Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бе съвсем добре съм си :D Ся не сте ли свикнали на моите рандъм постове в тази тема :D

както и да е да се оправя тая.Ходи на два психоаналитика...Аз й казах,че малко пие

Той се прибра вкъщи в толкова лошо настроение, че жена му, като не беше сигурна, какво ще поиска първо, легна гола в мусаката...

Култово!!!

Сега остава и да ни го разясниш.Между другото-добро утро :smile1:

Которе, на колко ракии си? Този взрив на случайност и несвързаност е малко в повече дори за твоите високи стандарти. :lol:

Всъщност точно този му пост се чете абсолютно леко, разбира се от раз дори и без извършването на съответните шамански ритуали. Като към края му се забелязва наченка на лек словесен лупинг за разкош....

А добрутро!

https://www.youtube.com/watch?v=5_LxyhCJpsM

Култово!!!

Ее написано е...Мъжете харесват голи жени и мусака.И тая умната решила да ги комбинира :D 

Култово!!!

Какво да ти разяснява? Ако тръгнем да си обясняваме вицовете....

Впрочем, не е толкова лош... ;)

Баси мафиотските схеми се връткат с връщането на жената на бившата и работа... :laughing:  Сега остава и аз да си намеря работа за около хилядарка в Сф... Знам 2 чужди езика - единият, отлично. Мога да правя всичко, държа на пиене, едьене, работа, бой и напрежение...А, да - и не ме е страх да си цапам ръцете. Заплатодатели - предлагайте!  :grin:

Пич.... за емигранти тук работа има само по фабриките. Благодаря съм, честно да ти кажа. Отстрани изглеждат баси парите, дето падат, ама като теглиш чертата, положението е по-зле от България. Ако ще е мизерия, да е в България. Да го кажем така - мен ме взеха директно, въпреки че английският ми е на базово ниво, предлагаха ми и работа като рекрут мениджър(заради руския и българския), но с минимално заплащане. Жената пуска обяви къде ли не, и на всичките я режат, щото и бил кофти английския - а тя говори и пише отлично. Мерси съм, честно. И без това дойдох тук с нежелание, само за да и видя физиономията, като я метнат с плясък в калта на грозната житейска истина. Пробвах да предлагам ръчно изработени неща - за разрешителното искат майка си, баща си, ляв бъбрек и 5 санта от кура. А по интернет засега не ми се занимава - това мога и от Бг да го правя. Та тъй. Засега се ориентирам към кол-центровете, ако имам време да се занимая по-сериозно с андроид програмиране - може би ще се насоча към тая сфера.

Още съм мнооого на базово ниво. Но ще имам предвид и твоето предложение. Пиши на лично кви са изискванията горе-долу.

...5 санта от кура

Няма си даваш от най-милото!

Мен такъв грип ме е подхванал, че направо жална майка. Нос - водопад, глава - камбана, че даже се пъне нещо и температура да ме мори. А така се бях настроил да се занимавам с малоумниците на митницата. че са ми запорирали една пратка, която трябваше да пристигне директно при мен.

Заплатодатели - предлагайте!  :grin:

Аз такова животно не знам да има :laughing:

Работодатели има,само не ги дразни с приказка за пари. :grin:

Ха,заинтригува ме клипчето и се разрових да видя що за апарат е.WTF? Без 3.5 мм жак и само със 16 GB място за съхранение без слот за карта памет.От там нататък колкото и да е добър за мен отпада.

П.С.По се ядва на пръв поглед Oppo N3.

Все пак е е най-тъкният телефон (4.85mm), няма къде да го сложат :D. Може би от съображение за сигурност и по-дурако устойчив да е затова няма много дупки :D

Но лично аз не виждам да е голям проблем. Има и bluetooth слушалки, както и микро usb адаптори. Като цяло този интерфейс ще изчезне до 3-4 години, може би.

GM0A4704-2040.0.jpg

Има и по-тъничък : 4.75мм с жак: Vivo X5Max

vivo-x5max-headphone-jack.jpg

Моя БТ към телефона ми праща всякаки звуци, освен звънене говорене. Вярно не е като да ти е стерео в ушите, но пък аз музика на слушам. То с тия екрани и батерии, ако пусна музика и телефона ще го зареждам през половин ден, покрай другите натоварвания :)

Но всеки си има негови предпочитания и начин на ползване, така, че всеки е прав за него си в случая.

То и аз мога да бъда работодател - имам едни дръва за цепене.

Ако питаше за Пловдив, веднага щях ти реда ен'на далавера....

Верно, тия пари нямаше да можеш да си ги докарваш още от началото, но след три-четири-пет месеца можеше да станат и доста повече....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...