gado Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Аз викам да си спретнем едно кампанийно отстрелване на всичката политиканска сволоч, та после да тъгуваме примерно, само два-три дни в годината и останалото време да си гледаме добруването.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Два-три не е ли твърде много? Все пак сме заети хора и е трудно да се преструваме толкова дълго време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 За отстрелването съгласен, за тъгуването - може ли да го съкратим с минутка тъгуване на обяд няога? Примерно на всяка високосна година на 02.02? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Предлагам да тъгуваме за тях, когато имаме диария или запек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Още един Жельо Желев е починал вчера - създателя на Албена: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1390077 Егати, не предполагах, че има друг с такова име, а то не само че имало ами и 2мата в един и същи ден са починали... Ники, ти си тотално изперкал от червена параноя.... Да се беше сетил преди 20 години... Тогава всички бяха луднали на темата, а аз бях млад и само за жени си мислех.. Колкото повече минава времето - толкова повече почват да ме дразнят червените кратуни и понеже имам няколко бивши съученици такива (при това доста добри приятели бяхме) та се дразня допълнително. Единия галфон като разбрах, че с жена му редовно били гласували за Атака щях да припадна. Та като чуя за социализъм и комунизъм ми идва не да стрелям, ами собственоръчно да прегриза нечий гръклян... Аз викам да си спретнем едно кампанийно отстрелване на всичката политиканска сволоч, та после да тъгуваме примерно, само два-три дни в годината и останалото време да си гледаме добруването.... Да регистрираме една DMS кампания - хората да пращат SMS-и по 2лв единия за куршуми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 И без пари ще ги пуцам бе, Ники... На мои разноски. Дет се вика - Про боно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Бърз въпрос към тези които си правят луканки и бабеци - в момента суша едни на терасата ама гледам, че пекна слънце нали не е проблем малко сутрин да ги пече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Метни им едни вестници. Не е добре да ги нагрява, щот мазнината се разтапя и после червото става като гьон. Па и болести може да се завъдят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Бърз въпрос към тези които си правят луканки и бабеци - в момента суша едни на терасата ама гледам, че пекна слънце нали не е проблем малко сутрин да ги пече? Аз закачах на простора пред тях един чаршаф, и всичко е точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Мерси то днеска ги попече, ама не беше кой знае колко. Ще знам занапред Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Today's birthdaysNo members are celebrating a birthday today Форума нещо е развален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Отдавна е така. Може би от след ъпдейта към IPB 2 или 3, не помня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Форума нещо е развален. Иначе да си жив и здрав Много партита и хубави моменти п.п. Крайно време е една жена да си намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 От утре се почва car hunt. Набелязал съм си две, скоро може и да ви се поФаля Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ква марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Неконвенционална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Оф, аз от кога се оглеждам... И две изтървах - като съм в София - излезне далавера в Пловдив и я изтърва. Ся съм в Пловдив - излезна далавера в София и и нея изтървах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 И ние ходихме на лов за коли.Един приятел сега отиде в Германия и ще докара нещо edit:Дано да се задържи така времето,че ми се карат ски На Пампорово ще вали още през седмицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Которе, сам ли ще е? Ако е читав - да дам и аз поръчка Ти к'во стана, нали търкаляше едно CRV? Да не сдаде багажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 HR-V търкалям.Супер си е За сестра ми ще е колата.Спряха се на Honda Jazz Или Toyota Corolla Читав е Мисля,че не е сам и колата ще се качва на автовоз.Ще питам майка ми да даде номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 @Antares направо заръчвай тая http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-528i-essen/204260253.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=21&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=2000&transmissions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&readyToDrive=ONLY_READY_TO_DRIVE&noec=1и да приключваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Да, бива я. Ся остава да намерим кой да я докара Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 начи ... цитирам... "ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ъъъ.... Вие с Котора да не би да имате роднинска връзка? Напоследък започвате да звучите все по-еднакво..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ъм, ще си позволя да намекна, че нямаш особена идея за какво си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.