gado Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Мхъ... За недодръва хапове, бол... Ама за недоеб, при условие, че не си опандизен, вързан в мека стая или изобщо окошарен по някакъв начин...Явно нормалната превенция срещу това страдание не ти се удава и единственият начин който ти остава е да фърлиш въдицата със стръв от джобен червей в някой бар или специализирано заведение.... П.п. Или последното решение като вариант е старият метод с повечкото крем за ръце, та да не ти се прежулват дланите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Баща ми ме кефи. Звъни ми: - Довечера ще става -15, да не забравиш да сипеш течност за чистачките. - Сипах. - Добре, чао. Ако майка ми звънеше със същата цел, разговорът щеше да продължи поне 5 минути. Женски работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 При нас като гледам студа се отлага... Дано поне дойде малко сняг да се порадват децата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 При нас като гледам студа се отлага... Дано поне дойде малко сняг да се порадват децата. Качете се на пампорово бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Субординацията ще е твърде сложна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Качете се на пампорово бе Ти каква по-точно газ си пил? Никога няма да отида в тази клоака... Това е все едно да ида на Слънчев бряг лятото (в смисъл извън Министерски) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Я дайте една двуседмична прогноза за времето в Бг, София и района. Че тука нещо ми цирикат за студ и сняг, пък аз не вярвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Сложи си ACCUWEATHER на телефона и ще знаеш всичко с точност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Или още по добре gismeteo.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Не мисля, че има по-добро от ACCUWEATHER, но всеки сам си решава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Не мисля, че има по-добро от ACCUWEATHER, но всеки сам си решава. Щом си рекъл, има си и хас да има.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Много ясно! Само дето не съм го рекъл аз, а милиони потребители... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 То и милиони потребители гледат футбол, ма тва не прави футбола нещо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 То и милиони потребители гледат футбол, ма тва не прави футбола нещо особено. ЕДИТ: Сега сверих прогнозите им на руснаците - еми у лево.... Както казах - всеки си решава сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Accuweather беше най - доброто приложение, но само беше. Тогава обаче познайте кой все още не използваше умен телефон . В момента не мога да препоръчам нищо . Лично аз използвам вграденото на Епъл и това на Accuweather. Просто няма нищо по - добро в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 И все още е - нали ти го ползваш.... ACCUWEATHER съществува от 1962 - разбира се ти имаше смартфон тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Нещо и мен ме хвана китайската зараза Banggood. Току-що поръчах една камара боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Всички ми се струва имате прекалено много свободно време та се занимавате с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Нещо и мен ме хвана китайската зараза Banggood. Току-що поръчах една камара боклуци. Аз не смея да погледна, че отиде.... Всички ми се струва имате прекалено много свободно време та се занимавате с глупости Ти сега след 12 години ли забеляза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 И кво бе, само калъфки за възглавници ли си накупихте от тоя бамгедуп.ком? После аз съм бил нам си къв. Поне нямам 40бр. декоративни възглавници на 3бр. мека мебел. Че и дори Мидекс гордо сподели, как цяла година поръчвал калъфки за възглавници и никой не можел да го стигне, щото той тъкмо се връщал. А за времето, аз ползвам това на Гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Не, има и много хубави дамски превръзки и тампони Иначе аз официално приключих с покупките за тази година, че се олях вече (16 до момента) - догодина повече Нещо и мен ме хвана китайската зараза Banggood. Току-що поръчах една камара боклуци. Добре дошъл в клуба ПС: Мидекс, татко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Катето е медец Дори два меда в медо, но за Вика дарям около мъдо и още нещо Верно. На казахстанския бОратино мносо се смях Ами верно хубавки са ама чак пък да се жениш за тях. ПС: Чефо кво ти става бе майна? Обикновенно на хората така хормоните се побъркват пролетта, а не по това време... Ти поне знаеш какво стана. Ся съм се отдал на четене и пъзели, че иначе съвсем ще свърша курса. И чалга почти не слушам...Катаклизъма е голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Дори два меда в медо, но за Вика дарям около мъдо и още нещо Ти поне знаеш какво стана. Ся съм се отдал на четене и пъзели, че иначе съвсем ще свърша курса. И чалга почти не слушам...Катаклизъма е голям Чефо, подходи рационално и си намери японка! Ама истинска японка, израстнала в Япония или поне нейните родители да са дошли в щатите, когато е била тинейджърка. Ще ме благославяш друг път. Само няколко неща ще ти разкажа (имам 2ма приятели, женени за японки там): На вечеря с нейното семейство в ресторант, моя приятел посяга да си налее бирата, при което жена му скача като попарена, извинява се 3 пъти, че не е видяла, че той си е изпил чашата и му налива. Той в този момент учуден казва, че няма никакъв проблем, но вижда как баща й вече е почервенял от яд, а майка й се срамува и заради нея. Другия разказва, как жена му гледа внимателно баща си като яде и му досипва салата ако е на привършване. По думите му - ако се наложи той да каже, че иска още салата, а не тя да се сети сама, това се прави с такова възмущение и укор, че тя трябва да се извинява сигурно 10тина пъти. Друг интересен момент беше, че на другия ми познат бащата на жена му всяка сряда не се прибирал да спи у тях. И така 20 години. Той задал въпроса къде ходи и нито жена му нито майка й можели да отговорят, но дори не им е минавало през ума да попитат. Тук японки няма, но при теб има. И внимавай - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ КОРЕЙКА!!! Голяма грешка са корейките, освен ако не си милионер... имам приятел женен за такава - прави го разноглед. Моята жена е по-съвестна, когато става дума за харчене на пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 И кво бе, само калъфки за възглавници ли си накупихте от тоя бамгедуп.ком? Голям лаЙк си. Ти не видя ли какво има в сайта? Аз лично отидох да си купя 10 (десет) метра HDMI кабел за 10 (десет) кинта, защото ми трябва и покрай него накупих още една камара подобни джунджурии. С възглавници не се занимавам. И внимавай - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ КОРЕЙКА!!! Голяма грешка са корейките, освен ако не си милионер... имам приятел женен за такава - прави го разноглед. Моята жена е по-съвестна, когато става дума за харчене на пари... Дедо, тази корейка ще да е някаква генетична аномалия. Не са такива корейките със сигурност (в общия случай), а основното предимство е, че са доста по-зарибени от японките (if you know what I mean). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Голям лаЙк си. Ти не видя ли какво има в сайта? Аз лично отидох да си купя 10 (десет) метра HDMI кабел за 10 (десет) кинта, защото ми трябва и покрай него накупих още една камара подобни джунджурии. С възглавници не се занимавам. Напълно нужно обяснение, благодаря ти за което! Радвам се, че се върнах във форума. Totally worth it! П.П. В ебай кабелите също са по-толкова, че и по-малко, та не е голяма революция в цените тоя сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.