Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз и не съм искал да емигрирам. Смятам, че в България имам точно същите шансове, както и навън. С тази разлика, че навън винаги оставам скапан емигрант.

CoreMC Gen3: 2 * Xeon 8-core processors / 768GB RAM / 20TB HD (+1TB SSD) / 3 * NVidia quadro 6000

https://www.musiccomputing.com/store/product.php?productid=17693

верно 55 хилки ама каква машина... потекоха ли ви лигите, а?

10911354_10203166479139017_9118922285070

Само едно не разбрах как от 9х32GB RAM станаха 768GB не са ли 288GB RAM-ец

EDIT: Ахааааа, сега след като отворих линка разбрах, само до там ти е стигнал скрийн-шота  :)  :punk

Ето това е гъзария: https://xforma.com/mbx_mkii/ (кутия за 1200 $), даже направо си е компютърна еротика :)

Е това кърти, невероятно е, и ме навежда на някои идеи  :woot

Стефчо в Пловдив в една фирма търсат Junior QA връщай са ;) Опит не се иска много.Тряа да знаеш основните работи.

Стефчо в Пловдив в една фирма търсат Junior QA връщай са ;) Опит не се иска много.Тряа да знаеш основните работи.

Не ми пали фитилите. Искаше да чуеш ония лаф за небето. Няма нищо особено. Заставащ между 5 мадами и им казваш: Коя от вас кукли знае какво иска, как го иска и кога го иска. Moжа допълниш, че ако някоя знае отгворите на тия фундаментални въпроси ще и свалиш небето в краката.  После чакаш да ти се разсърдят всичките. Няма да чакаш много около 3 до 5 секунди :D

Уви, днес тази карикатура става по-актуална. Мир на праха на загиналите... Никой няма право да налага такава цензура...

<ирония>

Я, да ги триеш тия карикатури, че.... :throw:

</ирония>

Жалко, наистина... 21 век правото на силата управлява света, а не силата на правото :(

Уви, днес тази карикатура става по-актуална. Мир на праха на загиналите... Никой няма право да налага такава цензура...

Един джихадист е точно такъв. Само дето въпросните индивиди в Париж, явно не са отявлени джихадисти. Ако бяха, нямаше да бягат, а щяха да се гръмнат/бият до последно - нали ще влезнат в рая, защо да се дърпат? Та е мътна работат в тази ситуация за мен. По-скоро е някакво напомняне на Франция за нещо.

Всъщност им е шамар по вратните жили, ама те няма да го приемат като такъв, ами ще решат, че е я по-силен порив на вятъра, я нечия лоша представа за добра шега... И ще е все така, докато живеят с мисълта, че всяка черна, чалмосана, или чалмосана черна маймуна е по-човек и следователно има повече човешки права в държавата им, от колкото който и да било европеец.

Готов ли си да изгубиш пари?

Човешката природа няма как да е по-различна точно при теб, Стефан. :) Може на нешо по-малко да се хванем на бас ако искаш, но това е нещо недоказуемо...

Ангеле, в наше село имаме една такава приказка: "Като не познаваш хората в село, няма да приказваш за тях." Стефчо добре знае какво иска, но пък това дето го иска хич не му е време още. Малко впряга каруцата пред коня. Подозирам, че е под чуждо влияние, но той си знае. Сега най-важното и единствено съществено за него е да устиска читав до получаване на американски паспорт. След това Пунта Кана или Планета Пайнер - той да си решава.

=============================

Обявявам днес за MOHITO DAY!  :devil  

Ангеле, в наше село имаме една такава приказка: "Като не познаваш хората в село, няма да приказваш за тях." Стефчо добре знае какво иска, но пък това дето го иска хич не му е време още. Малко впряга каруцата пред коня. Подозирам, че е под чуждо влияние, но той си знае. Сега най-важното и единствено съществено за него е да устиска читав до получаване на американски паспорт. След това Пунта Кана или Планета Пайнер - той да си решава.  

Чудесно. Добре, че не съм от вашето село. Аз не се и съмнявам, че той знае какво иска на този етап от живота си, но прочети по-добре края на изречението в пост #86144, че ми писна да се повтарям постоянно.

Четох една статия в журнал за психология скоро, която разискваше точно този въпрос и имаше приложени научни изследвания, правени с реални хора. Процентите бяха нещо от рода на 80 срещу 20. Във вашето село сигурно още не са я чели. Не вярвам Стефчо да е точно от тези 20%.

Че кво му е на Стефчо, бе!?! Твърде елементарен ти се струва за да е от тези двадесет процента ли?

Ами не знам, просто така предположих. Тия 20% бяха предимно някакви социопати, комплексари, хора с ниски очаквания от всичко, липса на амбиция и желание за личностно развитие и т.н. Общо взето, разни такива, които са се предали вече.

На мен не ми изглежда от тия хора, но щом вие казвате....може и по-добре да го познавате.

Ами не знам, просто така предположих. Тия 20% бяха предимно някакви социопати, комплексари, хора с ниски очаквания от всичко, липса на амбиция и желание за личностно развитие и т.н. Общо взето, разни такива, които са се предали вече.

На мен не ми изглежда от тия хора, но щом вие казвате....може и по-добре да го познавате.

И според теб и зелника, който си чел, за да е на ясно със себе си човек и да знае точно какво иска той трябва да е..... Как беше? А..., да!

някакви социопати, комплексари, хора с ниски очаквания от всичко, липса на амбиция и желание за личностно развитие и т.н. Общо взето, разни такива, които са се предали вече.

Молим ти се, Ангел! Спри да доказваш, че си далеч по-глупав от очакванията ни.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...