RaptoR Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Знам, знам... Аз нямам риба под ръка, а за 200-300 грама водка не ми се правят хапки с хайвер - грехота е ако няма цяло шише.... НАЗДРАВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 В нашата страна няма нищо невъзможно... Батков като мажоритарен собственик на един от 2-та най-големи футболни клуба се моли на феновете да купуват сувенири.За да могат да се издържат Може и да се получи ако поне шестцифрено число привърженици си вземат нещо на цена от порядъка на 250-350 лева-като например комплект аксесоари за вино гравирани с логото на отбора. П.С.Или запалка от IMKO Made In Austria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 В съседната стая жената подстригва тъщата. Ние с тъста слушаме цирка и се попикаваме от смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Наздраве. И аз съм на Финландия, обаче със сельодка. В рибния магазин в търговския център Аримаг в Тракия продават страхотна сельодка. Не е много евтина, около 19 кинта излиза килото...ама кефа е просто...нЕам думи. Тоя рибен магазин е много добър Има и рагу,и глави сьомга Един път отидох сутринта и жената пържеше меджит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Предпоследно сране в Англия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Запази последното за тук - донеси нещо все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Райан ще го таксуват свръхбагаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Смрад на мухъл ще донеса. Всичките ми дрехи вонят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Не ни трябва мухъл имам си в хладилника завъден на едно сиринье Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Мухливите сирена са арни. Има едно с ментолов вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ъъъ тва е като шоколадовите бонбони с мента.Драйфа ми се от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Е, на мен ми прилича на мента. На жената и се стори гадно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Честит Рожден Ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ровейки се из новините за биткойн днес попаднах на нещо мнооооого забавно, трябваха ми към 20 минути да осъзная какво точно чета : Пастор Станчо изригна с/у Пирамида и приза бизнес дама на година https://www.facebook.com/www.saveway.de/photos/a.1434639313471043.1073741827.1434637863471188/1527145870887053/?type=1 Бизнес дама на година http://www.bnews.bg/article-123548 Реално OneCoin е си е понци пирамидка няма 2 мнения. http://behindmlm.com/mlm-reviews/onecoin-review-100-5000-eur-ponzi-point-cryptocurrency/ http://www.onecoin.eu Ето и "бизнес пакетите" http://www.onecoin.eu/welcome/products Голямата награда Бизнесдама на 2014 г. получи д-р Ружа Игнатова (на снимката в средата) - собственик на компанията “OneCoin”, което е и името на нова и иновативна виртуална валута. Тя цели да измести като популярност най-известната до момента виртуална валута „Bitcoin”, чиято пазарна капитализация възлиза на 7 милиарда долара. От старта на компанията, само в рамките на 3 месеца, над 4300 клиенти от 113 държави закупуват пакети с „OneCoin” монети. От месец октомври тази година е налице и специализиран пазар, където се търгува „OneCoin". Славка Каравелова, Наталия Верхозина, Биляна Екснер, Марияна Печеян и Елена Кристияно бяха удостоени с кристалната почетна звезда за своите постижения в бизнеса. Най-страшното е че Бизнес дама на година е замесена в пирамида а друг собственик на пирамида и прави мръсно и я топи пред последователите си. Бате до къде я докарахме...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Да,ама няма други планети...все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Планети бол. Ама не е същата атмосферата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 като ми стане много скучно влизам в страничката на пастор Станчо и настроението веднага ми се вдига https://www.facebook.com/www.saveway.de?fref=photo БРАТЯ И СЕСТРИ, СПРЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ, ТЕ НИ ДОКАРВАТ ФИНАНСОВО И ЗДРАВОСЛОВНО РОБСТВО! ВОЛЕН СИДЕРОВ СПРЯ ДА СЕ ХРАНИ С ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ, НЕ ЗАЩОТО НЕ ГИ ОБИЧА, А ЗАЩОТО ИСКА ДА ДАДЕ ПРИМЕР НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА С ТАЗИ ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОПАГАНДА НАЛОЖЕНА НИ ОТ КУКЛОВОДИТЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД! С НА МИ БОГА ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД! БРАТЯ И СЕСТРИ, КОЙТО СЕ ХРАНИ С МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ Е ЗАПЛАШЕН ДА УМРЕ МЛАД И ДА ЖИВЕЕ БОЛЕН. МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ СА ПРЕИНАЧЕНИ ЗА ХРАНА ОТ САТАНАТА В ЧОВЕШКА ФОРМА, И ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ОГРАНИЧАТ БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА! ЧЕТЕТЕ ТУК И БОГ ДА Е С НАС ПРЕЗ ГОДИНАТА НА ФИНАНСОВОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ! СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ, ВРЕМЕ Е ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ БРАТЯ РОМИТЕ В СВЕЩЕНОТО ИМ ПРАВО НА ЖИВОТ ДАДЕН ИМ ОТ БОГА! НЕ НА РАСИЗМА И ХИТЛЕРИЗМА В БЪЛГАРИЯ! МОЛЯ РАЗПРОСТРАНЕТЕ ПО НАШИТЕ ГРУПИ, УТРЕ Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ СМЕ СИЛНИ И ЕДИННИ В ОТСТОЯВАНЕТО НА ПРАВАТА НА РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ! https://www.facebook.com/events/327364667446794/… Мирен протест срещу дискриминацията и расизма спрямо ромите в България! WTFFFFF ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 WTFFFFF ?!?! .....FFFFFFFFFFFFFFFFFFF.........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Планети бол. Ама не е същата атмосферата... Не знам ама аз само HD имам. Преди и SD имаше май. Не, че съм я гледал някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 като ми стане много скучно влизам в страничката на пастор Станчо и настроението веднага ми се вдига WTFFFFF ?!?! А осъзнаваш ли, че освен да му правиш реклама друго не се случва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Хубав ъглошлайф не се намира лесно баси, ако вярваш на хората по форумите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Хубав ъглошлайф не се намира лесно баси, ако вярваш на хората по форумите... Според зависи за какво и колко ще се ползва. ====================================== Жестоки STREET ART творби.... Великият Банкси лесно се познава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 За това http://myhome.mweb.co.za/~20022586/jig.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Това на снимките подозрително прилича точно на моя БОШ от професионалната серия. В този ред на мисли за около 100-120 лева си взимаш чудесен шлайф. Доказано е в боя, вЕрвай ми. Аз имам и отстъпка в КИРОВ, така че ще ти помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.