JDFU Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Закриват хит.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Логично беше. То нито реклами виждах(може би заради добавките), нито пари за сайтовете - та направо не знам как се издържаха. Но там като студенти си държахме 2-3 сайтчета далечната 2002-2003 Хубави времена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 И за какво се е ползвал hit.bg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Безплатен хостинг. Преди 10-15 години беше супер. 15 години за 0ст и още седят страничките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Днес е някъв късметлийски ден. Обадиха ми се, че утре съм на интервю в Ментел, намерихме си апартамент 3 стаи + голяма кухня, 2 тераси на добро място за 440лв... Ся остава само да вземат малката обратно на ясла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 То това май ще ти е най-големия проблем в София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Кой знае... Сега един нормален диван да си намерим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Не пренесохте ли багажа в Хасково. Нали търсеше някакъв транспорт? Или го разпродадохте преди тръгването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Големите неща(спалнята специално) оставихме в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Спaлните в икеа са евтини Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Днес както си играя World of Tanks и в една от битките като се завихри един луд скандал на тема атентата в Париж... Направо не можах да повярвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 AJAJJAJAJAJAJA Не играеш правилната игра В WT има руснаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Има и то доста...но какво са се лютили по тоя атентат. Не са били те ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Хахах блокирали са ми МАК адреса. Идиоти, аз съм под Уиндоус . https://www.youtube.com/watch?v=6SiFg75tlAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 ЧРД на жена ми, да е жива и здрава, все така весела и засмяна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Продължавам от другата тема, че там става много спам... Къде са тези 15 годишни панелки? Аз за такива не се сещам. Най - новите за които знам, вече са на по 20+ години. Честно казано това би ми било последен избор като място за живеене. И на 20 да са, пак ми изглеждат по-добре направени и по-просторни от 90% от новото строителство. Останалите 10% - там е ебаси цифроманията...и то за гол апартамент, само на замазка. Тристаен, поне 65 квадрата реална жилищна площ, за около 35k еврака няма ново строителство (Едит: от северната страна на Марица! Такива квартали, дето искат винетка - не ми трябват). До колко си заслужава да дам още 10 отгоре, като тея 10 горе-долу ще ми стигнат да оправя и обзаведа апартамент на 20 години... И новото строителство не е цвете за мирисане. До сега не съм попаднал на качествено построено и изпълнено. Именно! Най-пресният ми пример е комплексите Оазис - отврат от всякъде. Лъжат хората с ниски цени, които реално не са толкова ниски... Галя, честито ти рожден ден. Жива и здрава да си! А на Жоро му пожелавам много да го слушат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Е то който си иска си прави реалната цена за реалната площ. Но който иска изгодна покупка - Тракия. Има редовен транспорт до града Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Като оставим настрана местоположението, другите компоненти в цената на жилищата могат много да варират. Особено извън таргета "възможно най-евтино", който е 95% в БГ предвид доходите на хората. Малко мръдне ли се от тази ценова група у нас, вече липсва достатъчно предлагане, за да може да се регулират цените на материалите и нещата бързо почват да хвърчат в космоса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 И на 20 да са, пак ми изглеждат по-добре направени и по-просторни от 90% от новото строителство. Останалите 10% - там е ебаси цифроманията...и то за гол апартамент, само на замазка. Тристаен, поне 65 квадрата реална жилищна площ, за около 35k еврака няма ново строителство (Едит: от северната страна на Марица! Такива квартали, дето искат винетка - не ми трябват). До колко си заслужава да дам още 10 отгоре, като тея 10 горе-долу ще ми стигнат да оправя и обзаведа апартамент на 20 години...Ти направо искаш да ти го подарят, че даже и пари на ръка да ти дадат. Хубавите неща са скъпи. Аз закупих няколко имота наскоро. Имам доста отстъпки от цената и пак е по - висока от споменатата от теб. Намира се и ново качествено строителство, но не е много масово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 http://www.novini.bg/gallery/1876-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6-%D1%81-bmw-%D1%81%D0%B5-%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BB-%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0.htmlСметни.Целия двигател се е откъснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Да бе, искам...за 45 има напълно обзаведени, под 10 годишни апартаменти... Казвам около 35 - може и 38 ако има смисъл. А и новото, качествено строителство колко струва? Ако може, дай някаква ориентировъчна цена на квадрат на ЛС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 http://www.novini.bg/gallery/1876-младеж-с-bmw-се-хвърли-от-моста-в-квартал-захарна-фабрика.htmlСметни.Целия двигател се е откъснал. Оказа се, че момечето ми е съсед в София... в един вход живеем. Снощи разбах от съседи, приятелката му е добре, спасило я това, че не е носела колан. Къде са тези 15 годишни панелки? Аз за такива не се сещам. Най - новите за които знам, вече са на по 20+ години. Честно казано това би ми било последен избор като място за живеене. Миналата година септември си купихме с жената. Оказа се, че това е най-новия панелен блок пуснат в София - 1999 година. Проетките разбира се са от онези времена Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Да бе, искам...за 45 има напълно обзаведени, под 10 годишни апартаменти... Казвам около 35 - може и 38 ако има смисъл. А и новото, качествено строителство колко струва? Ако може, дай някаква ориентировъчна цена на квадрат на ЛС? Свестните имоти са около 500-600 евро и нагоре до към 800 за квадрат. Говоря за такива в Мараша, защото други не съм гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Свестните имоти са около 500-600 евро и нагоре до към 800 за квадрат. Говоря за такива в Мараша, защото други не съм гледал. Мда което за Пловдив извинявай е безумна цена... Като онзи кирлив уж луксозен комплекс на пещерняците зад Планет 750 евра на квадрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.