Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ангеле, престани да мислиш различно! Съгласи се с всичко, признай казармата за манна небесна и източника на всички земна блага и добродетели, и престани да разпространяваш ереси! Че току виж са дошли с калашниците и за теб.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пешо, да те уредя с мощен багер или ще се справиш достатъчно добре и сам?

В засилен процес на търсене съм. Но ако си изпаднал в такъв алтруизъм - няма да откажа един такъв подарък. Предполагам, че дори и за скрап ще взема нелоши пари за един багер.

Да! РУбладжия съм и се гордея с тоя факт!!!

П.п. А котката ми е пънкарка, щот сега с потрес я наблюдавам как прави пого из хола под звуците на надутите до дупка -

The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid

Ангеле, престани да мислиш различно! Съгласи се с всичко, признай казармата за манна небесна и източника на всички земна блага и добродетели, и престани да разпространяваш ереси! Че току виж са дошли с калашниците и за теб.

Съжалявам! Няма да се повтори!

И според теб и зелника, който си чел, за да е на ясно със себе си човек и да знае точно какво иска той трябва да е..... Как беше? А..., да!

За пореден път - неразбрал. :(

Всички сте покъртително тъпи и най-вече хипарите, дет не са ходили в казармата!

Както и модните гурута, които четат, ама без да знаят кво, пък после пишат така, че уж да не им личи, колко точно са смотани ;)

Не знам дали си пил мохито или нечии съчинения... Но пък като те знам, че пиеш оная кочова урина Корона... Така или иначе на вкус и на цвет товарищи нет.  

Сега с тази тема

Mod, Tuning & Overclock

правите сериозна конкуренция на хардуеърбг. :lol:

Особено с такива нестандартни хрумвания компютър потопен в аквариум.

Не знам, брат, ама е по-тежко от семките - почна ли, спиране няма.. Това ако съм някъде в Куба на плажа сигурно по цял ден ще го люскам....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Мисля си, че ако това се беше случило в Тексас където всеки втори носи патлак жертвите щяха да са далече по-малко, но пък измежду тях щяха да са бабаитите с калашниците. Ама така - като е забранено носенето на оръжие от нормалните свестни хора, а с него само изроди могат да се снабдят...

Мисля си, че ако това се беше случило в Тексас където всеки втори носи патлак жертвите щяха да са далече по-малко, но пък измежду тях щяха да са бабаитите с калашниците. Ама така - като е забранено носенето на оръжие от нормалните свестни хора, а с него само изроди могат да се снабдят...

Ти май не го премисли това преди да го напишеш...

Аз разбрах какво имаше предвид, но какво мислиш, ще се случи ако се разреши свободното носене на оръжие в България?

Който ще пробва "потопено" PC, това може да му е от полза: https://www.youtube.com/watch?v=2V06LLTNxc4. Има 4 части.

Един вид както си и знаех - сглоби ли се това - не се бара повече... 

И още нещо - само американец може да пита дали може да се пуснат риби вътре...  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

Аз разбрах какво имаше предвид, но какво мислиш, ще се случи ако се разреши свободното носене на оръжие в България?

Само хубави неща. Разрешаването да се носи оръжие означава, че свестни хора биха имали. Докато сега само изродите имат защото не им пука от законите. Ето това е разликата. Аз не бих носил оръжие нормално, но нямам против моите приятели да имат именно защото са ми приятели и им имам доверие. При подобни случки могат да гръмнат 1-2ма след това поне 5ма ще извадят оръжие и ще ги запукат обратно.

Ще умрат доста политици :D

ИМЕННО! То всъщност именно тези, коуто са на власт и се страхуват, че народа няма да му хареса това, което прави, правят всичко възможно да разоръжат обикновенния гражданин за да може единствено контролираните от тях войски/полиция и т.н. да имат надмощие. Защото при евентуално размирици ако започнат да се стрелят едни-други - то тези които са повече лесно ще вземат надмощие.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...