Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Боли ме за Болен! Просто наистина правят ревизия на местожителствата, затова питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Mоже би единственото хубаво нещо са тапите за контакти. Там ВИНАГИ е добре да си сигурен. Аз като малък тия тапи от контактите ги вадех и си играех като ги слагах и напасвах отново в контакта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Май някой е погнал арената, защото вече се казва arenabg.CH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Май някой е погнал арената, защото вече се казва arenabg.CH Старият адрес все още действа... http://arenabg.com/torrents/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Хм, одеве явно са правили нещо (профилактика може би). Както и да е. Вземи си ся тази песен. Посвещавам я на теб и твоите красиви уши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 .... Вземи си ся тази песен. Посвещавам я на теб и твоите красиви уши! Мерси за 'ушите' - и жена ми все така ме ласкае...ако реши ме остави, ще взема да се оженя за тебе, че вече съм свикнал с комплиментите за ушите и няма да усетя разликата... Не разбрах само за песента, какво да я правя? Да си я взема къде, пък и ако е лично за мене...ще трябва да й плащам авторски права, че да я ползвам...и т'ва "ся" не го разбрах също - добавил си погрешка едно "с" или просто така си пишеш "сега"...ама пък ако е второто, после би трябвало да напишеш "тая", щото изречението става по-благозвучно....абе изобщо...днес си ми много неясен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Мерси за 'ушите' - и жена ми все така ме ласкае...ако реши ме остави, ще взема да се оженя за тебе, че вече съм свикнал с комплиментите за ушите и няма да усетя разликата... Не разбрах само за песента, какво да я правя? Да си я взема къде, пък и ако е лично за мене...ще трябва да й плащам авторски права, че да я ползвам...и т'ва "ся" не го разбрах също - добавил си погрешка едно "с" или просто така си пишеш "сега"...ама пък ако е второто, би трябвало да напишеш "тая", щото изречението става по-благозвучно....абе изобщо...днес си ми много неясен... Кой ще е мамата и кой таткото? Не друго, ми в една евентуална, официална бъдеща кореспонденция с Вас, да знам как да се обръщам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ще теглим чоп...то безтуй по нормалния начин Сотбиса май няма да роди, та явно ще си осиновим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Аз като малък тия тапи от контактите ги вадех и си играех като ги слагах и напасвах отново в контакта... Както казах и в другата тема - има тапи и тапи. Боклуците падат и без да ги пипаш понякога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Па знаеш ли го... То тая днешна младеж както се е изтарикатила..., кат нищо може да те изненада и с близнета П.п. Тва беше към Пламен, а не към теб, Мисир с мисир.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ония с двата милиона змиорки на летището са ги пуснали в домашен арест...не че е толкова интересно, ама чак сега разбрах как се казвал единият от тях, само че поради домашното ми възпитание няма да го назова публично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ония с двата милиона змиорки на летището са ги пуснали в домашен арест...не че е толкова интересно, ама чак сега разбрах как се казвал единият от тях, само че поради домашното ми възпитание няма да го назова публично. Според мен това трябва да му е малкото име, познавам доста китайци носещи това име, като самите китайци май пишат първо фамилията. Не съм 100% сигурен, но китайците, които познавам с тези имена на английски си го изписват като собствено име (а може да има и такава фамилия, кой знае, китайска му работа). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Най-напред е фамилията при китайците и корейците, после собственото и бащиното. Това е заради дълбоко вкоренената в културата им почит към предците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Най-напред е фамилията при китайците и корейците, после собственото и бащиното. Това е заради дълбоко вкоренената в културата им почит към предците. Мдам, имаше нещо такова. Освен това нашите журналя нарочно го пишат с "й", заради търсения ефект, но самото име трябва да се изписва в българската транскрипция с "и". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 То и при японците е първо фамилията. Явно в онзи регион са така. Вече малзийци, филипинци и т.н май не са така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Умрял е Желю Желев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 На 79. И? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 На 79. И? Е ми...нищо, умрял е...а Атанас е номер едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 А бе, къде е бат Ицо, да не е верно изял Банннана, или се цупи на някого? Че нещо много замря тука от как го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Никой не го е наказвал - поведение на примадона явно - добре познато в нашите среди.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Не е вярно. В гимназията бях номер 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Умрял е Желю Желев. Какво съвпадение! На 1.02.2015 год. България "погребва" и тъжи официално за първия демократично избран Президент в своята история, който като учен документално е изследвал фашистката идеоплогия и аргументирано излага факти, които показват, че нацистката и комунистическата политически системи, не само нямат съществена разлика, но ако имат, те не са в полза на комунизма. Точно на тази дата преди 70 год. в името на народа са екзекутирани над 2000 българи, обявени от Народния съд за фашисти. За сравнение, в Нюрнберг, където международен трибунал съди истинските фашисти са издадени 12 смъртни присъди. Колко бавно се затварят раните на историческата несправедливост. 70 години по-късно последиците на този режим в българското общество са все още посевместни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ники, ти си тотално изперкал от червена параноя.... Да се беше сетил преди 20 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Преди е било Red Alert, сега е Russian alert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.