Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Едва ли ще се загуби Залива, той устоя на толкова атаки....

Галицин, вместо да остроумничиш вземи ми оправи палетната количка...  :laughing:

Чета за случая със заложниците в Сидни и се чудя как е възможно дузина SWAT-аджии да водят няколкоминутна престрелка с един терорист. Или онзи е бил Рамбо на стероиди, или те са били некадърни, или аз си нямам представа от престрелки.

Е, ако няма как да го заобиколят, това количество не може да донесе съществени преимущества, защото все пак не могат да се юрнат на ръш и да си позволят да умре някой и друг, пък останалите да пречукат терориста.

Много от терористите, преди операция или по време на самата акция са надрусани с комбинация от хормони и обезболяващи. Това стана практика след първата чеченска война.

И моята писка за това. Ама през акъла дори не ми е минало да го махам. Иконката на снежинката си е хубава, нека си седи.

Радвам се че отново си активен. 

А не си противореча, само казвам, че не са най-малоумните и аз не обявинявам марката, обвинявам БАТКИТЕ ;) и няма такова щастие да дадеш пари за демонтаж и монтаж на нещо, да се окаже, че не са ти продали в комплекта ключова част и да се прее*еш с цената на труда... класнооо ама така е в света на БАТКИТЕ... търгуваш с батка, тя ти продава нещо, не знае защо и какво е .... ама го разколачва цялото и после за смешна (наистина) сума ти продава и останалите части... ама нали... батката трябва да се чуства че е ВЕЛИКА

Сменя се марката на колата и се спира да се занимава с батки, щот те явно имат афинитет към дадена марка и шанса да попаднеш на такъв при друга марка доста намалява.

Дам, все повече се замислям да си купя жигули.

Ако някой си мисли, че при другите марки играта е по-малка ... да ама не... даже не искам да отварям дума какви порочни неща са се случвали на мои познати с всякакви коли... аман от тарикати и играчи в тая държава.

Мен поради този факт ме е страх да си закарам колата за ремонт. Преди месец я карах за боядисване - е няма такава драма. 4 дни станаха на 10, а колата ми трябваше да пътувам до Букурещ. Взех я 1 ден преди да замина, а трябваше и джанта да изправям преди тръгване.

Поне добре я направиха (до момента поне) и ми обещаха цялостно пастиране като компенсация за забавянето. И ми излезе изгодно като пари.

Я кажи какво правиха и колко пари плати, че имам един частичен ремонт.... Макар че, като те слушам така, ще си ида в ТРАКИЯ както винаги. 

Видене, мога да те уредя с една (втора ръка) за двесте кинта.... Щот с твоята е твърде вероятно да се подмине тази цифра.....

Че за тия пари нова се купува - около 250-270... 

========================================

Мислим дека требе да се направи една тема "Бисерите на Христо"  :laughing:

Я кажи какво правиха и колко пари плати, че имам един частичен ремонт.... Макар че, като те слушам така, ще си ида в ТРАКИЯ както винаги. 

Забележи, че на МЕН ми излезе изгодно. :)

2-те врати бяха нацъкани като я купих и отидох да ми ги оправят. Прага беше за изправяне на едно място като я купих, защото някой не беше уцелил къде да сложи крика, но аз допълнително си го прибрах на един бордюр миналата година, та и той беше целия за изправяне и боядисване.

Едната врата ми я покриха от Каско-то, другата си я платих сам, за прага от Каското ми дадоха 85лв.

130лв доплатих от себе си за всичките елементи.

Спестиха ми 50лв тониране на боята и камера за втората врата и прага, защото от Каското щяха да ги платят така или иначе с парите за едната врата. Иначе май не работят много евтино.

Един вид посмъртно не могат да бият 200-та лева, които ще ми вземат моите хора, но пък има шанс да ми скъсат нервите с чакане  :grin:

Че за тия пари нова се купува - около 250-270... 

========================================

Мислим дека требе да се направи една тема "Бисерите на Христо"  :laughing:

Ъхъ.... Ама китаец, направен от станиол и със съответната "читава" хидравлика..... Та освен да ти пожелая успех.....

Както и да е, ти си знаеш.

Завърнаха се форумните звезди... :)

Виден ся барем месец ша пипа леко... :D

Да не ме разберете грешно, аз се радвам... Беше позамряла работата...

Баси колко лесно ми беше като си купувах първата кола преди 6 години - важното беше да е красива и да е пичеловка :moon:
Сега като помъдрях и станах по-красив, други приоритети изникнаха на преден план, та направо не знам как ще си избера втора кола, а времето наближава.

Ами зависи какво искаш да правиш. За две врати и праг - 130-те лева, които дадох мисля, че са си далавера. :)

Ти май забравяш парите, дадени от каското ми се струва. Добави ги и виж какво става реално.

Ъхъ.... Ама китаец, направен от станиол и със съответната "читава" хидравлика..... Та освен да ти пожелая успех.....

Както и да е, ти си знаеш.

Ще го изкоментираме това не тук. 

Баси колко лесно ми беше като си купувах първата кола преди 6 години - важното беше да е красива и да е пичеловка :moon:

Сега като помъдрях и станах по-красив, други приоритети изникнаха на преден план, та направо не знам как ще си избера втора кола, а времето наближава.

Щом първата е била пичеловка, редно е следващата да е ванче, с голям багажник и изофикс  :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...