Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Луканка вече вземам много рядко. По-скоро сушеница - "Троянска" на КФМ. И тя не е перфектна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Хммм, нямал съм такива забележки до сега. Не го казвам за да спорим ами просто наистина само от тях взимам. Иначе каква взимаш, принципно не страдам от лоялност към някаква марка, интересува ме да няма боклуци вътре. Луканка вече вземам много рядко. По-скоро сушеница - "Троянска" на КФМ. И тя не е перфектна. Ето за това с Виден си ги правим, знаем какво има вътре и вкуса си е като едно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Кво те кара да мислиш, че аз не си правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Дам, стига човек да има място и време ... няма по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 В Лидл по-скъпите шоколади са супер.Има един вътре с бисквити OREO.Много е добър.От лидл си взех и термо бельо.Супер е за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Кво те кара да мислиш, че аз не си правя? Теб ко те кара да си мислиш, че аз си мисля, че не си правиш? Просто коментирате за купешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Дръгнем езиците, че глей кво е заспало. Аз бях много предубеден за едно лидълско термобельо - за работа на студено е ок, за спортове не съм го тествал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Дам, стига човек да има място и време ... няма по-добро. Време се намира, човека дето ги прави и в неделя работи, а балкон нямаш ли, за някоя друга бройка и на простора съм ги сушил Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Абе имам двор... Ама има едни космати зверове по него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Дигаш нависоко и с мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Тази вечер ще правя, че от бая време ми се бяха дояли. Купих необходимите продукти, сварих макароните, домързя ме да продължа нататък по рецептата и ги изядох със сирене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Купих необходимите продукти, сварих макароните, домързя ме да продължа нататък по рецептата и ги изядох със сирене ХАХАХАХА, защо ги вариш предварително, аз ги изсипвам в тавата, разбивам 4-5 яйца добавям 700-800мл мляко захар на око, и пакетче ванилия поливам ги и във фурната, те се сваряват и запичат след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Така пишеше в рецептата, никога не съм правил досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 На младенски рецептата е по-арна. Пробвай и макарони по флотски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Ти мож да пробваш вожа по анадолски..... Ай да ходим да наливаме! П.п. Може и след като пробваш вожата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Солените ми гъбясали копита да миришеш, Гадине! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 АХАХАХАХХА за малко да избухна в истеричен смях Младенски дай малко мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Днес положихме в земята дядо ми, един от най-уважаваните ми роднини. Беше ми най-мъчно да гледам баба ми, с която са изкарали 63 години заедно. Разбира се, местните медии, веднага изкопирани от 24 Гафа побързаха да скалъпят такава нелепа история, че... не знам, тия хора нямат капчица съвест. Да се чудиш, да беснееш ли, да плачеш ли... След политическия ни "елит", следващите за бесилото трябва да са журналистичните отпадъци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Кой брои журналистите за ора?Аз лека-полека се подреждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Днес положихме в земята дядо ми, един от най-уважаваните ми роднини. Беше ми най-мъчно да гледам баба ми, с която са изкарали 63 години заедно. Разбира се, местните медии, веднага изкопирани от 24 Гафа побързаха да скалъпят такава нелепа история, че... не знам, тия хора нямат капчица съвест. Да се чудиш, да беснееш ли, да плачеш ли... След политическия ни "елит", следващите за бесилото трябва да са журналистичните отпадъци... Бог да го прости. Дай Боже на всеки такъв дълъг брак. За другото - знам, че те е яд, ама едва ли има смисъл. Важното е ти и тези, в чийто живот е присъствал с добро, да го запомните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Младенски дай малко мезе Заповядай градски на гости, и по-смучещите съфорумци също сте поканени (тука дет си въртим моабета за шльоковицата) ще ядем и пием колкото можем да поемем и още толкова, днес взех и втората смяна на рибиците, този път по-малко 15кг утре ще ги осолявам и на другия ден в подправки и на терасата обесени. И ракия има, от 270л вече остана към 245л но има, не е като даняма, ябълкова ароматна като я пиеш мирише хем на пий пак, хем на дувар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Някой да е получавал честитка от военното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Днес положихме в земята дядо ми, един от най-уважаваните ми роднини. Беше ми най-мъчно да гледам баба ми, с която са изкарали 63 години заедно. Разбира се, местните медии, веднага изкопирани от 24 Гафа побързаха да скалъпят такава нелепа история, че... не знам, тия хора нямат капчица съвест. Да се чудиш, да беснееш ли, да плачеш ли... След политическия ни "елит", следващите за бесилото трябва да са журналистичните отпадъци... Лека му пръст, и Бог да го прости, запомни го, в най-щастливите му моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Някой да е получавал честитка от военното? Ти пък да не би да вярваш на делириумните брътвежи на Болен!?! Танасе! Да не би да си зобал родопски калмари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 По-скоро мЪденица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.