Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

бях вчера на свинско погребение....съответно и пиенето започна с греяна ракия към 7.30, премина през бира към 11, водка към 2 и вино към 11.....направо незнам къде съм днеска....спирам да пия.... 

Аз сега се прибирам от свинско и телешко погребение.Не пих понеже трябва да се прибирам в София :D но добре беше :) Друго си е кмета на Графа да ти коли свинята :D 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Изглежда добра конфигурация.Кой е процесора?И май трябваше да бъде в темата за хвалбите :))

i5-4460, мисля, че ще стигне, а и ЕМАГ го пуснаха на много добра цена.

Dat cable management! :) Какви карти ще слагаш?

5 часа работа! Ебаси зора, не очаквах да е такава играчка. Ама резултата си струва.

След Нова година Дядо Мраз ще ми носи една http://www.msi.com/product/vga/GTX-980-GAMING-4G.html#hero-overview, дано не се случи нещо непредвидено. В най-лошия случай ще е 970-ка.

Пичуи, или по-скоро тези, където разбират от мишки - Logitech G502 става ли? Че я спечелих от коледното фирмено парти и се чудя дали да я подаря на братчеда или да си я запазя за мен :D

Ами дедо веднага ще ревне, че Лоджитек са създадени от Господ, аз ще ти кажа, че са грозни дървета. А ти реално просто я пробвай и си изгради свое мнение...

Не позна. Аз нямам никакво мнение за геймърски мишки. Единствено гледам да ми е удобна, колелцето да е прилично и да има бутони от страни. Под удобна имам предвид нещо като MX Anywhere. Logitech имат 1000 модела, които изобщо не са ми удобни

Защото захранването е брутално, а го взех за 180 лв.

Стига бе. Що не взе няколко. Кутията също кефи много. Нея на какви пари я взе и откъде?

Не бях правил нощно вършенИе от много години... Найлона, Вожда, Ванката - чудесна нощ, с малки изключения. Едно е сигурно - Пловдив е ghost town в неделя вечер... Така и не разбрах защо "няма коли" откъмто три фирми, накрая се прибрах пеша - срещнах ... един човек...  :laughing:

Стига бе. Що не взе няколко. Кутията също кефи много. Нея на какви пари я взе и откъде?

Захранването го взех втора ръка, ама този модел е с 5 години гаранция, така че ми остава повече от 3 още.

Освен това върви и с доста як fan controller, който седи много добре - http://www.coolermaster.com/powersupply/silent-pro-hybrid/silent-pro-hybrid-1050w/. Той пък даже не беше разопакован.

Кутията - от Никем, разбира се. http://nikem-bg.net/computer-components/CM-HAF-922XM-USB3.0  Мисля, че си струва всеки лев. Само трябва да сложа още три вентилатора, ама по-нататък.

Аз пък мисля да се напием някой ден с Младен и да закова всичко на стената като него... И двете машини... 

Грижи никви немаш, само че трябва да го направиш на другия ден, че и ние :drunk: ще сме много наковани  :lol:

740592.jpg

Жената ме центрира в някакъв брадър. След кратко запознаване със ситуацията - Тошко и Катя остават последни, Катето Евро печели. Казах.

Това го написах да има черно на бяло щото всичко е предначертано и за какво не гледам такива глупости!

Жената ме центрира в някакъв брадър. След кратко запознаване със ситуацията - Тошко и Катя остават последни, Катето Евро печели. Казах.

Това го написах да има черно на бяло щото всичко е предначертано и за какво не гледам такива глупости!

Ти верно ли от нямане какво да кажеш бутна IQ-то на потребителите с тая тъпотия???  :online2long:

бе търся оня пост на Чефо за небето дето го сваля на жените да го покажа на една дето се фтилясва,че нея я товари някъв, разбираш ли :D

Някой ще може ли да го намери ? 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...