Curunir Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Подписа ми... е еманация на всичко най-добро, произведено от игралната индустрия: най-добрата RPG поредица, правена някога (феновета на Ultima или Final Fantasy да ме барат за куйрука), най-добрия 3D екшън, който изобщо може да се измисли и най-добрата fighting игра за каквато и да е платформа. Баси, защо имам толкова много ВКУС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 къде забрави халф-лайф ? е*ати тъпнята е сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Half Life (и 1, и 2) са прекрасни, но са one-shot deal. Колко пъти си ги преигравал? Много добре са направени, но липсват custom елементи. Doom има най-голямата активна фен-база, която произвежда ежеседмично нови нива, които отдавна са надхвърлили качеството на оригинала. По тоя начин получаваш приказка без край, никога не ти омръзва и получаваш още от същото, само че по-различно и все така динамично и касапско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Hmm kato sym na rabota pi6a pove4e vyv foruma otkolkoto kato sym vku6ti. Interesno, no fakt! Post Nomer 900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Нали! Гледам че и аз съм лъснал в топ 10-кята. Ужас. До 3 следобед - никакви постове, обещавам! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 не мога да се съглася халфа има хиляди модове като и левъли. Отделно, пичовете от сиера бълват експанжъни (опосинг форс, блу шифт, епизод 1/2...етц). А феновете си правят каквото си поискат. ЦС, team fortress и други дето в момента не ми идват наум, например А, забравихме и Thief - the best of the best за която все още се правят fans' missions. Под дуум визираш 1/2/3 ?Д2 беше първия ми геим през далечната 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Нали! Гледам че и аз съм лъснал в топ 10-кята. Ужас. До 3 следобед - никакви постове, обещавам! :ph34r: Lyje6! Btw minavam mi prez glavata, 4e Ford Ka e bezpodobno grozili6te, nema tolkova grozna kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Бах! "Маги" са пуснали едни разтворими "пролетни зеленчукови" супички в опаковка като 3в1 и са уникално вкусни! Особено когато нямаш време да обядваш навън. Много се забавлявам, когато по някаква случайност в паметта ми изплуват имена на политици, които съм чувала като съвсем мъничка. Преди малко се сетих за името "Шапошников" и след кратък гугъл - http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%...%B2%D0%B8%D1%87 А вчера ми напомниха за Биляна Плавшич Вие знаете ли ги, аааа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Щом е сърбойка, все е убаво! За протокола, Плавшич като име съм я чувал. Три часааа, три часаааа, постваааааам! Хамстер, няма да викаш, че лъжа! :ph34r: Terrible addiction [Edit] Хората ходят по въже, ти ходиш на стол, засрами се! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 E, dobre vyzdyrja se Qde mi se, iskam da idva 18 da hoda na stol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Де*ба колко ме е яд за Ботев Пловдив майна. Трябваше да бият , заслужаваха си го майна. Много ма е яд....Иначе като изключим че ме яд супер много , поне стана много хубав мач . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Бахти нафтата... 2.34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Всичко поскъпва вече . На края ще го караме на хляб и кисело мляко , а пенсионерите ще дишат въздух . Погледнете от положителната страна ... страната ни става все по-популярна и ни дават по чуждите новини постоянно ама това пак не води до нищо добро . п.п. Все пак говорят за корупцията и как се е разширила в България днес . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Искам да мога да се транспортирам до Пловдив, когато си поискам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Искам да мога да се транспортирам до Пловдив, когато си поискам... Купи си летяща метла...или килимче Няма страшно, той jozo ша та посещава, мобилен е все пак Де'еба искам вече стипендия... и да си зема физиката от раз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Купи си летяща метла...или килимче Няма страшно, той jozo ша та посещава, мобилен е все пак Де'еба искам вече стипендия... и да си зема физиката от раз... При Йорданов ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 При Йорданов ли? Еее аз не съм ТУ ВИХВП, при Панчев (не можах да намеря по-подходяща физиономийка за него) 43 теми, които излизат за 2 семестъра, всяка тема с по 6-7 формули Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Искам да мога да се транспортирам до Пловдив, когато си поискам... Метлата се развали ли? Ходи при джуджетата да ти я оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Искам да мога да се транспортирам до Пловдив, когато си поискам... Ай стига бе? Не думай... Аз пък искам да мога да го правя до където и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Еее аз не съм ТУ ВИХВП, при Панчев (не можах да намеря по-подходяща физиономийка за него)43 теми, които излизат за 2 семестъра, всяка тема с по 6-7 формули Явяваш се на конспект от 175 въпроса - поне по мое време беше толкова, и си готов. Не можеш ли да се прехвърлиш при Гарчева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Не ми се спи а трявба да дремна поне малко, понеже съм на работа от към 10 даречем. И се чудя ако заспя дали ще се събудя навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Метлата се развали ли?Ходи при джуджетата да ти я оправят Метлата се разпадна, прахосмукачката се развали, а няма парички нито за метла, нито за ремонт на прахосмукачката. Джуджета?!? Айде, стига бе За да не съм ОФФ : Така ми се хапват скариди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 За да не съм ОФФ : %me се търкаля под земята от смях. Възможно ли е в тази тема да има извънтемник (offtopic)? П.П. Аз искам вече да го пускат на пазара тоя телепорт. Че и аз искам от време на време да мога да си прескачам до Плд... Или да си накупя скролове за таун портал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 %me се търкаля под земята от смях. Възможно ли е в тази тема да има извънтемник (offtopic)?П.П. Аз искам вече да го пускат на пазара тоя телепорт. Че и аз искам от време на време да мога да си прескачам до Плд... Или да си накупя скролове за таун портал? Не мога да управлявам МПС => Нямам автомобил => Въртят ми се такива мисли в главата... Ако не бяха на лице първите две условия, нямаше да се оплаквам... Ако при тебе поне второто е налично, защо да не можеш да идваш до Пловдив често?!? Или с байка? (но с тия задръствания в София) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Rock, Paper, Scissors Shotgun! Bomb-a-dill! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.