galaxi Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 С 70 км/ч!!!??? Ужас! Възможно е да греша с точната скорост,но определено си беше над 50 км/ч.В единия от случаите изведнъж изкочи пред мен на около 20 метра в лява лента,веднага се престрои в дясна и когато се обърнах да го проследя с поглед беше поне на близо двойно по-голямо разстояние.А аз общо взето знам колко са 1м,10м,100 м...И това при сгъстени колони автомобили.Тоя как изобщо реши,че ИЗОБЩО има право да прави такава маневра не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Сигурно, щото не е ходил в казарма, да се научи да взема правилните решения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Сигурно казармата ги е възпитала така. По-скоро слободията им позволява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 По скоро защото тръгвайки на 200 м от светофара на Сточна гара, с три пристроявания дясна-лява лента с мигач и без да засичам никого успявам да хвана зеленото. А защо ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Щото ти си бате Ицо , как защо. С прякор Пилота ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Щото си с Пежо и всички те пускат А плофдифските шофери още 20 години няма да се научат как се тръгва на светофар...Това е и главния проблем.Чудят се все едно за пръв път минават от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Мани светофара, докато научат влиянието на сексуалната ориентация върху пускането на мигачите...м Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Липсата на казарма уби българския мъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ахм... направо им завиждам на запад от Драгоман как тръгват на светофара веднага всички като един. За едно и също зелено там минават 4-ри пъти повече коли отколкото в Пловдив. А ако на някой му липсва простащината, ходенето на баня веднъж седмично, безприкословното подчинение на по-прости от вас, забраната за собствена мисъл... все фактори за изграждане на юбербулгаришемачомен... определено сте много сбъркани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Като се има пред вид 20 годишнината на авторката с име КАТРИН-ЛЕЙЛА САУАЛХА мнението и отразява единствено нейната лична позиция.Но е права общо взето.Джъстин Бийбър?!О-о-о,не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Оф, пак ли тая глупост изпълзя? Аз чакам Ангел да последва модните влияния и да се напраи на дръвосекач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ангел никога не е следвал модните тенденции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Извиняяй. Той ги създава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Нали казармата учеше на дисциплина, ред ... Или спазването на правилата не спада към нещата на които учат в казармата? Ще излезна, че основно те учат да си оправяш леглото рано сутрин М/у другото, независимо от метео обстановка и т.н.. на доста от немските магистрали има ограничения на скоростта, че и камери И къде ги видя тия ограничения по аутобаните та не се сещам, вече 10г пътувам до там през два-три месеца, само с автомобил, Мюнхен, Берлин, Кьолн и околията, даже и ограничение не изписват на табелите, единственото излиза "Achtung Stau" и отбийте през еди коя си отбивка да го избегнете. С 70 км/ч!!!??? Ужас! Бат ицо, кое е ужас, 70км/ч ли, че ти за какво караш кола с над 200 к.с. нормално е като тръгнеш да изпреварваш някой с 50-55км/ч да достигнеш 70км/ч вие като изпреварвате май не си гледате километражите ?!!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Както вече казах, - Всички са маскари, а тия дет не са ходили в казармата (такивата кат Рейнджъра) или им е гнил мозъкът под шапка са най-големите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Липсата на казарма уби българския мъж +1 Ахм... направо им завиждам на запад от Драгоман как тръгват на светофара веднага всички като един. За едно и също зелено там минават 4-ри пъти повече коли отколкото в Пловдив. А ако на някой му липсва простащината, ходенето на баня веднъж седмично, безприкословното подчинение на по-прости от вас, забраната за собствена мисъл... все фактори за изграждане на юбербулгаришемачомен... определено сте много сбъркани. Значи, си видял бая гърч в казармата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Повече от година не бях слушал нищо негретянско, ся нещо няколко песни на 2Pac не спирам да ги въртя, чета индийски мъдрости...