Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Майтап няма, една от каките в отдела по маркетинг е досущ копие на Мишел Зен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ...пък някои от тези след като ги подхванеш правилно..... ...после как са раздават като за последно... В името на литературата, кОлтурата и MAJKA BALGARIA! Ай Добрютро и весело изтрезняване на прекалилите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Майтап няма, една от каките в отдела по маркетинг е досущ копие на Мишел Зен. Аз по никакъв начин не бих издържал! Ако не друго, то поне ще съм се опитал. ...после как са раздават като за последно... В името на литературата, кОлтурата и MAJKA BALGARIA! Ай Добрютро и весело изтрезняване на прекалилите Ако ти пари зад ушенцата, да знаеш заради мене е. Тиквеник. Велико парче все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Аз по никакъв начин не бих издържал! Нечовешко е, но няма начин. Иначе от HR-а са готови да те инквизират на секундата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Е така се бичи айляк и не може никой да си пусне телевизора(32ка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Дедо още алкохол не успя ли да смесиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Кръстник, въпросния Wind, дето имам честта да им поддържам USSD услугите, шефа на VAS тима им е индиец, а съпорта им са италианец, китайка и още някакви образи. В Аляска пък да им видиш какъв е съпорта... Ей тоя техен инжИнер ако още веднъж спре ss7 линковете към платформата ни ще ида и ще му отрежа плешивата кафява празна тиква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 повече няма да пия............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 +1 нагънахме доволно количество червено вино снощи, още ми е неадекватно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ЛиглЮвци! Истинският мъжкар като се осере и после омаже, стиска зъби и страда стоически, гаднеейки си и мятайки лъчеметни погледи и огнен дъх в усамотение в някое кьоше. Беки някой насила ви гъчеше в гърловината снощи, ъм!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ЖИВ СЪМ!!!!!! Истинският мъжкар като се осере и после омаже, стиска зъби и страда стоически АбЦолютно! Нивгаш няма да си призная пред жена ми! Виж форума е друга тема - тук мога да си помрънкам лекинко.. Но съм жив! Не го очаквах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Преди време прочетох, че някой е дал RedBull под съд, защото не са му поникнали крила (RedBull gives you wings). Тогава само се подсмихнах. Сега видях, че всъщност са ги осъдили да платят 13 милиона обезщетение....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Ухапала ги муха...Тия правят Милярди Финансират всякакви екстремни спортове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Не ме впечатли сумата, а фактът, че въобще са ги осъдили за такова нещо. Както каза леля Елън по случая: "This is why China is winning!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ЛиглЮвци! Истинският мъжкар като се осере и после омаже, стиска зъби и страда стоически, гаднеейки си и мятайки лъчеметни погледи и огнен дъх в усамотение в някое кьоше. Беки някой насила ви гъчеше в гърловината снощи, ъм!?! Почти позна - просто продължава да пие, чакайки емболията.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 ЖИВ СЪМ!!!!!! АбЦолютно! Нивгаш няма да си призная пред жена ми! Виж форума е друга тема - тук мога да си помрънкам лекинко.. Но съм жив! Не го очаквах... Охоо.... Лазаре..... :lol: Почти позна - просто продължава да пие, чакайки емболията.... Казах - СТРАДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Пичове! Току що ми пратиха една снимка.... В смисъл добро момче ми я прати.... Дали да не извърша ритуално самоубийство..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Видене!!! Защо разбиваш сърцето на Иван!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Пеерасииии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 След като вече ВСИЧКИ знаят истината... форОма изчерпи смисъла си... време е да го затворим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Коста, дай ми още 3 ракии време Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Пеерасииии.......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Ей тоя техен инжИнер Welcome to the club! Пичове! Току що ми пратиха една снимка.... Край, форОмът вече няма да е същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Създадени сте един за Друг !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Като се обичат младите, е па нека се вземат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.