Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Планети бол. Ама не е същата атмосферата...

Не знам ама аз само HD имам. Преди и SD имаше май. Не, че съм я гледал някога :)

Хахахахахах :rofl: :lol: :lol: :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Баси, май започна да ми се разваля първото ССД след 2 години и половина работа :)
Симптомите са - като копирам нещо, където и да е на C, не го виждам, освен ако не дам рефреш, като цъкна My Computer и понякога много ми се бави. Май, май, нещата си отиват към бой :D

Ш'съ сетите вие кви дъски сте гризнали - един по един  :grin:

В този ред на мисли, Ангеле мой, почнал съм тука да заделям едни пари за машина, че е грях FARCRY 4 LE да го гледам на рафта. Мисля да взема топ машина. Да не чувам за AMD и ATI. Интересува ме единствено интелска машина NVIDIA.  

За първи път през живота си пия Тичърс и нещо не съм особено очарован. В Карфура е на промоция на 9.99 лв. Ама аз по принцип не обичам много уиски и затова не съм мерило за вкус. Да живее водочката. 

Ш'съ сетите вие кви дъски сте гризнали - един по един  :grin:

В този ред на мисли, Ангеле мой, почнал съм тука да заделям едни пари за машина, че е грях FARCRY 4 LE да го гледам на рафта. Мисля да взема топ машина. Да не чувам за AMD и ATI. Интересува ме единствено интелска машина NVIDIA.  

Ти луд ли си. Сега го чакам да изфиряса напълно и си взимам ново. Чиста работа :)

Колкото до новата машина - може да продължим на лично. Кажи ми какви пари, какво г/д ще правиш и ще измислим нещо. И пак ти казвам - грешка правиш, че не искаш АМД, ама ти си знаеш...

Да живее водочката. 

АМИН. От моята компания само аз пия :)

За първи път през живота си пия Тичърс и нещо не съм особено очарован. В Карфура е на промоция на 9.99 лв. Ама аз по принцип не обичам много уиски и затова не съм мерило за вкус. Да живее водочката.

Уиски, хубаво под 60лв няма. Евентуално черното джони става за напиване, но не бих го нарекъл хубаво уиски. Прилично в най-добрия случай

Уиски, хубаво под 60лв няма. Евентуално черното джони става за напиване, но не бих го нарекъл хубаво уиски. Прилично в най-добрия случай

Не знам...сигурно и от 100 лв. уиски да ми сипеш най-вероятно пак няма да го оценя. Просто самия вкус на тази напитка никога не ми е понасял. Всъщност веднъж пих едно канадско (мисля, че беше кленово) уиски, което не беше лошо. Ама аз съм си прост метъл и пия основно водочка  :santa:

EDIT: Забравих да кажа, че съм и рубладжия.

Не знам...сигурно и от 100 лв. уиски да ми сипеш най-вероятно пак няма да го оценя. Просто самия вкус на тази напитка никога не ми е понасял. Всъщност веднъж пих едно канадско (мисля, че беше кленово) уиски, което не беше лошо. Ама аз съм си прост метъл и пия основно водочка  :santa:

Няма и как да ти понася уиски от 10лв защото е гадно. Всяка ракия е по-хубава от такова уиски. Пък и ти тръгваш с нагласа, че ще ядеш, докато уиски и коняк се пият чисто, без мезе.

Пък и цената си е цена. Аз напоследък пия повече узо, а то е 10лв а не 100. Но и то е питие за мезе, а не да го пиеш чисто.

Хубавия коняк пък е нещо уникално ама той е по-скъп и от уискитата пусти...

EDIT: Забравих да кажа, че съм и рубладжия

Сега му е времето да се запасиш докато са евтини :) То верно утре може да поевтинеят още повече ама какво значение има

Няма и как да ти понася уиски от 10лв защото е гадно. Всяка ракия е по-хубава от такова уиски. Пък и ти тръгваш с нагласа, че ще ядеш, докато уиски и коняк се пият чисто, без мезе.

Пък и цената си е цена. Аз напоследък пия повече узо, а то е 10лв а не 100. Но и то е питие за мезе, а не да го пиеш чисто.

Хубавия коняк пък е нещо уникално ама той е по-скъп и от уискитата пусти...

