RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 И да се научат да пият ПИТИЕТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 А не Пиринско Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Келеш, ти стегна ли чантите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 На мен багажа ми е винаги стегнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Тая вечер тъкмо обяснявах на НЕкои хора как се разбирам с един идиот и как парите НИЩО не значат Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Тая вечер тъклмо обяснявах на НЕкои хора как се разбирам с един идиот и как парите НИЩО не значат Вервам това го написа в следствие на това, че си мешал пиринско с вода от съдомиялната или високо октанов бензин с техническа, солна киселина.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Е ли , повтарям , Е ли възможно да се припознаваш баш ТИ? https://www.youtube.com/watch?v=jF7qGaKKD4M&list=PL7828BE30DBAD7CE3&index=147&shuffle=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Ко? Нье! Щото ако на мен си беше позволил да ми изтърсиш подобна глупост, щях доста цветно да ти обрисувам в каква точно дълбока заблуда тънеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=jCepk9gF1AA&list=PL7828BE30DBAD7CE3&index=40&shuffle=11 Как го правим сега, к*ре? ЕДИТ - Не можеш му деньосата затъкнеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Е може ли да съм толкова хубава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 За да не забравя утре: ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИЯ ТОЛКОВА!!! Чш, верно, ве! Которът и Дяда ви мраза да се чувстват лично ПО-здрав...ени Честито на Дедо и Котора. Живи и здрави да сте! Наздраве! А Дядо Мраз се е покрил... Дедо, которе, честит имен ден, да сте живи и здрави! Честит празник на всички именници! Мерси мерси. Весело изтрезняване и на вас утре Извинявам се ако някой не съм успял да нацеля "multiquote" бутона - много съм пиян И да се научат да пият ПИТИЕТА А не Пиринско Видене, кажи ти кога ще се научиш да пиеш истинско пиене, а не пиринско Чувствах се като на ония изложби, на които "авторът" се е изсрал на платното и всички се тюхкат какво изкуство има пред тях... Ебаси майката, честно! А ти не им ли обясни че са путки непоръбени и ако много държат могат да те черпят едно 18 годишно питие за да ги ощастливиш? :-) Не че нещо, но реакцията им щеше да е незаменима (пък някои от тези след като ги подхванеш правилно....... аз май съм доста пиян в момента, а?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Утре тъй и тъй ще ме боли глава... дали да не си сипя малко коняк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Налей си чадо. Даже две си налей Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Баа ние пък доволно си пийнахме сега ще полягвам 2 кила ракия ни се впънаха да го ева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Първо 1 бутилка бургас 63, после 1 бутилка чивас, после 1 бутилка гленморанджи и накрая 1 бутилка японско хибики (всичките 12 годишни). После 1 бутилка вино сира ей тъй да замезим (в този момент имах чувството, че пия лимонада) а бяхме само 3ма сериозните пиячи - другото жени само и общо взето само опитаха (или в случая с моята - гледаха лошо, но не смееха да кажат нищо). Сега този коняк ми влиза все едно пия кафенце. Тежко ми и горко утре (жена ми сигурно ще злорадства сутринта ако взема да пъшкам и да охкам). Аз исках така да напия някой друг и да му гледам сеира, а се докарах сам себе си. Кой каквото си направи друг не може да му го направи - от мен да го знаете! Наздраве, адаш Налей си чадо. Даже две си налей Подстрекатор гаден! Утре главите ако може да си ги разменим обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Дедо, не посягай към компютъра в това състояние, хахахахахаха. Аз сега почвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Аз ся ставам за работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Баси, тук при нас няма шарани (става въпрос в магазините, иначе по разни водоеми май може да се хваща нещо като шаран), затова трябва да компенсирам със сьомга, която обаче доста добре си върви с Карлсберга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Налей си чадо. Даже две си налей Амин, Стефчо... ======= Обаче колко ненормални идиоти има по тоя свят, не е истина После 1 бутилка вино сира То е по-добре да кажеш. че си почнал да сереш....Трябва да се забрани консумацията на скъпи и маркови алкохоли за алкохолно неграмотните - дори по празници. И ще ми говорят на мене за пиенье - бЕги у лево... =================================== Момчиле, нещо рибата не ми гила... Само с водка я поемам. Инак Светата Троица - миди, раци и скариди - по всяко време с удоволствие консумирам и БЕЗ мярка ==================== И естествено да споменем Лозунга на Васко - ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИЯ ===== NOTE TO SELF - Никога не се опитвай да разтърваваш биещи се хамстери.... ============= А сега, както казва големият Камен Донев, да си сипнем една тъъънка мастичка (ракийка в моя случай) с маслинки отстрани... Че още ми се повръща от на именика изказването... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Завършвам Никулдена на терасата (тази вечер е неква ненормална жега) с една никарагуанска пура и 12 годишен Абърфелди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Момчиле, то е грешно направо да си сам в такива моменти... Поне две голи никарагуанки трявба да има наоколо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Видене, тук при нас са по-разпространени тия с дръпнатите очи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Е та кво - ще ги върнеш ли? /е кога па полазиха и Канада да ги еВа тия сволочи хахах/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Не разбира се, особено тия облагородените (европейско-азиатски хибриди) са намбър уан. В офиса има няколко умопомрачителни екземпляра от този тип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Това се вика hazardous environment Требе да ти плащат вредни само защото не си им скочил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.