат само за последното използване на оригинала за копие?!Това е Столицата на културата 2019. Това е политиката на управниците ни.3. Не на последно място за нов фонтан на абсурдното кръгово преди Панаира ще бъдат дадени 80 000 лв. Сигурно виждате, че сумата е доста над тази отделена за реставрацията на "Деметра". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Даринчето до последно работеше долу под нас на магазина за дрехи, но сега от както е бременна не се е мяркала. Викаш откъмто пет години. Видене, пак ме изкарай глупав. По материал от БНР. Някой да е казал все още дали ще има непременно замяна? Аман от лаладжии на зелено! Нека да ги видим какво ще правят, пък после ще говорим. И наистина - на мен и 45000 ми се виждат много за тая реставрация, не знам какво толкова представлява... 100000 за копие също ми се струват доста... И ти в крайна сметка какво искаш - да го оставят да изгние тотално там и да падне? Тогава пак ще си сред ревящите, че никой не го е погледнал... 'Бах маа му, тоя народ няма угодия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Пий си лимонадата. И ти станал като Дедо ти, по твоите думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 По въпроса за климата - преди хората са се чудили на мека зима, сега се чудим ако видим сняг. февруари + 10-11 градуса. Но иначе промяна няма де. Всичко е наред. Детето една снежна топка не може си направи да се зарадва, какво остава за снежен човек. Пък аз като дете скачах от покрива на гаражите зад блока в преспите със снега. Данни за климата не съм чел, не ги разбирам. Аз гледам какво е сега и сравнявам с преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Миро - хич не си в час, брат, това е напълно нормално, имало го е и преди, просто сега за пръв път му обръщат повече внимание... ================================== За една по-приятна неделя на всички съфорумци.... Да ме прощавате, другари, ако някого съм засегнал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Не и е правилна позицията на тази (гърбът и не е прав) И освен това чийтва, щот като се тръшне върху циците и те я оттласкват обратно в горна позиция, без да натоварва гръдните, раменните и мускулите по ръцете си Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 ТураЙ го тва Й от време на време де.... И на тебе да ти вържа два мяха отдолу, че те питам дали ще ти е прав гърба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Прощавайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 По въпроса за климата - преди хората са се чудили на мека зима, сега се чудим ако видим сняг. февруари + 10-11 градуса. Но иначе промяна няма де. Всичко е наред. Детето една снежна топка не може си направи да се зарадва, какво остава за снежен човек. Пък аз като дете скачах от покрива на гаражите зад блока в преспите със снега. Данни за климата не съм чел, не ги разбирам. Аз гледам какво е сега и сравнявам с преди. Е, програмистите гледат само застудяването в САЩ, та оттам си правят и изводи за целия свят. Какви снежни топки, какви гаражи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Повече няма да пия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 За бога не пий пак Джак с луканка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Ааа, не не, аз вече уиски не пия, само водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 My man! Злобилски, каква водчица квасиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Повече няма да пия !Бира от втората каса или 50 грама от втората бутилка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 И на мен нещо ми се е допила водка,но ми се ще нещо по-класно.Ако имам време и пари другата седмица ще се почерпя 1 бутилка по-скъпа водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Ааа, не не, аз вече уиски не пия, само водка Каква беше тая последната и пак да наТРътя - не пийте спирт с колбаси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Нищо лошо няма в спирта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Кой къде е казал, че има нещо лошо? Особено пък като е чист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.