kotora Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Продължавам напред Има още 2 бутилки домашно вино,които трябва да се изпият.Ма е доста силно Каберне+Мерло 50/50 Домашно ма човека прави 2 тона сяка година Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Нямам Бакарди.... Ще се прави Мохито с Руски Стандарт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Мхъм вчера пихме водка със някъв сок от касис.Тва влизаше доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Нищо подобно. Ако това беше така то в Тексас жив човек нямаше да е останал. Освен това защо всеки предполага, че оръжието ще бъде насочено срещу теб. То е повече от явно, дори за малките деца, че ако някой вече е извадил патлака и го е насочил срещу теб, то ако ти тепърва да тръгнеш да го вадиш - няма да успееш да го изпревариш. Работата е там, че хората не сме вълци единаци и винаги има и други хора наоколо. 1. Ами колко да иде - колкото има в пълнителя най-много. Съмнява ме някой да носи резервен, освен ако не отива на стрелбище. Поне измежду моите познати, които имат - нито един не носи резервен пълнител. Това оръжие се носи с цел самоотбрана, а не водене на война 2. ОК. Значи според теб психически нестабилните хора са повече от тези, които осъзнават какво правят? Я пак? Считаш, че 80% от хората ако им избият чивиите ще изтрепят половината квартал ли? Верно? 3. Никой не те кара ти да носиш оръжие, но помисли кой в момента има. И реално забраната какъв ефект има изобщо? Кой е възпрепятстван да се сдобие и ако случайно се сдобие какво може да му се случи? Т.е. какво е предвиденото наказание за това? Между другото в Германия преди Хитлер е било разрешено на населението да има оръжие. В Русия преди Сталин също. Хитлер по днешните стандарти си е направо "фешън" - пацифист (ужким - той е прокарал закона против свободната продажба на оръжие), защитник на животните, вегетарианец... Това, че ще има други хора наоколо въобще не означава, че някой от тях ще е въоръжен. В Америка като им е разрешено да носят оръжие да не би всичките да ходят препасани ? Не си представям офис служителите да ходят въоръжени например. Въпроса ти относно коя част от населението е преобладаваща - нормалните или психично болните, е и обясненито защо повечето хора не биха ходили въоръжени. Повечето хора се чувстват в безопасност, не живеем в Латинска Америка, по улиците ни не е нормално да се стреля - съответно защо бих мъкнал оръжие със себе си ? Излиза, че нормалните хора така или иначе не биха се възползвали от тази екстра, или по-голямата част от тях не би. Но на всички които искат да злоупотребят с оръжие ще им стане много по-лесно да се сдобият с такова. Прочетох и останалите мнения, и само мога да се радвам, че Младенски и Гадо са добре. Но това поне според мен са изолирани случаи. В крайна сметки дори сега, ако някой има желание би могъл да се сдобие с огнестрелно оръжие, но след доста по-сериозна проверка до колкото ми е известно. И хората които имат нужда от такова, поради една или друга причина - притежават. Но това е обосновано притежание, а не просто защото на някой му е скимнало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Мхъм вчера пихме водка със някъв сок от касис.Тва влизаше доста добре Пак като не е било ягодов сок Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 От няколко дена чета безброй всевъзможни претенции към карикатуристите - какво и как да правят. Аз някога натяквал ли съм, че искам читателят да е достатъчно интелигентен, добре подготвен и с чувство за хумор? Чак сега виждам тоя велик лаф на Комарницки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 ДОЖИВЯХ! Имам съдомиялна вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ай честито мързелуване.Само гадното е като трябва да я изпразваш edit:Ние имаме от 15 години миялна и да ти кажа по-добре е от на ръка.Реално ти с 60 градуса вода да искаш не можеш да си измиеш чиниите на ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Сега да не вземеш да плакнеш чиниите преди да ги слагаш в миялната Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ники, какво ти влияе толкова силно, почти фашистки напоследък? Що не идеш направо да застреляш Станишката? Само него ли бе? Баси ти ме подценяваш Аз захвана ли се с това ще гледам да си свърша работата докрай. Сега да не вземеш да плакнеш чиниите преди да ги слагаш в миялната Няма да е лошо да ги накисва преди да ги сложи с миялната. И да изхвърли кокалите от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Сега да не вземеш да плакнеш чиниите преди да ги слагаш в миялната Егати!!! Ся остава да започне да я прави тази грешка с изплакването, то после да не ми се обади за да му взема някой лев..