Mladenski Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Представянето на Windows 10 от преди няколко дена Windows а!?! Е що всички са с Aple Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Защото са заблудена журналя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Защото по-добър лаптоп от MacBook Pro за момента няма. Евентуално Lenovo X1 Carbon... но той е само 13" няма 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Защото по-добър лаптоп от MacBook Pro за момента няма. Евентуално Lenovo X1 Carbon... но той е само 13" няма 15 Почти си прав, но само ако си го ползваш с Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Я да продължа писаниците с вокса тук, че отидохме съвсем в офтопик Ами не. Не е на място тая с влака, защото е пълна тъпотия. Тълкуването ти на фразата е погрешно в случая.За това: "Моята приятелка може въобще да не ти хареса на теб, а за мен е перфектна." правилната заучена фраза е "- Всеки си има вкус. Казало кучето и си облизало задника."Проблема с ползването на такива фрази е, че са правене на вятър на устата без да имат абсолютно никакъв ефект. Повтарянето на едно и също нещо в случая го лишава от стойност. Може да се ползва заучена фраза, но не и такава, която всеки е чувал през живота си стотици пъти.Отговорка - Да. Мечта ми е да командвам, а и ми помага да си избивам натрупани комплекси. Затова и започнах да пиша пак във форума. Много негативна енергия ми се събра от самоосъждане и започна да ми се засилва депресията. Затова се върнах на това приятелско и слънчево място. Да си избия комплексите по перфектните и самовлюбени потребители. Живея в злобата си и ръчкането на психиката и настроението на околните ми доставя малкото удоволствие през сивият ми и еднообразен ден. Затова се заяждам с иначе толкова поучителните ти и индивидуално насочени съвети.От твоя страна е егоистично да не споделяш натрупаният житейски опит в този аспект от живота си. Трябва ти по-голяма аудитория. Издай книга най-добре. "666 крилати фрази за болно сърце." Те хората са интелигентни. Ще се сетят и самички.От сърце ти пожелавам никога да не гиполучаваш тия самоубийствени наклонности, които така или иначе не се придобиват, а те налягат. Да видиш как живота ти се срива пред очите ти. Може да пишеш на хората, които са изгубили работата си, близък човек и/или партньор и верни приятели в кратък срок от време. Кажи им ""Живота продължава", а да - и иди на психиатър щото си болен"" и давай напред с мисълта, че си помогнал. Peace out. WOW, ще знам да се допитвам до теб следващият път преди да използвам някоя фраза, можело да има по-подходяща. Да сложим и по едно Approved by woox ? Забелязваш ли, че първо беше в нападателна позиция, опитвайки се да ме поучаваш, а сега се държиш като ощипана мома ? Какви са тези глупости за комплекси и т.н. ? Да, чел съм ви споровете из форума и схващам на къде биеш, но аз лично да съм ти писал такива дивотии? Трябва да те разочаровам за самоубийствените настроения - не съм такъв човек. Или не може да бъдем различни ? И въобще от къде дойде това за самоубийствата? Някакъв тийн пише за "тежкият" си любовен живот, и вече заговорихме за самоубийства? Wtf dude ?!?! Изживяваше се като някаква drama queen ли ? Примера с хората претърпели трагедия е абсолютно грешен. Ситуацията няма нищо общо. Съвсем учтиво ще ти предложа да се успокоиш, а ако не можеш, насочи драматичните си избухвания към някой друг. И ако не си разбрал - нямам нужда от одобрението ти за да напиша нещо. Ще направиш услуга и на двама ни ако не правиш опити да ми затваряш устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 И ако не си разбрал - нямам нужда от одобрението ти за да напиша нещо. Ще направиш услуга и на двама ни ако не правиш опити да ми затваряш устата Не съм. Аз все пак ще си се опитвам да налагам собственото си мнение над останалите. Обясних защо. Крилата фраза - нямам. П.П. И drama queen го разбираш грешно като изказване, защото в контекста няма никаква връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Абе глдайте TLC бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 П.П. И drama queen го разбираш грешно като изказване, защото в контекста няма никаква връзка. Сериозно ? Ах, гаджето скъса с мен, какъв огромен проблем, ще си остана завинаги сам/сама, света свърши, няма причина да живея вече, блаблабла ... drama queen Ако все още не разбираш - urban dictionary Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Сериозно ? Ах, гаджето скъса с мен, какъв огромен проблем, ще си остана завинаги сам/сама, света свърши, няма причина да живея вече, блаблабла ... drama queen Ако все още не разбираш - urban dictionary Това вече е drama queen и пак не точно. Не виждам обаче как е вързано с "дискусията". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ъъъ.... WTF!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 баджанаци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Два трола се здърпаха и отече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 здърпаха Рийли? Днес времето беше почти пролетно. Радва ме и фактът, че денят се увеличава. Въобще - красота! На ви ся и поздрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Рийли? здърпаха се щот' са за'апаха с' зъби, сдърпват се момите дет' са скубят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Два трола се з дърпаха Рийли? А аз питам - къде е третия трол? Не питам "кой", щото на този въпрос в BG никой не ще да отговаря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Начи ако искат хората да се заяждат на лично нали, че съм на път да избухна, а вчера мноо боб ядох и нещата са .... взривоопасни Не стига, че трябва бат Ицо да чета, ами сега и тия двамата почнаха Ще се оплача на някой модератор да си влезне в ролята и тогава е видите вие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Е, Виден, ако е трезвен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Начи ако искат хората да се заяждат на лично нали, че съм на път да избухна, а вчера мноо боб ядох и нещата са .... взривоопасни Не стига, че трябва бат Ицо да чета, ами сега и тия двамата почнаха Ще се оплача на някой модератор да си влезне в ролята и тогава е видите вие... Кажи на мен, аз ги познавам. Може да не съм модератор и да модер(л)ирам на хората мненията, за да си избивам комплексите за малоценност, от това че са ме тормозели големите в училище, но имам връзки, с които си избивам комплексите, така че всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Рийли? Рийли!!! Аз пък щот днес съм много милитаристично настроен (за тва и черпих Танас с косми) и хич не ми е до лиготии. Мога да кажа на експерта по страдане след не добри обяснения в любов, а също така и на кандидат експерта, че най добрият начин да покажеш на една жена, че я обичаш е като и връчиш букет от метла, опакован в престилка и с чифт пантофи като панделка! Всичко останало са лигавщини и кришнарщини, пък който и квото ще да казва! Толкоз по въпроса от мен. Ай и от мен един... милитаристически поздрав https://www.youtube.com/watch?v=To1JTLtJC1w Начи ако искат хората да се заяждат на лично нали, че съм на път да избухна, а вчера мноо боб ядох и нещата са .... взривоопасни Не стига, че трябва бат Ицо да чета, ами сега и тия двамата почнаха Ще се оплача на някой модератор да си влезне в ролята и тогава е видите вие... Оплачи се ве, майна! То тук само на спам са го обърнали.... и на душевни сърбежи, мерени на телефони, антивирусни и прочее шитня.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Защото по-добър лаптоп от MacBook Pro за момента няма. Евентуално Lenovo X1 Carbon... но той е само 13" няма 15 Дядо, като отявлен ценител на качеството, ще те помоля да си кажеш мнението за ACER S7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ангеле(сотбиса) има 2 думи специално гледах в ГУГЪЛ !!! ама ти реши да се заядеш Ае яш един шотгъл у главътъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Галине, слуюиха се случки и затва само една игра направих, демонска паламарка да та ниже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Гномски орехчета да ядеш, Танасе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Запек с люто да те фане Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Специално ще ти го опаковам, та другия път с него да те черпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.