DON_CHEFO Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Добре, че горивото е 2.50 за ся. Е*ах тва 328, готино си е ама на съквартиранта 650 коньовия звяр гори мааалко повече само Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Не става При мен е 24/100 в момента разхода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Такива постове ми напомнят защо си седя на дупето и си карам дизела, вместо да скачам на големите бензинки, колкото и да ми се иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Дизела е близо долар по-скъп. Да си седи така. :-D. Най-свирепия разход, който съм виждал е 9 мили на галон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Най-свирепия разход, който съм виждал е 9 мили на галон. Прескочи до 5:15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Циганина, нападнал лекарката в Раковски - на свобода, а Андрей Слабаков влиза три месеца в затвора, защото е казал истината. Бахти малоумната и сбъркана държава в която живеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Добре, че горивото е 2.50 за ся. Е*ах тва 328, готино си е ама на съквартиранта 650 коньовия звяр гори мааалко повече само Да беше казал да те повозя докато си БГ тва нищо не е 20.4 можеш в реално време да гледаш как изчезва бензинчето... зависи как караш, инак средни разход на тоя мотор градско спокойно е 12 до 14 със съвсем прилично каране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Ха! Да не си решила да учиш химия? Не е за мен тази работа. Карахме лекции в химическия факултет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Да беше казал да те повозя докато си БГ тва нищо не е 20.4 можеш в реално време да гледаш как изчезва бензинчето... зависи как караш, инак средни разход на тоя мотор градско спокойно е 12 до 14 със съвсем прилично каране. В процес на избиране съм. В смисъл като продам Фокуса искам да си взема най-накрая нещо, което ми се кара, а не нещо, което трябва да ме вози от т.А до т.Б(такива каруци съм имал 3, писнало ми е от боклуци). Гледам и М-ките, но няма никакъв смисъл за 40 коня(тука са по 240 коня) разлика да се набутват 3 хилки повече. Тая 328-ца е на приятел. Покарах я малко, гот е. Верно, дъртанян як е обаче си е друго с едно стегнато окачване, големи гуми и задницата да шари тук-таме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Ако си вземеш 2.8 спокойно ще мине 210кс ще ти пея как ако ти се наложи и е евтино ... МНОГО евтино Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Прескочи до 5:15 Имах предвид лично . Иначе зимата G55 си ги прави 6 мили на галон с лекота :D. Особено миналата зима. Беше много свирепа, щом и Ниагара замръзна. Ако си вземеш 2.8 спокойно ще мине 210кс ще ти пея как ако ти се наложи и е евтино ... МНОГО евтино Нека да го взема, то се ще чуе Такива постове ми напомнят защо си седя на дупето и си карам дизела, вместо да скачам на големите бензинки, колкото и да ми се иска Какво да ти кажа. И аз не исках(не, че не исках, винаги съм го искал), но бях оставил на заден план глупостите. Само, че не ми се получи едно нещо и трябва някъде да изхабя негативната енергия. По-добре така от колкото алкохол Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 На Пешо карикатурата Death Moroz е велика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Ако си вземеш 2.8 спокойно ще мине 210кс ще ти пея как ако ти се наложи и е евтино ... МНОГО евтино Само дето има едно основно правило - конете винаги ти умаляват Що за "планинари" вече се навъдиха? Да оставят човек сам?!? А ако и са го оставили заради навехнат глезен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Що за "планинари" вече се навъдиха? Да оставят човек сам?!? А ако и са го оставили заради навехнат глезен... Пич, това не са планинари. Тва са батки, като ония пикльовци, дето ги дириха в Джендема. Такива заслужават да бъдат бити и ебани по телевизията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Седя си аз тука в райграса на шезлонга с една кана МерлоТ... Ха наздраве! Младене, пастърмиците ми са станали жестоки! Пак..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Ние пък си угаждаме с колегите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 SO FUCKIN GAY' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 SO FUCKIN GAY' Ей така бре: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 И вие сте много убави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Скочих до океана. Въпреки изричните ми настоявания хванахме отлива..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Убава снимка.Ама да беше я качил някъде в оригиналната резолюция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 https://drive.google.com/file/d/0B5dfTIT4NYK9UTF0WFhFZDh2OGs/view?usp=sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 http://m.vesti.bg/sviat/bi-bi-si-dzho-kokyr-e-pochinal-6029353 Джо Кокър е починал. Велик певец, велик музикант. Поклон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 NOTE TО SELF - Преди да заспиш си зареди камината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.