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Кокалите е по-добре да ги хвърлиш Само е важно филтъра да го миеш на 3 дена по веднъж, че почва да миришИ. Няма ли най-после да свършат тези именни дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Доживях еМаг да ми върнат ДЕФЕКТЕН продукт БЕЗ да е отремонтиран... 15 дни над 30 дневния срок... ше пия една студена вода, ще пиша на Господари на Ефира и тва ... А одеве бях на имен ден... (обяд) ... майко туй домашно вино как влиза... неам думи... с жената почти опаткахме едно шише 2.5л (уж кротък обяд трябваше да е)... Водката с Касис е мнооо яко нещо.... докато не наредиш мозайката на терасата или в двора и видиш как всичко е оцветено в касис - поне 2 пъти за една вечер. Тогав авечее забравяш за касиса за поне година-две. Наздраве за Насковците, че днес черпят... ________________________П.П.- Няма такива уроди като шофьорите на БМВ и шофьорите от Смолян... особено по пътя за и от Пампорово. П.П.П. - Минах през Печелбаре... Чепеларе... без да ме глоби патрул .... П.П.П. - Трябва да си взема видерегистратор че само разни образи срещах по пътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 НАЗДРАВЕ! А ония горе в Балкана са абсолютно изперкали... Верно, че знаят всеки сант от пътя като пилот от Ф1 писта, но това си е жива психария... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Доживях еМаг да ми върнат ДЕФЕКТЕН продукт БЕЗ да е отремонтиран... 15 дни над 30 дневния срок... ше пия една студена вода, ще пиша на Господари на Ефира и тва ... А одеве бях на имен ден... (обяд) ... майко туй домашно вино как влиза... неам думи... с жената почти опаткахме едно шише 2.5л (уж кротък обяд трябваше да е)... Водката с Касис е мнооо яко нещо.... докато не наредиш мозайката на терасата или в двора и видиш как всичко е оцветено в касис - поне 2 пъти за една вечер. Тогав авечее забравяш за касиса за поне година-две. Наздраве за Насковците, че днес черпят... ________________________ П.П.- Няма такива уроди като шофьорите на БМВ и шофьорите от Смолян... особено по пътя за и от Пампорово. П.П.П. - Минах през Печелбаре... Чепеларе... без да ме глоби патрул .... П.П.П. - Трябва да си взема видерегистратор че само разни образи срещах по пътя. Класиката в жанра и последен писък на модата във вътрешния дизайн, Коста е винено червено, напръскано с кюфтета.... Питай Стоил и Виден ако не вярваш (или пък Даринка) А мен в Чепеларе или Хвойна никога дори не са ме и спирали, а не е като да не съм минавал дори и в моменти, когато движението дори е било отбито през КПП-то.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 В тоя ред на мисли - ГАЛИЦИН, КАКВО НАМЕРИХ !!!! 2010 - годината на Срещата.... Един Кебап одисей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Мноо вкусен изглежда някак си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Нямам Бакарди.... Ще се прави Мохито с Руски Стандарт! И що пиеш тревЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 И що пиеш тревЪ Щото е слабак, мани го Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 В тоя ред на мисли - ГАЛИЦИН, КАКВО НАМЕРИХ !!!! 2010 - годината на Срещата.... Един Кебап одисей! Ъъъ.... Говори с Весо.... Аз нищо не мога да кажа, дагоеа... Не Весо, де... Ама пък като се позамисла, що да не и него? Секси пич е все пак, а и никой не може да ме разнежи така, както той... П.п. Черешовата бира е ГАДНА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Уайлдър май отива към мач с Кличко. Това негро е канара. 201 санта и бицепс като глава ми. Един удар и ще ми правят 40-ка после. Ще е интересно да ги видим двамата, а аз дори не гледам бокс да го еВа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 От терасата се вижда стаята на една убаа комшийка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Доживях еМаг да ми върнат ДЕФЕКТЕН продукт БЕЗ да е отремонтиран... 15 дни над 30 дневния срок... ше пия една студена вода, ще пиша на Господари на Ефира и тва ... Ако ще правиш нещо, брой ме и мен. Имам две гаранционни карти с попълнен номер на артикул вместо сериен номер и малка кореспонденция с абсурдно некомпетентен отговор от тяхна страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 От терасата се вижда стаята на една убаа комшийка... Без снимки ни важи Коста за това се пие с мярка Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Доживях еМаг да ми върнат ДЕФЕКТЕН продукт БЕЗ да е отремонтиран... 15 дни над 30 дневния срок... ше пия една студена вода, ще пиша на Господари на Ефира и тва ... Ако ще правиш нещо, брой ме и мен. Имам две гаранционни карти с попълнен номер на артикул вместо сериен номер и малка кореспонденция с абсурдно некомпетентен отговор от тяхна страна. То вече писах на КЗП... Чакам отговор. На господарите днес мисля също да пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.