kopche Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (Бонус за всеки, който познае филма) Конан Губернатора ееее превариха ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Smu4at mi se bonbonki Solano qgoda i smetana mmmmmmmmmmmm. Ma nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Хамстера получава бисквитка, Копчето получава мъмрене, че се шегува с Арнолд! :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Тва не са ли тия за отслабването? ХХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ne be. Ne se otslabva ot tqh. Ne se pylnee Ama sa mega vkusni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Преди малко за първи път видях хубава американка. Само дето когато се вгледах по - добре на униформата и пишеше Гонзалес. Няма да го броя явно. За 2 години още не съм видял някоя дето да мяса на нещо. Че какво му е на Gonzalez? Съвсем нормално име. Щатите са емигрантска държава, имена от всякакъв произход са нормални. Ако чакаш само английски, не е честно. Където живея аз, почти всички имена са немски примерно...или испански. Пък и чакай хубавите жени да са в армията. Пък то има. Даже и покрай мен, а то Midwest-ът хич не се слави с хубавите си жени, има хубави. Пък да не говорим, дето се слави... Толкова е шарено, че всичко може да се намери. Виж в армията е друго...там са army strong, дето казват тук по рекламите...за хубост никой и не споменава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Че какво му е на Gonzalez? Съвсем нормално име. Щатите са емигрантска държава, имена от всякакъв произход са нормални. Ако чакаш само английски, не е честно. Където живея аз, почти всички имена са немски примерно...или испански. Пък и чакай хубавите жени да са в армията. Пък то има. Даже и покрай мен, а то Midwest-ът хич не се слави с хубавите си жени, има хубави. Пък да не говорим, дето се слави... Толкова е шарено, че всичко може да се намери. Виж в армията е друго...там са army strong, дето казват тук по рекламите...за хубост никой и не споменава. Никъде не съм казал че очаквам да видя някакви перфектни в армията. От всички други нации има такива които да са поне симпатични. Поне в тези в които има жени. Сега като се замисля в турската армия не съм видял нито една жена. Както и да е. Знам че са емигрантска държава. Най - ми харесва как на етикетите на всичките им стоки надписите са на английски и испански . Не ми схвана идеята, но няма значение. Няма смисъл да се спори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Пхаха, четох досега Националната класификация на професиите и длъжностите и щях да почина от смях и опулване: Аргончик Боргвергист Вдевач Велосипедист Девиатор Ецер Издирвач на адреси Метранпаж Нотам Опушвач Пилозъбчик Какви са тия хора??? Особено ме изкефи, че карането на колело е професия като секретарката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Боргвергистът изверг, който се гаври с боргове ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Мдам - НКПД-то е биг фън... Още по-фън е CN8 номенклатурата... извадка: 0202 Меса от животни от рода на едрия рогат добитък, замразени 0202 10 00 Цели или половин трупове 0202 20 Други необезкостени разфасовки 0202 20 10 Компенсирани четвъртинки 0202 20 30 Предни четвъртинки, разфасовани или неразфасовани 0202 20 50 Задни четвъртинки, разфасовани или неразфасовани 0202 20 90 Други 0202 30 Обезкостени 0202 30 10 Предни четвъртинки, цели или нарязани максимум на пет парчета, като всяка предна четвъртинка е замразена поотделно; „компенсирани” четвъртинки, замразени на два блока, единият от които съдържа предната четвъртинка, цяла или нарязана на максимум пет парчета, а другият — задната четвъртинка без филето, в едно цяло парче 0202 30 50 Разфасовки от предни четвъртинки и от гърди, наречени „австралийски” Или 4401 Дърва за горене под формата на трупчета, цепеници, клони, снопчета или подобни форми; дървен материал на плочки или частици; дървени стърготини, отпадъци и остатъци, дори агломерирани под формата на трупчета, брикети, топчета или в подобни форми 4401 30 Дървени стърготини, отпадъци и остатъци, дори агломерирани под формата на трупчета, брикети, топчета или в подобни форми 4402 Дървени въглища (включително въглищата от черупки или костилки), дори агломерирани 4403 Необработен дървен материал, дори обелен, със или без беловина, двустранно или четиристранно грубо издялан, с приблизителна форма на квадрат или правоъгълник 4403 10 00 Обработен с боя, креозот или други консерванти 4403 20 11 Напречно нарязан, необелен дървен материал Огромна е, иначе да ви я постна цялата да се попилеете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Стига с тая номенклатура! 45 години стигат! Аз паля към къщи, стига толкоз за днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 CN8 е идеална за рап-иране върху нея... ако бях един рапър къф речитатив щях да издъня, Ъпсурд ряпа да рупат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 куцо киоро и сакато почна да "разбира" от photoshop... конкретен пример: Аз(А) и съседката(С) (С) Тошо чай да те питам нещо (А) Питай (С) Утре или други ден ще ми вземат компютър ае да дойдеш да ми сложиш Photoshop-a (А) ок (В главата ми) Ти тоя Photoshop освен да си мажеш снимките във 348957 сайтове за запознанства за друго няма да го ползваш. Но от друга страна ще спре да кара мен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Инсталвам си Уефа Евро 08...Хайде на европейското...але але !!! To се оказа егати пумията, въобще съжелявам, че съм чувал за ЕА и ФИФА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Готина песничка : Stella Kalatzi - Μη μ`αφηνεις μονη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ще си купувам-реших се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Айде, жената подпали! Жена, недей пали така бе! И недей да обясняваш как ще си намираме време, щото такова време ще си намеря, че ще цъкам два свободни дни и ще ти обръщам минимално внимание и ти ще побеснееш и ще започнеш да ми налиташ на бой Е те тва е жената, вместо да каже някоя блага дума, да те успокои, тя само се кара! Малкото Гестапо! Голямото Гестапо е майка ми, естествено! Тихоооооооо! То и аз играя от време навреме! Какво се оплакваш! А това, че ти не знаеш кога да спреш е друго! А, че ще те бия - то спор няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Айде темата отново се превърна в любовен чат баси сапунката :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 чао ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Минава ми през главата лозунга на ГДБОП теам какъв трябва да бъде по сайтовете след промените в закона . Вашата поща достига до вас благодарение на ГДБОП теам ... съдържанието от писмото ви е одобрено и ние ви благодарим за споделянето на тази ценна информация с нас . Пожелаваме ви приятен ден , подпис: ГДБОП теам и корумпирани министри оод за едно открито бъдеще . п.п. Трябва да си направят и мобилен оператор за да си подслушват хората без проблеми на невероятно ниски тарифи с новият план ГДБОП и заподозряни ама ги е срам да си признаят колко нагли стават просто . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 чао виИво, как да го разбираме това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Goooooooooooood moooooooooooooorning, Vietnam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Good morning to all you motherfuckin notty-headed niggas [Edit] Scorp - tot [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Btw ne6to mi padat si4ki pantaloni. Ako prodyljavam taka 6te se stopq. Tva rabotata mnogo otslabva mani fintesi mitnesi. Jeni! Rabotete pove4e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Що ли взе да ми втръсва?!?!?? Мога ли да му тегла майните на всичко и да откъртя едно айляче Айде още малко напън, пък после ще го мислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.