Antares Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Психара е жив. Видях го в граждански клуб :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Няма такъв еликсир... Ша ма караш да търся на дедото признанията за ракията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Граждански клуб?!WHAT THE FUCK??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Че ко му е на гражданския клуб!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Последно кат одих пак беяе класи над много от пловдивските кръчми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Ахм, а нз що се изненадвате, че бат Ваньо е жив... И все пак идва нова година, да си пожелаем бат Ваньо пак да внесе колорит тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ше хвърлям хайвер. минават ми само едни интересни мисли свързани с много шоколад, сметани, ягоди и голотия :D. И аз няма да пия повече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Последно кат одих пак беяе класи над много от пловдивските кръчми. Ще пратя на Тошо твоите комплименти Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Че ко му е на гражданския клуб!?! Сега разбрах,че това е заведение в Стария град.Впрочем отдавна не съм се отбивал там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Последно кат одих пак беяе класи над много от пловдивските кръчми.Категорично е с класи над дупки като Даяна, Джоана, Лайно 2000 и други подобни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 В такива съм стъпвал веднъж... Даяна май... Не ми ареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ше хвърлям хайвер. минават ми само едни интересни мисли свързани с много шоколад, сметани, ягоди и голотия :D. И аз няма да пия повече.... Santander да не станали новия спонсор на Пайнер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Категорично е с класи над дупки като Даяна, Джоана, Лайно 2000 и други подобни... В градината е ок, но за вътре нещо не мога да се съглася.... И последния път като бях се пушеше. В Даяната не се пуши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 В градината е ок, но за вътре нещо не мога да се съглася.... И последния път като бях се пушеше. В Даяната не се пуши. Не знам за тях но в Авеню повече няма да стъпя. Ебаси миризливата дупка, а сервитьорката буквално ми лазеше по нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 поръча ли си през телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Вънка гадно слънце грее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Ти да не би да си дойде, бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Минава ми през главата,че почти изцяло минах на Линукс и уиндоус-а не ми липсва ама грам :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Не. Ама и тука пече слънце. А аз се надявах на сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Посмях се малко за сметка на Техномаркет - отиваме с телевизор, на който му изгоря нещо лампата/подсветката и оня от рекламацията опитваше да ме убеждава, че трябва да донеса телевизора на 5-ти Януари, че нямало да си спазят сроковете от закона. Накарах го 3 пъти да ми обясни защо това да е мой проблем, не успя - само ми повтаряше - ми няма да може да го оправим и после ще питате защо не е оправен, а то защото сервиза не работи. И аз продължавах да се чудя, защо техния проблем трябва да е мой Накрая го приеха телевизора де А аз още се чудя мен кво ме бърка техния неработещ сервиз, при положение, че това е плюс за мен, а не минус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Минава ми през главата,че почти изцяло минах на Линукс и уиндоус-а не ми липсва ама грам :-)Ш'са сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Ш'са сетиш Малко по принуда ма взе че ми хареса.Имам един малък нетбук дето едвам си търкаляше уин7-цата с която дойде...За първи път да имам комп с лицензиран вин и да го забърша Сега си джитка перфекто с Убунту 14.04 LTS.Всичко работи от раз,даже скайп-а дето е уж на майкрософт работи по-добре.Лятото ще пътувам до Франция,няма да се притеснявам за пиратски софт поне,че там са едни катили...по-зле и от немците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Минава ми през главата,че почти изцяло минах на Линукс и уиндоус-а не ми липсва ама грам :-) Аз пък работя на Windows и MacOS и Линукс грам не ми липсва. Дали да не потролим малко на темата коя операционна система е най-велика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Аз пък работя на Windows и MacOS и Линукс грам не ми липсва. Дали да не потролим малко на темата коя операционна система е най-велика? Ама разбира се може да си тролим на каквато тема искаш И къде видя "най-велика" че нимой се сетя гусин програмисТ или къвто си там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Аз пък работя на Windows и MacOS и Линукс грам не ми липсва. Дали да не потролим малко на темата коя операционна система е най-велика? Преди две години един приятел, доста добър програмист ( в момента е в Англия и продава собствения си софт и то доста добре) ме зарибяваше с Линукс, но така и не можах да му свикна. За мен най-добрата за момента си е Windows 7 Ultimate 64 мое мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.