gal4enceto Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Gravity не беше нищо особено. Весели празници! Пожелаваме ви здраве и хора, които да обичате и да обичат вас! Само това ви трябва истински! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Айде весели празници. Здраве, щастие и всичко най. Ако не друго поне ми се размина една катастрофа преди няколко минути, за която съм си изцяло виновен, та....дядо Коледа тая година е решил да ме пожали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Абе, Слакър, къде видя спалните да са на светло? Ти въобще вникна ли в това, което виждаш? Айде Ники е програмист и принцеса (демек простено му е), но аз като строител мога само да се възхищавам на гения на създателите. А ти като един типичен слакър си сляп за тия неща Чукча писател, нали Видене. Аз казах, че не ми допада такъв ултра модерен стил. Някак прекалено стерилно и неуютно ми идва. Казах също, че има добри идеи. Що, ако ти го подарят ще го откажеш ли? Хич. Само, че ще сменя половината мебели и осветлението. Такива спотове не ме кефят както и остри ръбове. Предпочитам нещо в по-бароков стил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Хич. Само, че ще сменя половината мебели и осветлението. Такива спотове не ме кефят както и остри ръбове. Предпочитам нещо в по-бароков стил. Съмнява ме да ти стигнат парите за подмяна на мебелите и осветлението А и само като кажеш на майсторите дето ще подменят къде живееш, ще започнат с 10x .... Весела Коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Весела Коледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Весела Коледа! И да не се напивате до смърт на Нова Година Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Весела Коледа и честито на всички именници! Тая вечер ще е тежка, троен празник е в къщата - Коледа, имен ден на Христиана и точно днес прави 40 дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Честита Коледа! Много ви здраве на 'сичките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Весела коледа на всички. Да сте живи и здрави. https://www.youtube.com/watch?v=bNe1xjycAjk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Честита Коледа и щастлива нова година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 вярвам не е много добра астрономКА, филма е пълен с неточности....аз си тръгнах даже не можах да го догледам....по муден е от Титаник и Гравитация в едно Интересно ми е от къде съдиш за неточностите при положение, че повечето използвани неща са недоказани теории. Такива, които ще си останат недоказани Ако го беше гледал до края щеше да видиш, че всичко си се навързва. И все пак филма си е научна-фантастика, не може да се очаква 100% достоверност. Ей тва е истинска винарна, дълбоко в земята и всичко в дърво! Весела Коледа на всички! Ууу, аз биh бил доволен и на 1 стелаж. Много е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 А кво е яко да започнеш деня си с бира.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 А кво е яко да започнеш деня си с бира.... Класика Само българин или Ники може да тръгне да критикува къща за 55 милиона.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Що, бе? Мен също не ме кефи това нещо. Евентуално за офис или някаква сграда с представителна функция, да, ок. Но за къща в която да живея, абсурд! За тези 55 милиона мога да спретна нещо на светлинни години по-уютно и комфортно П.п. Имам предвид, че това са едни доста нелепо похарчени много милиони. Но пък и парвенютата нямат спирачки, та не е съвсем неразбираемо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Чефоо щерката на Главния готвач повече радва Весела Коледа.Тука в Калофер 5 пъти минаха коледари и ме събудиха Тия се почват от обяд и днеска до довечера продължават...Как издържат нямам идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Стойността е предимно свързана с локацията в този случай. Не само ще живея, Галицин, няма да излезна от нея.... Ама не ми требе в Бел Еър, а нейде високо в Родопа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Само българин или Ники може да тръгне да критикува къща за 55 милиона.... Видене пий 1 кафе, че нещо ти се размазват буквите пред очите и не схващаш. За последен път обянявам, ама този път вземи да го прочетеш 2 пъти моля те: Всеки си има вкус. Такова изчистено не ме кефи особенно. Не казвам, че е лошо, просто предпочитам по-друг вид мебели - с повече дървения, тук-таме някоя дърворезба и т.н. - да има нещо изящно, на което да се радваш а не остри ръбове и изчистени линии. Ето примерно нещо подобно ми стои много по-уютно: http://photos.cntraveler.com/2014/07/31/53db0091dcd5888e145dc47f_disney-s-grand-californian-hotel-spa-anaheim-orange-co--california-103015-1.jpg и това http://parksandresorts.wdpromedia.com/media/disneyparks/blog/wp-content/uploads/2013/01/ent567448LARGE.jpg Схвана ли сега? ПС: Аз не казах че изобщо не ме кефи или че е кофти, просто такива изчистени линии не ме кефят кой знае колко. Иначе басейна е уникален, гледката още повече, има и други добри решения, но осветлението с онези спотове не ме кефи. Като си сложа лаптопа на масата и се отразява в екрана и ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Кухня....Виктория Сергеевна. Патенцеееее Какво каза,че нещо не се разбира? P.S.Честито Рождество Христово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 25-ти декември, а аз ходя гол до кръста по двора в Банкя... И пия студена бира... Ники, вкусовете ни за жилища тотално се разминават, брат. Тия пенсионерски хамбари за стари волове дето си ми ги показал - у лево... ======================= TAKA: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Какво каза,че нещо не се разбира? P.S.Честито Рождество Христово! Говори за сериала Кухня и за една от героините там Иначе тва индийците са бахти сганта. Направо ми съкратиха живота днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Sothbiss,да разбирам ли,че става дума за хубава кухня и пикантни жени?Или обратното -пикантни кухня и хубави жени RaptoR-е,така със снимки не се получава.Вземи покани потребителите тук на трапезата та пълноценно да сетят що е то ядене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Деба английския нет, деба Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 25-ти декември, а аз ходя гол до кръста по двора в Банкя... И пия студена бира... Ники, вкусовете ни за жилища тотално се разминават, брат. Тия пенсионерски хамбари за стари волове дето си ми ги показал - у лево... ======================= TAKA: Май те е напекло слънцето, щото гледам че си препекал тез красоти Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Съвсем НЕскромно мога да заявя, че тази вечер надскочих себе си и чак ми иде да се самоопъна.... Снимки във формат 12348097891234412 х 98768761241230 няма да помествам, щот тук сите сте момченца (или поне минавате за такива), та да не ви се подуят чурките Аре, весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 На мен мое ... (mod: Ако обичаш - Коледа е все пак) Требе си поговорим обстойно за диодите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.