Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Весо, лепи громе мой, вясвай се по-често, че тука само Младен ми остана утеха.... Сите п%$€§ са станалЕ!

.... :effemine2:

П.п. Подсос....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пишката ти е увиснала

Редовно ли проверяваш какво е положението :effemine3:  ?

Няма как иначе да си запознат с положението на Гадо-вата пишка ;) ;) :)

Как кво! Пишката ти е увиснала, станал си лайк.... Такива работи...  :laughing:

Поразително добре си запознат със състоянието на пишката ми, Видене..... :))

Ама ти всичко ще си кажеш...  лаком палавник, такъв....

Мдаа, Форда го оженихме, чудя се дали да не последва подобна операция с едно БМВ 2010, 3та серия. Обаче там частите са...цифромания. От дуга страна 5500 е много примамлива цена. Пу да го еВа.

Аре...

И дано новата седмица донесе на всекиго квот му липсва... На Стефчо еФтини части за баварката, на Виден не увиснала пишка, а на тия дет не са ходили в казармата... нищо, щот там щетата е тотална...

А бе цензурата никога не е напускала териториторията на тази утрепана страна.Този линк беше премахнат заедно със следващите го 3-4 мнения от един много голям бг форум.

http://bgnews.me/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B8-15-%D1%81%D1%80%D1%8A%D0%B1%D1%81%D0%BA/

Аха, съгласен съм, че е наказание 200к на година с хонда... и те подкрепям че по-добре да си вземе БМВ

Да де ма на бмв-то няма само масло да му сменяш за 260к ;) И ще роди дооста по-рано

Ае не ми разправяй приказки от пред блока ;)

В тия USA форуми има доволно примери за разни пикапчета милионници и т.н. ... разни марки... ФОРД, Шеви ... ала-бала... Волво някво ...

Да не говорим пък кви са тия случаи по 800к мили .... и на сайта на Мобил1 има разни клипове с разни Акорди ли кво беше ... рекордьори... 

http://www.autonet.ca/en/2014/02/28/10-cars-that-have-traveled-over-15-million-miles

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...