дали няма да се превърна в Ангел(от ония с крилцата) или нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ни са притеснявай, в Рая слушат само хубава музика, а ти рок/метъл не обичаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Мъжете са им виновни на днешните "жени"(разбирайте в диапазона 23-28). Чефоо ква беше приказката за небето дето им сваляше ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 +1 Значи, си видял бая гърч в казармата! Маани, ами после и това е работил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 И къде ги видя тия ограничения по аутобаните та не се сещам, вече 10г пътувам до там през два-три месеца, само с автомобил, Мюнхен, Берлин, Кьолн и околията, даже и ограничение не изписват на табелите, единственото излиза "Achtung Stau" и отбийте през еди коя си отбивка да го избегнете. Дрезден - Берлин; Берлин - Вроцлав ми беше последното каране из немско и имаше ограничения по магистралата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Кольо, ти мноо убаа сестра си имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Да, толкова ми е годишната отпуска в момента Всъщност 5 от тях са си бонус от компанията. Комунизъм. Те французите се бореха за 7 часов работен ден или за 4 дневна работна седмица или и за 2те - не помня вече. В началото на миналия век хората са работели между 60 и 70 часа, а днес работим по 30-40 (дори и 30 е много като отчетем размотаването и ходенето за кафе, вода, зяпането на фейсбук и прочее). За да не кажете, че си го изсмуквам от пръстите: http://www.businessinsider.com/how-humans-spend-their-time-2014-12 Което си е медец Мърда! Не казвам, че е лошо да се почива, но някак не ми се струва редно човек да не бачка цял месец а да взима заплата за това (че после и коледни бонуси да чака) За такова нещо десетки милиони американци мечтаят, други още толкова не са чували, а трети я нямат тая дума в речника си. Единствено армията предлага 30 дни отпуска. Куките след 25 години стаж стигат до 25 дни, пожарникарите и те май са така. Другите длъжности никой не ги бръсне за слива. Правилно. Американите все още помнят как трябва да се бачка, но и те прекалено се оядоха. Виж японците си бачкат как си требе (поне това, което са ми разказвали филипинците - там да дойдеш събота на работа за да си наваксаш ако изоставаш е нещо нормално) Някой ден като стане дума, че сме много трудолюбиви - спомнете си за моите думи. Българите не сме трудолюбиви, а както всички европейци сме се ояли и сме мърди и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Дедо е станал изпечен капиталист. Майтапа на страна, но и аз до ден днешен не мога да си обясня откъде идва тази прословута легенда за българското "трудолюбие". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Комунизъм. Те французите се бореха за 7 часов работен ден или за 4 дневна работна седмица или и за 2те - не помня вече. В началото на миналия век хората са работели между 60 и 70 часа, а днес работим по 30-40 (дори и 30 е много като отчетем размотаването и ходенето за кафе, вода, зяпането на фейсбук и прочее). За да не кажете, че си го изсмуквам от пръстите: http://www.businessinsider.com/how-humans-spend-their-time-2014-12 Мърда! Не казвам, че е лошо да се почива, но някак не ми се струва редно човек да не бачка цял месец а да взима заплата за това (че после и коледни бонуси да чака) Правилно. Американите все още помнят как трябва да се бачка, но и те прекалено се оядоха. Виж японците си бачкат как си требе (поне това, което са ми разказвали филипинците - там да дойдеш събота на работа за да си наваксаш ако изоставаш е нещо нормално) Някой ден като стане дума, че сме много трудолюбиви - спомнете си за моите думи. Българите не сме трудолюбиви, а както всички европейци сме се ояли и сме мърди и половина. Ами помниш ли какво каза какви заплати давате лично вие...начи щом си позволявате такива цифри, въпросния човек ще ви вади в пъти по толкова, което е съвсем в рамките на нещата...ама и ще си чака 20те дни ПЛАТЕНА отпуска и коледните, нали така. Американците по отношение на отпуска и празници могата да го подухат малко по-дълго време...около 367 дни в годината . Минимум 100 млн ако не и повече работят, за да си позволят да ходят на работа тука. На едно от най-големите летища в света - Охеър се бачка на минимално заплащане(Отпуската за тия хора е....в някои случаи напускане на работа. От къде знам ли...леля ми бачка там и напусна, за да се прибере по спешност в БГ. После пак започна там щото текучеството е по-голямо от потока на Амазонка), освен тия дето ти проверяват документите и на значките им пише TSA. едит: И нека не се заблуждаваме. Няма човек, на който да му се бачка. Предпочитам стоянка на ден и сламена колиба в Пунта Кана(без да бачкам), от колкото даунтаун и костюм за 100 бимби на година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.