Сега му е времето да се запасиш докато са евтини :) То верно утре може да поевтинеят още повече ама какво значение има

Ама не тръгвам с нагласа, че ще ям. Всъщност ние с жена ми имаме традиция да пием винаги след като се навечеряме. И дори водката най-често я консумирам с ядки.

Водка с ядки. Тук ме загуби. Аз с водката сигурно мога да изям половин кило риба и още толкова салата. Пък с бирата колко пържоли мога да изям още не съм установил :)

Уискито е долна парцуца. Даже компрес не мое си направиш.

Има и хубави. То и ракия има хубава както се оказа, но тази по магазините 90% е трагедия

Единственото по-хубаво от отлежалото уиски е домашната ракия.

От магазин, неспециализиран, в Бг, можеш само парцуца да си купиш.

Ти луд ли си. Сега го чакам да изфиряса напълно и си взимам ново. Чиста работа :)

Колкото до новата машина - може да продължим на лично. Кажи ми какви пари, какво г/д ще правиш и ще измислим нещо. И пак ти казвам - грешка правиш, че не искаш АМД, ама ти си знаеш...

НИКОГА повече АМД. Не искам никакви коментари по въпроса даже. Достатъчно се пеках на тия котлони. Машината ще бъде комплексна. Няма точно специфично предназначение. Цифрата вероятно ще подмине 1000, особено ако трябва да сменям и Енермакса. Давай идеи на ЛС.  

too bad ако го смяташ за реклама.....чесно    :online2long:

Още по-лошо ако не разбираш, че точно това правиш на практика. Маса хора четат уродщините му без да е необходимо. 

Чудя се дали чичо Виден :D :D може да провери в книжарницата до тях дали това книжле го има: http://www.book.store.bg/p4559/alhimikyt-paulu-koeliu.html

Или пък някой друг добър човечец да ми каже къде от Пловдив може да се купи....Ако пък я няма, сега видях, че може да се плаща и при получаване :)

НИКОГА повече АМД. Не искам никакви коментари по въпроса даже. Достатъчно се пеках на тия котлони. Машината ще бъде комплексна. Няма точно специфично предназначение. Цифрата вероятно ще подмине 1000, особено ако трябва да сменям и Енермакса. Давай идеи на ЛС.

При 450лв цена на i5 и 400лв цена на нормална видеокарта, може да си сигурен, че ще подминеш 1000лв и то стабилно. Направо към 2000 се целиш, особено ако ще сменяш кутията с някоя сносна. Захранването ако ти е към 600вата няма да е нужно да го пипаш, освен ако нямаш 10 хард диска.

Трябваше да заредиш от Черния Петък щом искаш нова машина да правиш. Щеше да спестиш едно 500лв, че и повече.

Чудя се дали чичо Виден :D :D може да провери в книжарницата до тях дали това книжле го има: http://www.book.store.bg/p4559/alhimikyt-paulu-koeliu.html

Или пък някой друг добър човечец да ми каже къде от Пловдив може да се купи....Ако пък я няма, сега видях, че може да се плаща и при получаване :)

Стефчо, ще се постараем да ти помогнем.

При 450лв цена на i5 и 400лв цена на нормална видеокарта, може да си сигурен, че ще подминеш 1000лв и то стабилно. Направо към 2000 се целиш, особено ако ще сменяш кутията с някоя сносна. Захранването ако ти е към 600вата няма да е нужно да го пипаш, освен ако нямаш 10 хард диска.

Трябваше да заредиш от Черния Петък щом искаш нова машина да правиш. Щеше да спестиш едно 500лв, че и повече.

Енермакса ми е 650. Ако си прав това е добра новина - пестя къмто 250-300. Но подозирам, че ще се лети нагоре. Черният петък да бара кайсии. Принципно при мен на всяка стойност й извади 30%, така че споко. 

CoreMC Gen3: 2 * Xeon 8-core processors / 768GB RAM / 20TB HD (+1TB SSD) / 3 * NVidia quadro 6000

https://www.musiccomputing.com/store/product.php?productid=17693

верно 55 хилки ама каква машина... потекоха ли ви лигите, а?

10911354_10203166479139017_9118922285070

верно 55 хилки ама каква машина... потекоха ли ви лигите, а?

Дедо, нещо не успях да се впечатля. За какво ми е такава машина? Дори да бях мултимилионер, едва ли бих си взел нещо подобно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...