rargirov Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Събирай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Че кой ша пий пикня, то като патоки на градус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Пикая ракия. Златен си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Не съм бе, не съм златен... На един приятел-комшия оня ден му се родиха близнаци, скоро брат му ша женим за моя братовчедка... Та само аз предоставих 30 кила ракия и 20кила мръвки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Че кой ша пий пикня, то като патоки на градус. Не бе, събирай и в преварката, ще изкараш някое килце скоросмъртница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Изгресили сте от злесия... Само това ще ви кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Изгресили сте от злесия... Само това ще ви кажа. Що ве? Само не знам с какъв аромат ще е!??! ама аз имам на ябълка, лимон, пък и малко стафиди да обърнат вкуса и ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Трябва ми някой, който да ми обясни базовите положения с оптичната връзка - как се поставя, проблеми, рязане под прав ъгъл и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Трябва ми някой, който да ми обясни базовите положения с оптичната връзка - как се поставя, проблеми, рязане под прав ъгъл и прочие. В тубата е пълно с клипове, търси за fiber optic cable splicing/terminating. Всичко зависи от използваните компоненти, има нови технологии, които са доста лесни за използване, като например показания конектор за терминиране в този клип. https://www.youtube.com/watch?v=SthwoIDprrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Очаквам в секцията за игрите Технологичния да отвори теми "Най-добра игра за клавиатура", "най-добра плетка за три куки", "вестниците с най-добрите Судоци"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Благодаря...Ама ше изчакатам да изтрезеня, че нещо не обяснявам кат ората, кво ми трябва... Теорията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Очаквам в секцията за игрите Технологичния да отвори теми "Най-добра игра за клавиатура", "най-добра плетка за три куки", "вестниците с най-добрите Судоци"... Дори по два пъти! Даже вече е почнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 ИЗтрезнях... Няккак... #ЯВаня Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Трябва ми някой, който да ми обясни базовите положения с оптичната връзка - как се поставя, проблеми, рязане под прав ъгъл и прочие. каква точно оптична връзка? стъклени или пластмасови влакна? информация ли ще носят или осветление? питай на ЛС ако искаш. освен рекламни клипове на основните производители на апаратура в тубата, има инфо и във википедията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 ИЗтрезнях... Няккак... #ЯВаня Сигурен ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Сигурен ли си? Тии... Намери ли си? П.п. ФАШИСТ! ФАШИСТ! ФАШИСТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Наско добре се е олял с ракия, ама ти май някаква газ си пийнал ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Благодаря...Ама ше изчакатам да изтрезеня, че нещо не обяснявам кат ората, кво ми трябва... Теорията... Теория пък колкото искаш, макар и повечето неща да са на популярно ниво. Ето ти нещо като за старт от Корнинг, които са измислили далаверата с оптичния кабел преди повече от 40 години. https://www.youtube.com/watch?v=N_kA8EpCUQo Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Дано е някакъв голям седан след 2007ма. Тц. Ще е ендуро на две колелета Само аз ли като се напия не пиша във форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Абе с две думи, ако ме викнат на работа в Мегалайнян/Ментел има някакъв входящ тест, дето питат кво е TCP/IP, рутер, суич, базови неща за лан, оптична връзка, ей такива неща. Повечето от нещата ги знам, ама за оптичната се сетих, че знам само принципа на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Само аз ли като се напия не пиша във форума? Ти к'ъв форОмист си?! При достигането на 0.50 промила - трябва задължително да си на линия и колкото по-големи глупости пишеш - толкова по-голям ти е e-пениса. П.П. Кантара ми е неблагодарно копеле! Аз му купувам батерии, храня го, той ми казва, че съм дебел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Кантарът ти е пич, тък като. въпреки че го подкупваш, той ти казва истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Очаквах доста повече от DHL, но все пак имаме едно добро начало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 За какво DHL все пак са по-добре от еконт и другите български фирми Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Тук не става въпрос за пращане на пликче, младеж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.