w00x Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Много мразя някой да ми се прави на велик за някакви дреболии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 И какви дреболии? на съвсем друг адрес и на обратно хубаво ли ще ти е да те пратят, тоест за зелен хайвер Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Е тва е ЯКО/здраво строителство Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 То за здраво е здраво - къщата не е пукнала даже никъде, но върху свлачище спасение няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Тва не е здраво строителство, тва е скапано планиране! Как ше дигнеш къща в свлачищна зона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Тва не е здраво строителство, тва е скапано планиране! Как ше дигнеш къща в свлачищна зона? Е как, как!?! В Св. Влас разбира се! Ама нека повечко се свлече, че и на горе към Елените, а по онази клоака Сл. Бряг да удари едно цунами. Мамка им и боклуците разбойнически..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Начи...Като се почне от Шабла, и свърши в Синеморец, де що е бетон, тряя се издави, мамка им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 К'ъв ви е проблема не мога да разбера? Няма грам пукнато, дори и паднала керемида! Вече си има почти собствен еко басейн, а след някой друг месец, ще е на 1ва линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 А след година ще могат да го продават като движима собственост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 А след година ще могат да го продават като движима собственост. А не, след година ще е underwater Attractions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Когато имаш постоянно работеща камера в колата, понякога тя може да хване уникални кадри, като тази катастрофа на тайвански витлов ATR-72. Таксито отпред изважда уникален късмет. http://youtu.be/lYczDsj0ATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Ебаси.Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Коментар, дискутиран вчера по тоя повод - "Сблъсъкът с таксито е фатален за самолета..." Момчиле, ние затова отдавна се каним да си сложим регистратори... Такива неща се случват понякога по пътищата тука, че просто е грехота да не останат в историята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 А ето го и самото оцеляло такси отблизо след инцидента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Сигурно му пишат акт за "несъобразена скорост" Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Еми няма много за разправяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Има много други. Аз лично в Хепи никога не ям суши. Най - доброто място според мен е Суши Шоп: http://sushi-shop.mreja.org/ На второ място са Суши Баркод: http://sushibarcode.com/ Има и други места на които предлагат, но все още не съм ги пробвал. Тези двете ми харесват много и нямат нищо общо с Хепи. То това 2-то било на няма и 10 минути пеша от нас. Ще взема да закарам жената да яде, че все ми говори колко и се ядяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 То това 2-то било на няма и 10 минути пеша от нас. Ще взема да закарам жената да яде, че все ми говори колко и се ядяло. Искаш ли да ти препоръчам да си направите сами сет? Тези които са готови, не са толкова добри . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Отоверен съм за предложения, че нищо не разбира, То жена ми повече ще яде, че тя е по рибата. Аз ще се пробвам да ми хареса ) Под сет, разбираш да си поръчаме "комбо" само че с наши искания от това толкова от онова толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Ники, действай https://gnupg.org/donate/index.html mIRCata по - късно днес или утре ще ти напиша няколко идеи за различни комбинации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Може ли и на мен...От доста време съм се наканил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 И аз се присъединявам . Ако искаш направо драсни в темата, за да не се занимаваш с ЛС-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 А защо не си направите направо тема за суши в кулинарната секция? Там даже вече има една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Защото това е най-спамърската тема и в нея всичко е позволено Взех си едни маслини с големината на топките ми - при всяко захапване инстинктивно се свивам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Взех си едни маслини с големината на топките ми - при всяко захапване инстинктивно се свивам Хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.