RaptoR Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Крайно време беше да се сетиш!!! И не забравяй, че се БИЧИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Аее... Са ибете бе. Да ви имам проблемите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Минава ми през главата, че цял живот съм живял в лъжа - земята всъщност е плоска Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Но как Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 wiki The Seasons Magnification of the Sun at Sunset Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Дарагие ребята... дедо ви понеже си е хинсталирал иднъ пруграмъ да следи колку бачка, току-що установи, че за тЪзи седмица има вече навъртени 68часа бачкане, а още е четвъртък (WTF мислех, че е сряда - губи ми се един ден да го ибъ)... и тва даже не включва времето, прекарано на телефона и обясняване на разни 'ора кое как трябва да стане или те обяснявайки ми какво аджеба искат и как си ги мислът тез ра'оти... Брррр бррррр брррррррррррррррр ПС: Как така е петък вече (от цели 45 минути). Какво стана с четвъртъка и кой го открадна д***а? Или вторника... май не помня кога беше вторник, щото ако вчера е било сряда, значи вторника ми се губи... брррр бррр брррррррррр каква е тази програмка, и какво точно мери? Стана ми интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Минава ми през главата, че цял живот съм живял в лъжа - земята всъщност е плоска И аз като тебе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 каква е тази програмка, и какво точно мери? Стана ми интересно 2 са даже: https://www.rescuetime.com https://wakatime.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 АХАХАХХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Току що бях в МЕТРО на пазар и за сефта се задържах из сектора с преоценените стоки... Гледам едни легла от тия двойните надуваеми на ИНТЕКС се дефект. Изтървали по едно две ребра и се изтумбили. За едното веднага ми щукна идея и реших да видя все пак колко струват информативно.... Цена - 5.99! Е взех ги идвете... Дали за без пари нямам надуваеми диванчета за градината.... То само елпомпите им са по 20-на лева дето се вика..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Току що бях в МЕТРО на пазар и за сефта се задържах из сектора с преоценените стоки... Гледам едни легла от тия двойните надуваеми на ИНТЕКС се дефект. Изтървали по едно две ребра и се изтумбили. За едното веднага ми щукна идея и реших да видя все пак колко струват информативно.... Цена - 5.99! Е взех ги идвете... Дали за без пари нямам надуваеми диванчета за градината.... То само елпомите им са по 20-на лева дето се вика..... А от тия на Интекс да нямаха случайно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Не съм гледал за такива и не съм и виждал тоя модел по принцип. Нови тия неща са 100+ лева, не забравяй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Току що бях в МЕТРО на пазар и за сефта се задържах из сектора с преоценените стоки... Гледам едни легла от тия двойните надуваеми на ИНТЕКС се дефект. Изтървали по едно две ребра и се изтумбили. За едното веднага ми щукна идея и реших да видя все пак колко струват информативно.... Цена - 5.99! Е взех ги идвете... Дали за без пари нямам надуваеми диванчета за градината.... То само елпомпите им са по 20-на лева дето се вика..... Къде се намира тоя сектор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 djadomraz-e днес са измерили най-ниската температура някога в Чикаго Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Между касите и клона на Уникредит... По принцип има само боклуци с все още високи цени, но понякога има далавери. Днес изтрепах рибата с тия дюшеци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 И аз до преди половин час бях в метро, ама да внасям, в уникредит, отвратително място за внасяне на пари, половин час чаках 2 души пред мен, една касиерка мотайничка едвам я изтърпях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Там незнайно защо винаги има опашка... Никога не съм разбирал защо... И аз като бях имаше поне 10 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Там незнайно защо винаги има опашка... Никога не съм разбирал защо... И аз като бях имаше поне 10 човека. Много са бързи касиерките, за това. И двете са като Слоупоу-Родригес и в която и друга банка да внасям, а аз внасям още четири кредита, не ми искат лична карта, а тук за 70лв всеки път, дайте лична карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 И секи път ходиш там нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Между касите и клона на Уникредит... По принцип има само боклуци с все още високи цени, но понякога има далавери. Днес изтрепах рибата с тия дюшеци... Явно си целнал шанс, аз винаги като проверя има боклуци на скъпи цени..... ма тва си е далавера..... давам ти 9.99лв за единият Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Абсолютна далавера отвсякъде! Единият е така избил, че едната част става като перфектна облегалка и се получава отличен надуваем диван - тествах го на място - УБИЕЦ - и няма да се мачка райграса. Другият е избил ребро в средата и става като двоен шезлонг... Иначе потвърждавам - почти винаги има боклуци на все още високи цени. Днес обаче след 5 мин мислене просто не можах да изпусна коза... =============================================== И отново брилянтен БАНКСИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 И аз до преди половин час бях в метро, ама да внасям, в уникредит, отвратително място за внасяне на пари, половин час чаках 2 души пред мен, една касиерка мотайничка едвам я изтърпях. По - добре отиди в Технополис. И там има каса на Уникредит и бих казал, че са доста по - бързи. И все пак бих ти препоръчал да използваш интернет банкиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 djadomraz-e днес са измерили най-ниската температура някога в Чикаго Абе не ги слушай. Виж Виден казва че се било затопляло като цяло. Онези нещо са се объркали Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Абе не ги слушай. Виж Виден казва че се било затопляло като цяло. Онези нещо са се объркали Ники, тази приказка показва неграмотност В Чикаго че е хладно, бая хладно е... Интересно ми е братовчедка ми как го приемат - до миналия ден бяха в Пунта Кана. Какво ли е да се прибереш от Карибите в студа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.